V86: Motorvägsomgången! » 12 juni | Martin - Travstugan.se

V86: Motorvägsomgången!

Denna veckas äventyr far V86 till Smålandsbanan Vaggeryd som ligger placerad intill motorvägen. En kul omgång där vi trots någon tung favorit ändå kommer få fin utdelning!

Skaffa andelen i systemet här!

V86-1

10 Mellby Glader känns lite på gång och räknas tätt för 11 Stoletheshow. Med i släptåget hittar vi även 9 Il Bosciaolo och dessa tre känns som ett tryggt lås i inledningen!

V86-2

Många om budet i det här loppet och jag streckar på rejält. 2 Joy Lane ska man inte missa och heller inte 5 Västerbo Daytrip!

V86-3

1 Stephanie Divine garanteras fin resa härifrån och inte omöjligt att Christoffer Eriksson kanske testar att köra i ledningen om stoet kommer iväg bra härifrån.
3 Fabolous Journey
är tidigt motbud som kommer från minst lika god insats som förstahästen.

Dessa två höjer sig något före 5 Othella Marke!

V86-4

Han skötte sig senast och visade upp lite av sitt register, Bergh-tränade 9 Explosive Merlot.
Robert själv är positiv inför kvällens start och en felfri och frisk Explosive Merlot känns som omgångens klaraste spik.

V86-5

Gemensamt med de startande här? Loppet innehåller väldigt få jag skulle "hålla i handen". Således är det närmast ett måste att strecka på. 

Trots läget kan 7 Ebony Boko leda loppet väldigt länge och 3 Dokonjo är i ett rejält slag för dagen. Carl Johan Jepson är fylld av självförtroende och är inte heller helt chanslös med 11 Flash Håleryd

V86-6

10 Fireman Am tog en fin seger senast och blir spännande igen. Tilllsammans med 9 Coram d'Inverne är det loppets två främsta.
En felfri 1 A Secret Word blir att räkna med

V86-7

Någonting i mig har fastnat för 10 Winner Bac.
Distansen är klart trivsam för hästen och härifrån kommer han få en fin resa hela vägen. Jag tycker Winner Bac har intressant uppgift framför sig här.

Värst emot är högkapable 3 Kennedy som är son till min evige favorit Joke Face.

V86-8

Dags igen för 1 Marcello Wibb som jag i hästens tre senaste starter spikat! Efter två lysande segrar på raken föll han trots allt med flaggan i topp senast i stentufft lopp där han gick iväg från bakspår.
Den här gången ser det klart mer passande ut och visst kan han leda runt om!

Låser loppet och gör det med 11 Alegra B. som fått två lopp i kroppen där hon dessutom sett jättefin ut. 

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Örebro sätter igång sitt dubbeltrav ikväll! E3-finalerna imorgon blir en höjdare men först är det Concolations ikväll som gäller!I avslutningen tror ... Läs travtips

V75 1 8 Bo C kommer ut på hemmaplan med toppform efter 2 raka segrar. Dåligt läge men lär köras offensivt. 1 Shorthanded Jag är den troliga ledaren ... Läs travtips

Det är alltid en skön känsla att sätta sjuan trots utdelningen varit låg dom senaste veckorna. Den här veckan hoppas vi på lite mer klirr i kassan ... Läs travtips