V86: Kul chansomgång! » 17 apr. | Martin Engström - Travstugan.se

V86: Kul chansomgång!

Onsdagens V86-omgång är som förra veckan från Åby och Solvalla. Jag tycker omgången ser chansbetonad ut - vilket möjligen kan synas på systemet.

Glöm inte din andel här!

V86-1

Det snackas en del om 3 Rise Again och 4 Towbar och spelarna stirrar sig lite blinda på dessa två. Bakom tror jag 9 Lady Haythrow kan avsluta riktigt bra!

V86-2

Jag tar omtag och ger henne en ny chans. Visst är där en hygglig Thelma de Glatigne där framme, men över 2 140 meter stormtrivs 11 El Fitzgerald och här tror jag hon tar snabb revansch på sig själv igen och vinner. 
Tacksamt dessutom nu när hon inte ens ser ut att bli favorit...!

V86-3

Efter stykningen på Nanetta Hill och en svag favorit i form av 3 Make More Cider tror jag det kan skrälla till rejält i tredje avdelningen.
Loppet kräver sina streck och Fredrik Persson med 5 Rejah är den jag håller främst i loppet som jag tror vinner lopp när som helst. Även stallkamraten 10 Greta Silas blir intressant i loppet!

V86-4

Känner mig inte helt övertygad på Volocity de Vie för dagen. Dessutom tror jag det kommer bli rejäl körning där framme - vilket öppnar upp för min spik i loppet.
Jag tror 10 Fighting Bax är bra i ordning den här gången. Var ute över tuffa förutsättningar senast i årsdebuten, men gjorde det ändå klart bra där. Kommer få det perfekt serverat härifrån och jag tror han vinner!

V86-5

Även i femte avdelningen spikar jag - och även här är det lite av ett chansbud.

8 Ferry Boko har nu fått någon genomkörare i nya regin och är en häst jag tror är på väg upp i mycket fin form. Christoffer Eriksson upp igen och efter fjärdeplaceringen på V75 senast tror jag ekipaget kan överraska på Åby den här gången.
Bakom? Ja, det är en omöjlig historia... Då är det kul med chansspiken!

V86-6

Det är några högintressanta hästar i loppet som visar upp sig. Den bäste är troligen 6 Zephyr Kronos som kan vinna dirket i debuten. Det är en toppstammad fyraåring med stjärnglans över sig och visst kan han leka med motståndet direkt.
Jag är dock inte helt säker den här gången och tycker framförallt stallkamraten 8 Night Rhytm med lopp i kroppen ska bli spännande liksom 4 Flight Dynamics som man tycker borde vara segerredo snart igen. Positiv bakom överlägsen vinnare på V75 senast,

V86-7

Jag tror främst det kan vara dags för 9 Vanyar Pil här som kommer sitta bra på det direkt.
Starke 2 Whipped Eggs är främsta utmanaren och det ska bli spännande att se vad 10 Panther Face kan göra nu med genomkörare i kroppen och intressanta ändringar nu!

V86-8

Visst går 11 Marvleous ner lite i klass den här gången och han kommer säkert segerstrida den här gången. Jag är dock aningen osäker kring hans segergnista som knappast sprakat på slutet. För mig är det en klar favorit i fara.
Löser det sig från spåret är 12 Mellby Fantom farlig att glömma bort - och 8 Hungarian Hotwax har varit grym i två raka starter nu!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Lite sämre utbud än konkurrenterna
Välkomsterbjudande
Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsida

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Webbsida: bet365.comGrundad: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Summering

Författare: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs fullständig recension

Fler aktuella travtips

Här kommer ytterligare ett tips till elitloppet som jag tycker är mycket spelvärt på förhand och det handlar om Daniel Redens väldigt intressanta ... Läs travtips

Jarmo Niskanens Earl Simon gjorde comeback föra veckan när travet äntligen öppnades upp i Frankrike igen och vilken comeback det var!Hästen vann ... Läs travtips