V86: MUMS, en sån omgång!

Det har varit svårt att tygla sig när jag gått igenom V86-omgången från Jägersro/Solvalla. Min favorit Very Kronos gör årsdebut och omgången i övrigt håller enligt mig mycket god klass - mums!

🔨 SPIKEN

V86-4

Nurmos-stoet 5 Southwind Boko tror jag står inför en mycket fin säsong och att hon körs i jänkarvagn och rycker skorna för första gången är så klart smaskens. När stoet regidebuterade för Nurmos i höstas vann hon strålande enkelt. Båda starterna i Sverige har körts med Erik Adielsson i sulkyn som även sitter upp nu. Det är ett okej motstånd så klart, men är fyraåringen bara något så när så bra som hon kan vara så tror jag faktiskt hon löser det här enkelt...

V86-5

Välkommen tillbaka, 7 Laradja Vrijthout!
Det var ju ett tag sedan vi såg honom och i normala fall är sådana hästar självklar att gardera upp. Dock har han fått sina välförberedda jobb inför den här comebacken och hade inte Conrad Lugauer trott sig ha honom i tillräcklig form hade han knappast anmält till ett sådant här lopp.

8 Moses är en fullgod konkurrent, men i övrigt ser det fullt överkomligt ut och sjuåringen vinner direkt i årsdebuten. Han är av så pass hög klass!

V86-6

6 Crashed Eggs lär bli mångas val i det här stoloppet och visst står hon väldigt bra till i loppet och sannolika är att hon kan koppla greppet om det hä. Visserligen var hon svag senast men det hade sina förklaringar och stoet har inte tappat mycket jobb inför det här. Jag tror hon är i bra författning återigen och att det är litet fält är fördelaktigt. Därtill står hon ju riktigt bra inne i loppet så jag förväntar mig att hon kopplar greppet om det här. Stark spik!

👌 DESSA MISSAS INTE

V86-1

9 Ture L.A. ska vara den klara förstahästen men visst oroar det något att han gått segerlös nu i sex raka starter. Han har gjort bra ifrån sig men det har inte räckt hela vägen in. Nu möter han lite mer lämpligt motstånd och distansen talar till hans fördel.

1 Remus Eck kan stå emot länge från startvolten och det gäller att man tar 5 Follow Me Now på stort allvar som varit överraskande bra på slutet. 6 Encore Cloc underskattas bakom dessa tre, men jag väntar mig att han är förberedd för att kunna utmana. Helt klart bra nog för att kunna utmana dessa. 
Jag tror det kan skrälla till rejält i inledningen på Jägersro och en "obehaglig" överraskning är 3 Ismael F.Boko.

V86-2

Iikka Nurmonen är givetvis nöjd med innerspåret för 1 Flexible Journey och frågan är hur länge de leder. Kan gå hela vägen. 2 Oskar Run ska bli intressant med Erik Adielsson i sulkyn den här gången och 4 Akela Play svarade för en jättebra prestation senast. Nu rycker Anders Svanstedt skorna på sexåringen som är i toppform för dagen! 8 Fighter svarade för en fajterinsats senast och kommer han bara till från läget, så!

V86-3

Trots att det är ett lopp över korta distansen på Jägersro så väntar jag mig ändå att det kan hända ett och annat här!

Ola Samuelssons stall är inne i en riktigt fin trend och trots vingliga läget har jag 7 Ready Häggenäs som förstahästen! Senast hon startade över kort distans var näst senast på Åby från "omöjliga" bricka 12. Stoet var riktigt stark ute i spåren till andraplatsen och för första gången hos regi Samuelsson ska hon nu gå i amerikansk sulky (2:a gången i karriären). 
Utmanaren är 12 Virginias Prime som ska bli jättespännande att se på Jägers och jag förväntar mig att Kornelius Kloth kör offensivt så tidigt han bara kan.

V86-7

Det ser verkligen bra ut för 5 Woodbury Wine men hon blir ju jättefavorit och SÅ stenklar är hon väl ändå inte!? Nej, du.
Stoet reser visserligen åter till Jägers i toppform och den här gången rycker Untersteiner även skorna runt om. Säkert jättechans från ledningen, men låt henne få jobba för det - då kan det bli liv i luckan i det här loppet!
Jättebomben är 7 Emelie E. och på formen är 11 Thai Sansa en jag har som tidig utmanare till Woodbury Wine.

V86-8

Min absoluta favorit är tillbaka - 9 Very Kronos! Han har minst sagt verkat oerhört pigg hemma i stallet och fått sig ett bra banjobb i kroppen. Det kommer givetvis behövas lopp innan han är riktigt sig själv, men för mig håller han så pass hög klass att jag utan tvekan tror på honom i årsdebuten.

Annan som årsdebuterar är 4 Admiral As som vann spårlotten och "risken" är stor att han kan bestämma det här hela vägen runt om. 7 Milligan's School vann mycket starkt senast och är den av topphästarna som är i dagsform och det ska man trots allt ha respekt för.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det är en tämligen öppen lunchomgång på Mantorpstravet denna torsdag. Spiken faller in på en som lyckligtvis agerar livvakt åt systemet! V4-1 Med ... Läs travtips

Norrländska banorna fortsätter med tema "midnattstrav" när torsdagens V64 inleds klockan 21:06 med Midnight Race!Jag drar in tre(!) spikar och ... Läs travtips

Dannero kör verkligen midnattstrav med Dagens Dubbel som startar 22.31 och V64 startar 21:06. Det är roliga tävlingen och det kan vara en härlig ... Läs travtips

Innan alla börjar dansa runt Midsommarstången ska det avverkas en V64:a!V64-3 Omgångens jättefavorit ska ses med mycket god segerchans Öystein ... Läs travtips

Traditioner står sig starka och som alltid är det Kalmar som arrangerar V75 under Midsommarhelgen!Notera att omgången körs på söndagen.V75-1 9 Rossi ... Läs travtips

V75 Som vanligt tar vi oss till Kalmar efter lite midsommarfirande så det är alltså V75 på Söndag denna gång. Efter många favoriter senast så har ... Läs travtips