V86: Jättebra klass på måndagen!

Veckan inleds på bästa sätt med en jättebra klass på V86 från Halmstad och Gävle! Andel i systemet kostar 58 kronor - fynda här!

V86-1

Nicklas Westerholm kan fira en del framgångar på Gävletravet och här kör han ut med 7 First Tartar. Det är enligt mig loppets klart bästa häst och som fått välbehövlig genomkörare i kroppen. 
Distansen 2 640 meter hanterar han utan bekymmer och jag har stor tro på First Tartar i första loppet.

Det är inte många i fältet som kommer kunna utmana, men har vi någon som kan göra det så är det 5 Narragansett med Rikard N Skoglund. Fyraåringen återkom även han efter uppehåll senast och där han vann enkelt och tryggt från ledningen. Får han bara spara på speeden en bit in i loppet kommer han gå starkt under slutvarvet.
1 Mats Tooma blir ju även högintressant från spår 1 i volten. Jag tror han är redo för att prestera till 100% här.

  V86-2

  Visst har jag all respekt för 7 Guzz Mearas som visat fin form under hösten utan att få vinna, men 3 Emoji är dels en mycket bättre häst än Untersteiner-sexåringen och har framförallt även fått en välbehövlig genomkörare. 
  Emoji är vid bra dagar en potentiell Elitloppshäst och jag litar på att Peter Ingves reder ut det här.

  V86-3

  Läget är väl inte tipptopp och han är fortfarande längst ut bakom vingen, men det har nu blivit spår 7 istället för 8 Brageson. Ulf Ohlsson kommer åter få köra sexåringen och jag tror han kommer vara rejält framåt direkt från start.

  5 Kolbu John kommer ta upp kampen men är en hetsig herre som får på sig jänkarvagnen, och jag ser inte att varken Kolbu John eller några av de övriga är av riktigt samma nivå som Brageson har i sig.

  V86-4

  Jag tycker detta är ett av kvällens mest öppna race som jag därför streckar på något. 
  1 Kinky Steel
  är lika bra för klassen som han är hetsig och osäker. Spår 1 kan både vara perfekt eller en hetsig utmaning...

  12 Laban Lagö är den med högst nivå i sig och som här gör sin blott sjätte start i karriären. Det är tufft att begära att han bara ska svepa runt allt, men han har onekligen styrkan för att kunna göra det...! 
  Jag har även känslan att 9 Dance Kronos blir rejält att räkna med som får på sig jänkarvagnen nu dessutom.

  3 King Only The One och 4 Icebreaker Sisu är de som jag rankar härnäst efter det och outsidern i sammanhanget är 7 Falco Simoni.

  V86-5

  9 Budets Olof ska bli jätteintressant att kolla in här och prestationen han stod för samt löpningsförloppet senst kan bli något liknande här. Det är däremot spår 9 i volten över kort distans så någon vidare straffspark är det inte även fast han i grunden är bäst i fältet.

  5 One More Time ordnade karriärens andra seger senast och är att räkna med och en skrällvarning i loppet är 7 Zorocco Yamoz från springspåret med Linus Lönn. Jag tycker han verkligen jobbat till sig en etta i raden snart igen och han lär ligga runt 2-3% ikväll!

    V86-6

    • När det skiljer så här mycket mellan ekipagen i spelprocenten så kan jag inte hålla mig från att ta ställning...!

    Jag tycker att 10 Conte Prad blir väldigt bortglömt på sätt och vis. 3 Inspiration blir rejält betrodd i loppet och verkar vara mångas spikval. Det kan mycket väl vara så att han bara är bäst, men jag tycker Conte Prad är MINST lika bra.
    Denne italienare kommer kunna attackera riktigt vasst ute i spåren på Halmstadsovalen och jag tror faktiskt Jepson kan spurta ner hela fältet med Conte Prad. 

    V86-7

    6 Final Whistle är en av jättefavoriterna ikväll och ska han vara så stenklar? Ja, så kanske är fallet då han givetvis är en som höjer sig här - men för mig är han lite väl stor sådan.

    1 Hand Full är ett osäkert kort i leken som man väntar på. Fått en genomkörare nu för Westholm i Sverige och jag tycker dessutom han såg mycket spännande ut trots att det blev en åttondeplacering. Placeringen visar inte helt hur bra han gick...!
    9 Jaguar C.Boko
    är ett av hemmahoppen ikväll som är missgynnad av bakspåret men han ska ändå vara given vid gardering!

    V86-8

    Gustav Johansson kan ha full koll på det här med 6 Italy Mearas om han får hand om ledningen direkt. Det känns svårt att se hur några av konkurrenterna då ska kunna utmana... 
    Det som sätter upp hoppet är 2 Primadonna Tile. Får Johan Untersteiner en bra start kan han mycket väl snuva Johansson på spetsen - då jäklar blir detta kul!

    7 Use Face tycker jag går bra med Peter Ingves i sulkyn och en högintressant i fältet är 13 Love No Pain som regidebuterar för Tomas Malmqvist från ett spännande utgångsläge och detta stoet tål att göra jobbet!

    Bästa spelbolaget för travodds

    LeoVegas

    • Bra välkomstbonus
    • Bra utbud på vardagstravet
    • Bra kundsupport
    • Svårnavigerad hemsida
    Välkomstbonus
    Upp till 120 SEK i en 100% oddsbonus
    Hämta bonus Besök hemsidan

    18+ år, spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.

    Hemsida: leovegas.comGrundat: 2011
    Ägare: LeoVegas ABHuvudkontor: Malta
    Leovegas startsida
    Leovegas sport
    Leovegas Trav

    Sammanfattning

    Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

    Leo Vegas är kanske inte det första spelbolaget man tänker på när man ska spela på trav, faktum är dock att deras utbud är riktigt bra och man kan räkna med att dom ibland har en del erbjudanden när det kommer till travet. Mobilappen och hemsidan har varit lite rörig för dom som inte är rutinerade av onlinespel, men LeoVegas har förbättrat sig och erbjuder numera en spelupplevelse i riktigt bra klass. Leo Vegas använder sig av Kambi som oddsleverantör och har därmed samma odds som Unibet och MrGreen.

    Det här hittar du i LeoVegas recension:

    Läs hela recensionen

    Fler aktuella travtips

    Tävlingarna från Bodentravet under torsdagen håller rätt hygglig klass! Vi har en fin mix av finskt och svenskt. Jag väljer åter att vurma för sött ... Läs travtips

    April måndags första dag ger oss V75 från Åbytravet där Guldhästarna tävlar om plats i Paralympiatravet!Här är en tidig koll! V75-1 Preben Sövik ... Läs travtips

    Efter finalerna där favoriterna var bra och utdelningen blev låg laddar vi mot Åby. Jag trodde inte Aetos Kronos skulle hitta tillbaka så jag missade ... Läs travtips