V86: Nissen smäller till? » 28 okt. | Martin Engström - Travstugan.se

V86: Nissen smäller till?

Förra veckans V86 avslutades snöpligt. Längs vägen satt bland annat lågprocentaren Kryptonite Hanover som härlig spik. Omtag på Solvalla och Åby ikväll där en nisse kan smälla till!

KLICKA HÄR FÖR ANDEL I SYSTEMET (140:-)

V86-1

8 Romantico har visserligen ett jobbigt läge men fungerar han som han ska borde han göra upp om det här. Två senaste insatserna har inte alls varit till hästens fördel och jag väntar mig därför att det vänder här. Romantico är tidigt streck för mig i inledningen!

5 Utah Broline och 3 Jaxon V.S. är de främsta emot romantiska hemmahästen.

V86-2

1 Jaques Noir har man haft lite svårt att ta till sig tidigare, som sällan ville sätta nosen först. Nu på slutet har det däremot lossnat rejält för honom och insatsen senast var både överraskande och vass. Han ska givetvis räknas mycket tidigt den här gången från läget.

2 Smokey Herman ser jag som knapp vinnare av spetsstriden och det kan absolut räcka hela vägen in i mål för honom, men Smokey Herman känns inte som hästen jag vill "hålla i handen". 6 Reigning Moni är i full form bättre än de två tidigare nämnda. Nu är just dagsformen frågetecken men på rent kunnande ska Reigning Moni kunna utmana.

V86-3

7 Joule V.S. har spår utvändigt om sin främste konkurrent, Becker, men för den sakens skull tror jag ändå mest på Joule V.S.. Intrycket på hästen vid segrarna för tre och fyra starter sedan vittnade om hur bra fyraåringen är när han är på hugget. Just på hugget är han ikväll och det blir ingen enkel match för övriga att handskas med denne.

Relativt orutinerat i tredje avdelningen och jag tar åt mig av hur positivt det låter kring 5 Becker som Peter Untersteiner trimmat till som jag håller som den som ska utmana Joule V.S..

V86-4

Anders Eriksson tillhör de bättre av kuskarna i det här lovande fältet och åter sitter han upp bakom 3 Come Together som äntligen skärpt till sig på slutet. Felfritt tror jag ekipaget kan vara lösningen i ett lopp jag tycker innehåller några fynd.

2 Mellby Hurricane och 11 Zoccoloduro O.P är självklara men se upp för 1 Unarmed Face och framförallt 10 Flexible Launcher.

V86-5

Läget är ju inte det bästa men se upp ute i spåren när 8 Ready Tonight ger sig iväg. Jag tror det kommer bita riktigt bra för den talangfulle treåringen och tror det räcker hela vägen till seger.

Det är ett fint treåringslopp ska sägas som hade krävts en helgardering för mig om jag inte tagit ställning för den jag tror är bästa hästen för kvällen.

V86-6

Eric Martinssons stall känns lite på gång - ja, det är åtminstone min känsla. Och här kan stallet jobba in en seger.
11 Nisse Sånna
går iväg från perfekt läge i volten och ska tidigt kunna sitta i bra slagläge i det här annars mycket öppna loppet.

Som Nisse Sånna sett ut på slutet är det seger inom räckhåll. Bakom nisse lyfter jag 9 Victory Topline. Stall Nurmos i form för dagen och Victory Topline går mot toppformen.

V86-7

Det är så klart främst 6 Speedy Tilly för min del i det här loppet. Han har varit ruggig på slutet och blir trots sina insatser på senare tid inte särskilt hårt betrodd den här gången.
Bra motstånd emot, främst Uncle Töll, Dominic Wibb och Sevilla, men jag tror Speedy Tilly svarar för ytterligare ett topplopp och kämpar hem det här.

V86-8

Det var tufft emot men visst föll ändå 7 Vichy Grif med flaggan i topp. Andraplatsen gav mersmak och en hint om att stoet minsann fortfarande är i ruggig form för dagen. 
Nu går hon åter ut mot ston och även fast läget är lite vingligt tror jag inget kan stoppa henne den här gången. 

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Söndagen håller relativt god klass och framförallt är det jackpot på Grand Slam 75! Jag tycker tre hästar står ut - i en omgång som annars ser otäckt ... Läs travtips

Hej!Grand Slam 75 från Eskilstuna denna Söndag. Det är på förhand en knepig omgång på så sätt att det finns ett par starka favoriter samtidigt som ... Läs travtips