V86: Klara vinnare inleder

Även denna onsdag är det Solvalla och Åby som står för V86-cirkusen. 
Vi inleder med två klara vinnare och jagar sen guldkornen som höjer värdet!

V86-1

1 Laradja Vrijthout återkom till tävlingsovalen 29 augusti och kunde från spår 1 ha full koll på tillställningen till enkel seger. Nu är det kort distans som han hade uppvisning över två gånger i våras.
Jag tror han blir mycket svår att slå och möter för hans del ett rätt överkomligt motstånd.

  V86-2

  3 John King Boko har inlett karriären uppe i Sverige med svårast möjliga utgångslägen. Sverige-debuten för tre starter sedan var från spår 12, näst senast från spår 13 och senast var det åter spår 12 över 2 100 meter.

  Intrycket på John King Boko senast var riktigt läckert och det känns överkomligt det här för honom.
  Djuse satt lugnt bak i kön senast och väl med halvvarvet kvar styrde han ut i tredjespår och kunde med lätthet runda fältet till seger. Nederländske sexåringen blir svår att stå emot här med få hästar på start och jag tror det är en stark segerchans.

  V86-3

  4 Ares B. var bra flera gånger ifjol men har i år lyckats med allt på banan utom att vinna. Med två insatser i kroppen tror jag han är redo att prestera här och är den jag tror mest på. Connie Luguaer följer startbilen och sätter sig i spetspositionen. Där ska sen Ares B. besegras.

  1 Arcoveggio tog sin första seger i Sverige senast och läget här går ju inte att klaga på. 2 640 meter hanterar italienaren utan bekymmer vilket han visade senast. 11 Aberdeen Face har lite svårt att få till det i loppen men skulle han äntligen vakna på rätt sida av boxen har han styrkan att runda majoriteten här. Även 3 Always Face ska ligga högt upp på ranken.

   V86-4

   7 Invader Am har jag förväntar mig lite mer av och han startar tätt (syntes 31 augusti). Han kan bättre än vad han gjorde där och i grunden håller jag honom som bästa hästen här.
   4 Narragansett är även segeraktuell och är en stark fyraåring som tål att göra grovjobbet i det här fältet. Jag tycker han känns högintressant den här gången.

   Kim Moberg kör som alltid stall Båths 5 Always Proud. Fyraåringen testar på täta starter då valacken även startade i torsdags. Där kördes han fjärde par utvändigt och fick avsluta i tredjespår sista 350 meterna. Såg ut att gå i mål med mycket sparat. Jag håller honom inte lika högt som övriga två dock, men rankad trea är han.
   1 Gladiator of Gold kan mycket väl testa sig i ledningen, men blir som sämst rygg ledaren. Jag tycker lärlingsloppet är lite lurigt, så klart...

   V86-5

   Efter varit ifrån i över ett år var 4 Lucky Truc tillbaka 29 augusti där han segrade direkt. Johan Untersteiner körde så och kör även den här gången. Loppets givna förstahäst och hamnar Lucky Truc något så när vettigt på det direkt kan det här vara över innan det ens hunnit starta.

   Connie Luguaer sitter upp bakom Hanna Lähdekorpi-tränade 7 Anxious To Matters som äntligen är på väg upp i toppform nu. Läget i volten är däremot inte det bästa så det är väldigt stor fördel Lucky Truc som därmed spikas! På startvolten kan möjligen 2 Vikens Ale utmana med Magnus Jakobsson.

    V86-6

    En outsider i loppet här är den jag går ut stenhårt på. Man måste ju våga för att vinna och allt det där...! 
    Och en jag tror kan göra sig gällande är 7 Hard Landning med skicklige Mange Djuse. Hon var stark senast på Solvalla och jag tror att hon med den insatsen kan vara en överraskning. Jag väntar mig att Tarzan satt henne i ordning inför det här - och hoppas framförallt det blir lite väl hård körning där framme. Det gynnar Hard Landing som blir min något tokigare spik i omgången!

     V86-7

     • Många vill åt ledningen här!

     10 Honfleur Mearas är den klart bästa hästen i loppet men har samtidigt bakspår vilket kan göra henne sårbar denna gången. Måste därför garderas.

