V86: Motorvägsomgången! » 12 juni | Martin Engström - Travstugan.se

V86: Motorvägsomgången!

Denna veckas äventyr far V86 till Smålandsbanan Vaggeryd som ligger placerad intill motorvägen. En kul omgång där vi trots någon tung favorit ändå kommer få fin utdelning!

Skaffa andelen i systemet här!

V86-1

10 Mellby Glader känns lite på gång och räknas tätt för 11 Stoletheshow. Med i släptåget hittar vi även 9 Il Bosciaolo och dessa tre känns som ett tryggt lås i inledningen!

V86-2

Många om budet i det här loppet och jag streckar på rejält. 2 Joy Lane ska man inte missa och heller inte 5 Västerbo Daytrip!

V86-3

1 Stephanie Divine garanteras fin resa härifrån och inte omöjligt att Christoffer Eriksson kanske testar att köra i ledningen om stoet kommer iväg bra härifrån.
3 Fabolous Journey
är tidigt motbud som kommer från minst lika god insats som förstahästen.

Dessa två höjer sig något före 5 Othella Marke!

V86-4

Han skötte sig senast och visade upp lite av sitt register, Bergh-tränade 9 Explosive Merlot.
Robert själv är positiv inför kvällens start och en felfri och frisk Explosive Merlot känns som omgångens klaraste spik.

V86-5

Gemensamt med de startande här? Loppet innehåller väldigt få jag skulle "hålla i handen". Således är det närmast ett måste att strecka på. 

Trots läget kan 7 Ebony Boko leda loppet väldigt länge och 3 Dokonjo är i ett rejält slag för dagen. Carl Johan Jepson är fylld av självförtroende och är inte heller helt chanslös med 11 Flash Håleryd

V86-6

10 Fireman Am tog en fin seger senast och blir spännande igen. Tilllsammans med 9 Coram d'Inverne är det loppets två främsta.
En felfri 1 A Secret Word blir att räkna med

V86-7

Någonting i mig har fastnat för 10 Winner Bac.
Distansen är klart trivsam för hästen och härifrån kommer han få en fin resa hela vägen. Jag tycker Winner Bac har intressant uppgift framför sig här.

Värst emot är högkapable 3 Kennedy som är son till min evige favorit Joke Face.

V86-8

Dags igen för 1 Marcello Wibb som jag i hästens tre senaste starter spikat! Efter två lysande segrar på raken föll han trots allt med flaggan i topp senast i stentufft lopp där han gick iväg från bakspår.
Den här gången ser det klart mer passande ut och visst kan han leda runt om!

Låser loppet och gör det med 11 Alegra B. som fått två lopp i kroppen där hon dessutom sett jättefin ut. 

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Lite sämre utbud än konkurrenterna
Välkomsterbjudande
Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsida

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Webbsida: bet365.comGrundad: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Summering

Författare: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs fullständig recension

Fler aktuella travtips

Här kommer ytterligare ett tips till elitloppet som jag tycker är mycket spelvärt på förhand och det handlar om Daniel Redens väldigt intressanta ... Läs travtips

Jarmo Niskanens Earl Simon gjorde comeback föra veckan när travet äntligen öppnades upp i Frankrike igen och vilken comeback det var!Hästen vann ... Läs travtips