V86: Noll frågetecken för spiken!

V86 är tillbaka himma på Jägers och det är även här jag hittar en klar spik. Det råder noll frågetecken kring spiken i jackpot-omgången!

V86-1

Peter Ingves har stark tro och känsla på 2 Quiz Roc och det är lätt att förstå med tanke på hur bra ekipaget gjort det tillsammans. Jag spikade senast på Åby utan att tveka och det blev övertygande seger. Tar sig hästen bara iväg i volten sitter de tidigt i ledningen och fastän vi har ett par härdade från tillägget så når de inte fram.

  V86-2

  Erik Lindegren har lite uppåtgående utveckling på stallet upplever jag det som och här selar han ut 5 Ozzy's Melody som Erik Adielsson sitter upp bakom. Kusken har suttit bakom femåringen förr och de har även vunnit tillsammans och jag tror de är ett starkt segerbud här och därför behövs inte många streck här heller.

   V86-3

   Känns som ett lopp som ger många spelare huvudvärk. Hur ska man behandla 9 Giantissimo? Sexåringen har staplat på segrarna hemma i Danmark och tar nu resan över till Sverige. Han är betydligt bättre än de 186 000 kronorna han sprungit in och framförallt tycker jag Morten Juul-stallet höjt sig på sistone. Valacken tål göra jobbet och blir tveklöst den att slå! Distansen 2 640 meter talar väldigt mycket till hästens fördel och visst kan han även visa svenskarna vad han är gjord av...!

   8 Ninia's Boy är tidig bakom trots läget och jag tycker även man ska se upp för 11 Black In Black!

      V86-4

      8 Himalaya Sisu löste uppgiften senast och var strålande bra och blir tung att stå emot nu med. Den som tävlar emot är 1 Ninja's Kiss trots att stoet gör sin första start på väldigt länge. Kapacitetsmässigt räcker hon långt här och spår 1 från volten ger perfekt resa med Örjan Kihlström i sulkyn.
      2 Make My Dream är även på gång ordentligt och efter sina två senaste prestationer bör det rendera i seger snart.

           V86-5

           Vi återser 3 Jeopardy igen och trots att hon varit ifrån ett par månader så tror jag hon är redo direkt att leverera. Läget över kort distans går det inte att klaga på för fem öre och jag tror hon blir den att slå här. 2 Easy Come Easy Go är tidig utmanare bakom och se upp för 7 Gypsy Eyes damer och herrar!

           V86-6

           Kvällens jämnade lopp där jag streckar på utan att skämmas och förutom de "självklara" strecken säger jag se upp för 2 Boycott från formstallet Svante Ericsson och även 11 Jennifer Web som många helt tappar bort den här gången!

             V86-7

              Det har varit kul att se 2 Wingait Henke som verkligen fått det att lossna igen och han är precis i den författningen han ska vara i nu. Några kommer ju vilja hävda sig emot honom, men jag tycker femåringen är klart bäst här och spikas!

              V86-8

              "Värsta" som kan hända här är väl att Örjan Kihlström på något störigt vis ändå löser det med 12 Heloise Am trots läget.... Nja, stoet står lite halvtufft till ändå så för mig är hon knappast en rätt favorit i sammanhanget. 
              4 Pastorns Lady
              har äntligen ett bra läge att tävla ifrån och jag förstår inte varför alla glömmer bort 9 Iwan Boko. Han har inte kunnat tävla alls på V75 i två raka lopp nu från jobbiga lägen, men härifrån väntar jag mig ändå att han gör upp i lite enklare omgivning. Under 5% ikväll!?

              Bästa spelbolaget för travodds

              Bet365

              Bäst
              • Världens största spelsajt
              • Egna fasta travodds
              • Bra välkomsterbjudande
              • Inget poolspel
              Välkomstbonus
              1250 SEK i spelkrediter
              Hämta bonus Besök hemsidan

              Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

              Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
              Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

              Sammanfattning

              Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

              Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

              Läs hela recensionen

              Fler aktuella travtips

              Innan alla börjar dansa runt Midsommarstången ska det avverkas en V64:a!V64-3 Omgångens jättefavorit ska ses med mycket god segerchans Öystein ... Läs travtips

              Traditioner står sig starka och som alltid är det Kalmar som arrangerar V75 under Midsommarhelgen!Notera att omgången körs på söndagen.V75-1 9 Rossi ... Läs travtips

              V75 Som vanligt tar vi oss till Kalmar efter lite midsommarfirande så det är alltså V75 på Söndag denna gång. Efter många favoriter senast så har ... Läs travtips