     4 Laferrari Dimanche testade på Derbysto-uttagning senast men fick en rätt vilsam resa och gjorde aldrig upp om det. Det var även hennes första start på två månader. Nu går hon ut mot lite mer passande motstånd och framförallt på framspåret.  Andrarankad!

     Tredjehäst är 7 Chiffchaff som kan bättre än vad hon visade på Solvalla senast. 1 Stella Nova Race har perfekt läge med Magnus Jakobsson och kommer ju få chansen och det är inte helt omöjligt att hon rent av testas i ledningen.
     3 North Dakota känner vi väl till alla främst i V75-sammanhang. Eric Martinssons hästar går bra för dagen vilket vi bland annat såg på Jägers i lördags. Kan hon äntligen få en etta i raden igen!?

     Johan Untersteiner körde 5 Chatty Kronos senast och han låter spännande uppåt den här gången baserat på hur stoet kändes där. Kommer tryckas av direkt mot ledning.

     V86-8

     4 Cool Kronos tycker jag är intressant i avslutningen som nu selas ut med toppform. Gjorde ett jättefint lopp senast som ledde till seger. Nu är ju läget perfekt här och därtill rycks skorna runt om och jänkarvagnen åker på! 
     8 Sidney Celeber håller stallet högt och vid bra dagar är han väldigt bra för den här klassen.

     5 Speedy Tilly har nu fått två lopp i kroppen efter Frankrike-äventyret och vann dessutom senast. Lyckas hästen få en bättre start än Cool Kronos och sitter i ledningen är Speedy Tilly oerhört tuff att ta ner därifrån. 
     2 Frodo S.
     är ingen segerstaplare direkt, men han ska kunna tampas mot dessa här alla dar i veckan. Läget är perfekt för valacken och nu åker jänkarvagnen på igen.

     9 Illfindmywayhome ska kanske normalt sett få det jobbigt härifrån, men han gick väldigt starkt ute på Visbyovalen senast. Levererar han en liknande sista 6-700 meter här kommer han plocka placeringar.

     Bästa spelbolaget för travodds

     Bet365

     • Världens största spelsajt
     • Egna fasta travodds
     • Bra välkomsterbjudande
     • Inget poolspel
     Välkomstbonus
     1250 SEK i spelkrediter
     Hämta bonus Besök hemsidan

     Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

     Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
     Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

     Sammanfattning

     Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

     Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

     Läs hela recensionen

     Fler aktuella travtips

     V75 vänder mot Bergsåker kommande lördag och det är både jackpot och en väldigt öppen omgång vi bjubds på!Travstugans alla andelar hittar ni här! ... Läs travtips

     Skotvång, Bergsåker och strax över 40 miljoner extra i potten. Alla rätt i analysen förra veckan och veckan innan galet rätt på det i analysen men ... Läs travtips

     Nästintill toppform för dagen med sjuor och åttor på V86, sexor på GS75 och sexor och sjuor på V75. Vi har varit rätt på det men stolpe ut när ... Läs travtips

     Björn Goop är inte själv på plats på Bergsåker men han Andel i Björnkollen hittar ni här! 🔨 SPIKEN V75-1 1 Mellby Ironman gick senast ... Läs travtips

     Lite tidiga tankar av mig till Jackpot-omgången på Bergsåker den 3 december. Härlig omgång där potentialen är stor för fin utdelning. Ni hittar mina ... Läs travtips

     Äntligen dags för V75 igen! Förra helgen blev det återigen 6 rätt och vi närmar oss onekligen den där sjuan nu! Analysen då var i det närmaste ... Läs travtips

     V75-jackpot som gäller denna lördag på Bergsåker. Det blir en fröjd och jag har mitt drag i kallblodsloppet!Mina andelar är som följer: Analysens ... Läs travtips

     Idag har vi en härlig jackpot som kryddar tillställningen och spelvänliga lopp på skrällbanan Bergsåker - det finns absolut potential till riktigt ... Läs travtips

     Söndagen ger oss en småtrevlig GS-omgång från Mantorpstravet och glädjande nog för att krydda det är att det är finfin jackpot att lira om! ... Läs travtips