V86: Mot Småland med en Maestro

Det är vid E4:an som vi hämtar onsdagens V86-omgång! Från småländska och charmiga Vaggeryd avgörs det och redan direkt hittar vi bästa spiken!

 • Lägg märke till starttiden kl 19:20!

V86-andelen kostar 86 kronor - häng med här!

V86-1:

Det blev lite väl hett om öronen för 4 Maestro Crowe i Harper Hanovers senast och det var till slut inte mycket att säga om. Här ser det betydligt bättre ut för maestron och jag ser honom som en klar spik direkt. 
Motståndet är givetvis väldigt mycket enklare den här gången och Johan Untersteiner avancerar sig framåt tidigt och vinner det här tämligen odramatiskt.

  V86-2:

  Med ett lopp i kroppen på svensk mark var 7 Becker Grif i rejält segerslag senast. Det ska sägas att även Sverige-debuten näst senast var riktigt stark och jag tror tveklöst att Ulf Ohlsson lunkar framåt med italienaren direkt. Sitter i ledningen förr eller senare och motståndet här känns högst... överkomligt, om Becker Grif är som vid sina två senaste starter.

   V86-3:

   • Bakspårslotten öppnar upp det här

   9 Knight of Steel fick det förbaskade bakspåret över korta distansen. Med framspår tror jag han hade varit stenklar så som han levererat i två senaste starterna. Nu får han för ovanlighetens skull gå iväg från bakspår och lika självklar är han inte därifrån.

   2 Oaktree Oliwer har visat sig vara svårslagen för ledningen och det är givet att Emilia Leo testar sig dit den här gången med. Fyraåringen får även på sig jänkarvagn för första gången! Oskar Kylin Blom har förhoppningar på sin 3 Nicois du Gull som senast, efter flera bedrövelser, lyckades rycka upp sig och vann.

     V86-4:

     10 Namaste sjabblade till det i Drottningens final senast men innan det har hon varit riktigt ruggig och trots att hon startar långt bak så kommer hon garanterat segerstrida. Spik? Nej, det är hon inte!
     4 Hi D
     är tidigt garderingsstreck och likaså hennes stallkamrat 2 Domingoa.

     8 Hazyshadesofwinter startar 20 meter framför Namaste men häst mot häst är hon inte mycket sämre än sin konkurrent. Från det här läget i volten kan André Eklundh avancera sig framåt direkt och med lite flax så kan hon rent av vara den som sitter i ledningen.

       V86-5:

       • Bäst från sämst läge...

       12 Cash And Carry kan verkligen, om stjärnorna står rätt, bli en potentiell stjärna i sporten. Stoet har inlett karriären med tre segrar på fyra starter och intrycket på fyraåringen har varit något extra. Spår 12 är sällan kul, framförallt när man trots allt fortfarande är orutinerad, men Cash And Carry ska ändå räknas som klar förstahäst. 

       2 Teton Britannia sitter tidigt i ledningen och försöker ge favoriten en kamp men Mikael J Andersson kan det där med att få fart på hästar bakom bilen och här kör han 6 T.Wall's Joplin som lyckats väldigt väl från ledningen förr och dit vill givetvis Andersson direkt.
       5 Chloe' Degli Dei
       är inte särskilt rapp bakom bilen men å andra sidan möjligen den starkaste här. Tar självmant gärna hand om positionen utvändigt ledaren, rent av?

          V86-6:

          • Sparar på strecken - räcker med två!

           3 Gaya de Pervenche vann väldigt enkelt senast och får springa barfota runt om den här gången och ska rimligen ses med god segerchans. 
           Det är ett lopp där man kan spara på strecken för den enda emot är 5 Nouba Mom som ska bli högintressant med barfota runt om för första gången i karriären och hon är framförallt en urstark dam som sällan ger sig - ger Gaya de Pervenche en match!

           V86-7:

           • Blytungt favoritfall senast - men här är det toppchans!

           Personligen valde jag att gardera upp 4 Amornero Roc senast där han var jättefavorit på V75. För ovanlighetens skull sjabblade han till det, men här ser jag trots allt inga moln på hans himmel. Jag tror Mika Forss följer med startbilen, sitter tidigt i ledningen och sedan är italienaren mer eller mindre i mål.
           Ja, vi spelare ändrar oss snabbt ibland. Senast hade jag känsla för att han var lite för stor favorit - den här gången en toppchans!

           Visst är det ett lopp med flera bra motbud bakom men jag har svårt att se Amornero Roc förlora om han bara är sig själv igen.

                 V86-8:

                 Johan Untersteiner inleder omgången och han kan även avsluta den!
                 Här har han med 10 Unacerveza Broline som jag trots bakspåret håller som förstahästen och jag tycker han föll med flaggan i topp på Åby senast. Här slipper han stå för jobbet och det kan bli så att han får loppet serverat till slut.

                 2 Bolt Kronos håller finfin form för dagen och från det här läget förväntar jag mig att han gör upp om det. 3 Incredible Wine står perfekt inne i loppet och håller dessutom toppform för dagen.

                 7 Black Mission har jag vurmat för i stort sett i alla hans fem starter den här säsongen och var klart godkänd på Halmstad senast. 11 Jaxon V.S. med lopp i kroppen efter långt uppehåll bör kunna vara än bättre den här gången.

                 Bästa spelbolaget för travodds

                 Bet365

                 Bäst
                 • Världens största spelsajt
                 • Egna fasta travodds
                 • Bra välkomsterbjudande
                 • Inget poolspel
                 Välkomstbonus
                 1250 SEK i spelkrediter
                 Hämta bonus Besök hemsidan

                 Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

                 Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
                 Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

                 Sammanfattning

                 Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

                 Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

                 Läs hela recensionen

                 Fler aktuella travtips

                 Det är en tämligen öppen lunchomgång på Mantorpstravet denna torsdag. Spiken faller in på en som lyckligtvis agerar livvakt åt systemet! V4-1 Med ... Läs travtips

                 Norrländska banorna fortsätter med tema "midnattstrav" när torsdagens V64 inleds klockan 21:06 med Midnight Race!Jag drar in tre(!) spikar och ... Läs travtips

                 Dannero kör verkligen midnattstrav med Dagens Dubbel som startar 22.31 och V64 startar 21:06. Det är roliga tävlingen och det kan vara en härlig ... Läs travtips

                 Innan alla börjar dansa runt Midsommarstången ska det avverkas en V64:a!V64-3 Omgångens jättefavorit ska ses med mycket god segerchans Öystein ... Läs travtips

                 Traditioner står sig starka och som alltid är det Kalmar som arrangerar V75 under Midsommarhelgen!Notera att omgången körs på söndagen.V75-1 9 Rossi ... Läs travtips

                 V75 Som vanligt tar vi oss till Kalmar efter lite midsommarfirande så det är alltså V75 på Söndag denna gång. Efter många favoriter senast så har ... Läs travtips