V86: Kul chansomgång! » 17 apr. | Martin - Travstugan.se

V86: Kul chansomgång!

Onsdagens V86-omgång är som förra veckan från Åby och Solvalla. Jag tycker omgången ser chansbetonad ut - vilket möjligen kan synas på systemet.

Glöm inte din andel här!

V86-1

Det snackas en del om 3 Rise Again och 4 Towbar och spelarna stirrar sig lite blinda på dessa två. Bakom tror jag 9 Lady Haythrow kan avsluta riktigt bra!

V86-2

Jag tar omtag och ger henne en ny chans. Visst är där en hygglig Thelma de Glatigne där framme, men över 2 140 meter stormtrivs 11 El Fitzgerald och här tror jag hon tar snabb revansch på sig själv igen och vinner. 
Tacksamt dessutom nu när hon inte ens ser ut att bli favorit...!

V86-3

Efter stykningen på Nanetta Hill och en svag favorit i form av 3 Make More Cider tror jag det kan skrälla till rejält i tredje avdelningen.
Loppet kräver sina streck och Fredrik Persson med 5 Rejah är den jag håller främst i loppet som jag tror vinner lopp när som helst. Även stallkamraten 10 Greta Silas blir intressant i loppet!

V86-4

Känner mig inte helt övertygad på Volocity de Vie för dagen. Dessutom tror jag det kommer bli rejäl körning där framme - vilket öppnar upp för min spik i loppet.
Jag tror 10 Fighting Bax är bra i ordning den här gången. Var ute över tuffa förutsättningar senast i årsdebuten, men gjorde det ändå klart bra där. Kommer få det perfekt serverat härifrån och jag tror han vinner!

V86-5

Även i femte avdelningen spikar jag - och även här är det lite av ett chansbud.

8 Ferry Boko har nu fått någon genomkörare i nya regin och är en häst jag tror är på väg upp i mycket fin form. Christoffer Eriksson upp igen och efter fjärdeplaceringen på V75 senast tror jag ekipaget kan överraska på Åby den här gången.
Bakom? Ja, det är en omöjlig historia... Då är det kul med chansspiken!

V86-6

Det är några högintressanta hästar i loppet som visar upp sig. Den bäste är troligen 6 Zephyr Kronos som kan vinna dirket i debuten. Det är en toppstammad fyraåring med stjärnglans över sig och visst kan han leka med motståndet direkt.
Jag är dock inte helt säker den här gången och tycker framförallt stallkamraten 8 Night Rhytm med lopp i kroppen ska bli spännande liksom 4 Flight Dynamics som man tycker borde vara segerredo snart igen. Positiv bakom överlägsen vinnare på V75 senast,

V86-7

Jag tror främst det kan vara dags för 9 Vanyar Pil här som kommer sitta bra på det direkt.
Starke 2 Whipped Eggs är främsta utmanaren och det ska bli spännande att se vad 10 Panther Face kan göra nu med genomkörare i kroppen och intressanta ändringar nu!

V86-8

Visst går 11 Marvleous ner lite i klass den här gången och han kommer säkert segerstrida den här gången. Jag är dock aningen osäker kring hans segergnista som knappast sprakat på slutet. För mig är det en klar favorit i fara.
Löser det sig från spåret är 12 Mellby Fantom farlig att glömma bort - och 8 Hungarian Hotwax har varit grym i två raka starter nu!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Kvällens V64 körs från min hemmabana Jägersro där jag tycker det verkligen ser lurigt ut.Gina Schermer V64-1 3 Comanche Moon var överraskande ... Läs travtips

Elitloppslördagen håller som vanligt god klass! Det är V75-finaler och Harper Hanovers som förgyller vår lördag och här är tidiga tanken! ... Läs travtips

Med 69 dagar kvar till Elitloppet känns det mycket spännande att besöka spelbolagen som redan nu erbjuder förtidsspel till den stora ... Läs travtips