V86: Kryddande omgång!

V86-jackpot är alltid kittlande! Potential till bra utdelning finns redan från början och med lite jackpot-krydda blir det än starkare. 

V86-1

Ja, men det är väl klart att man sitter med hjärtat lite i halsgropen då vi har flera väldigt bra tilläggshästar i loppet. Jag litar dock helt och hållet på Robert Bergh med 1 Grant Hall. Jag tycker han visat så pass mycket hårdhet i årets insatser att jag räknar med att Bergh tidigt styr det här fältet och över två varv ska väl Grant Hall ändå kunna hålla undan.

Vi har en del väldigt bra konkurrenter från tillägget, men jag tror ändå till slut att Grant Hall leder runt om!

   V86-2

   Jag har närmast sedan karriärsstarten trott på 7 Vinci Nice varenda gång och han har sannerligen inte gjort mig besviken. Nu är läget något utmanande för honom, men det är självklart att jag ändå tror väldigt mycket på honom i detta talangfulla fältet. 
   Den emot är 4 Akilles Face som äntligen fick det att lossna senast och sköter han sig kommer han kunna köras rejält offensivt här. Kapaciteten räcker och blir över, om man säger så....

   5 White Walker står jag tillbaka på den här gången då han dels återgår till skor runt om och tongångarna från stall Båth låter lite mer försiktiga den här gången kring taktiken.

      V86-3

       5 Hipster K. gör debut på svensk mark och visst är fyraåringen högst oklar för dagen. Det är väl lite av en gissningslek ändå hur det kommer gå den här gången. Det kan bli uppvisning men det kan även bli ett lopp i kroppen. Han inledde karriären vasst borta i USA och gör nu första starten sedan februari. Han är obesegrad efter tre USA-starter men vart har vi honom för dagen? Ja, säg det...!

       3 Namaste har jag tidigt plitat ner på systemet med jänkarvagnen på den här gången och även fast hon varit blek på slutet väntar jag mig mer av henne den här gången! 8 Kirsi Boko fick tuff position senast och tröttnade. Härifrån kommer hon slippa stå för jobbet och jag ser fram emot att se henne över upploppsrakan.

        V86-4

        6 Thorondor gjorde starkt ifrån sig på Örebro senast och med den insatsen i kroppen förväntar sig säkert Björn Goop att femåringen blir svårslagen här med. Min känsla av det här loppet är däremot att det kan slå till rejält och orutinerat som det är finns all potential för det!

        1 Bridge Maid är svårbedömd för dagen och kommer främst behöva loppet i kroppen men har ju visat förr att hon är bra! Jag vågar inte sitta utan henne från det här utgångsläget. 4 Rocket Boy hoppas jag att Oskar J Andersson kör offensivt med. En stark femåring som knappast är mycket sämre än Thorondor - detsamma gäller 7 Carelya som dock främst ska sköta sig...

            V86-5

            Jocke Lövgren startar nästan borta i Göteborg med 15 Lucky Guy Boko, eller ja.... Det kommer åtminstone se ut så första 200 meterna från spår 15 i autostart. Treåringen har imponerat i fyra raka segrar nu och till den här starten siktas han springa barfota runt om för första gången. 

            Från framspåret tror jag faktiskt mest på 4 Lampard som är den jag håller som förstahästen, trots allt. Fyraåringen har kommit tillbaka väldigt vasst med två enkla spetssegrar och det är klart fördelaktigt att Carl Johan Jepson nu även fått köra honom en gång (senast). 3 Matchpoint Pellini är snackisen så klart som man väntar lite att det ska lossna för. Han är ännu väldigt svårbedömd och galopprisken hänger över honom.
            Jag tror heller inte att Michael Lönborg reser i onödan till Mölndal med 13 Encru Cloc och han kommer göra allt för att femåringen ska få chansen här.

                V86-6

                Man har ju hört från start att det är något speciellt med 6 Felicia Zet. Det tog sin lilla tid innan poletten på riktigt föll ner hos henne, men senast fick hon äntligen ta sin första seger. Till den här starten siktas hon springa barfota runt om för första gången vilket givetvis är spännande. Favoritskapet är möjligen är lite stort och jag hoppas framförallt att Jörgen Westholm försöker tävla emot med sin 4 Ninepoints Candy

                Ute i spåren ska man se upp för 9 Athena Face med Adrian Kolgjini!

                V86-7

                Många tappar bort 6 Nova Mahiron den här gången men det gör verkligen inte jag! Stoet inledde karriären i strålande stil och har sedan varit ute i tuffare sammanhang på slutet. Det är rätt självklart att det därför blir lite tristare resultatrad då. Nu går hon åter ut mot treåriga ston och därtill står hon perfekt inne i loppet. Jag tror väldigt mycket på henne den här gången igen!

                Motbudet är givetvis 2 Garden Leave som efter nästan två månaders uppehåll återkom senast och vann i närmast överlägsen stil. Nu är läget än bättre för henne och visst kan hon bli tuff att slå.

                V86-8

                12 Trumpie reser till Solvalla och ska åter tävla barfota runt om. Valacken står perfekt inne i avslutningen och jag tycker han höjer sig något i det här sällskapet ändå. Utan några större trafikproblem längs vägen å räknar jag med att han står för en stark prestation och då ska han ändå bli tung att stå emot till slut, även fast jag har respekt för 6 Kenzoki Boko på framspåret. Jag röstar på trumpen i avslutningen!

                Bästa spelbolaget för travodds

                Bet365

                Bäst på fasta odds
                • Världens största spelsajt
                • Egna fasta travodds
                • Bra välkomsterbjudande
                • Inget poolspel
                Välkomstbonus
                1250 SEK i spelkrediter
                Hämta bonus Besök hemsidan

                Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

                Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
                Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

                Sammanfattning

                Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

                Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

                Läs hela recensionen

                Fler aktuella travtips

                Grand Slam 75 avgörs denna söndag från Östersund och i GS75-3 får vi verkligen se fram emot en duell över korta distansen! Häng med på GS75 med ... Läs travtips

                Hej på er!Återigen skriver vi söndag i kalendern och planenligt har vi en omgång av GS 75 att sätta tänderna i. Denna söndag har vi härliga Östersund ... Läs travtips

                Prix'd Amerique närmar sig med stormsteg,  men vi har ett kvallopp där ytterligare tre hästar ska försöka knipa någon av dom sista platserna ... Läs travtips

                DD-1 I första avdelningen gillar jag 2 Tinder Lars. Kort distans och han är inte speciellt startsnabb. Det är möjligen det som kan fälla ... Läs travtips

                Skive inleder travveckan och således V4-spelet under måndag lunchen. Spiken tror jag tar en välförtjänt seger och snacka om att skratta bäst som ... Läs travtips

                Äntligen är stunden kommen och ett av de loppen vi travälskare ser fram emot mest är äntligen här! Jag syftar såklart på Prix'd ... Läs travtips