V86: Jättebra klass på måndagen!

Veckan inleds på bästa sätt med en jättebra klass på V86 från Halmstad och Gävle! Andel i systemet kostar 58 kronor - fynda här!

V86-1

Nicklas Westerholm kan fira en del framgångar på Gävletravet och här kör han ut med 7 First Tartar. Det är enligt mig loppets klart bästa häst och som fått välbehövlig genomkörare i kroppen. 
Distansen 2 640 meter hanterar han utan bekymmer och jag har stor tro på First Tartar i första loppet.

Det är inte många i fältet som kommer kunna utmana, men har vi någon som kan göra det så är det 5 Narragansett med Rikard N Skoglund. Fyraåringen återkom även han efter uppehåll senast och där han vann enkelt och tryggt från ledningen. Får han bara spara på speeden en bit in i loppet kommer han gå starkt under slutvarvet.
1 Mats Tooma blir ju även högintressant från spår 1 i volten. Jag tror han är redo för att prestera till 100% här.

  V86-2

  Visst har jag all respekt för 7 Guzz Mearas som visat fin form under hösten utan att få vinna, men 3 Emoji är dels en mycket bättre häst än Untersteiner-sexåringen och har framförallt även fått en välbehövlig genomkörare. 
  Emoji är vid bra dagar en potentiell Elitloppshäst och jag litar på att Peter Ingves reder ut det här.

  V86-3

  Läget är väl inte tipptopp och han är fortfarande längst ut bakom vingen, men det har nu blivit spår 7 istället för 8 Brageson. Ulf Ohlsson kommer åter få köra sexåringen och jag tror han kommer vara rejält framåt direkt från start.

  5 Kolbu John kommer ta upp kampen men är en hetsig herre som får på sig jänkarvagnen, och jag ser inte att varken Kolbu John eller några av de övriga är av riktigt samma nivå som Brageson har i sig.

  V86-4

  Jag tycker detta är ett av kvällens mest öppna race som jag därför streckar på något. 
  1 Kinky Steel
  är lika bra för klassen som han är hetsig och osäker. Spår 1 kan både vara perfekt eller en hetsig utmaning...

  12 Laban Lagö är den med högst nivå i sig och som här gör sin blott sjätte start i karriären. Det är tufft att begära att han bara ska svepa runt allt, men han har onekligen styrkan för att kunna göra det...! 
  Jag har även känslan att 9 Dance Kronos blir rejält att räkna med som får på sig jänkarvagnen nu dessutom.

  3 King Only The One och 4 Icebreaker Sisu är de som jag rankar härnäst efter det och outsidern i sammanhanget är 7 Falco Simoni.

  V86-5

  9 Budets Olof ska bli jätteintressant att kolla in här och prestationen han stod för samt löpningsförloppet senst kan bli något liknande här. Det är däremot spår 9 i volten över kort distans så någon vidare straffspark är det inte även fast han i grunden är bäst i fältet.

  5 One More Time ordnade karriärens andra seger senast och är att räkna med och en skrällvarning i loppet är 7 Zorocco Yamoz från springspåret med Linus Lönn. Jag tycker han verkligen jobbat till sig en etta i raden snart igen och han lär ligga runt 2-3% ikväll!

    V86-6

    • När det skiljer så här mycket mellan ekipagen i spelprocenten så kan jag inte hålla mig från att ta ställning...!

    Jag tycker att 10 Conte Prad blir väldigt bortglömt på sätt och vis. 3 Inspiration blir rejält betrodd i loppet och verkar vara mångas spikval. Det kan mycket väl vara så att han bara är bäst, men jag tycker Conte Prad är MINST lika bra.
    Denne italienare kommer kunna attackera riktigt vasst ute i spåren på Halmstadsovalen och jag tror faktiskt Jepson kan spurta ner hela fältet med Conte Prad. 

    V86-7

    6 Final Whistle är en av jättefavoriterna ikväll och ska han vara så stenklar? Ja, så kanske är fallet då han givetvis är en som höjer sig här - men för mig är han lite väl stor sådan.

    1 Hand Full är ett osäkert kort i leken som man väntar på. Fått en genomkörare nu för Westholm i Sverige och jag tycker dessutom han såg mycket spännande ut trots att det blev en åttondeplacering. Placeringen visar inte helt hur bra han gick...!
    9 Jaguar C.Boko
    är ett av hemmahoppen ikväll som är missgynnad av bakspåret men han ska ändå vara given vid gardering!

    V86-8

    Gustav Johansson kan ha full koll på det här med 6 Italy Mearas om han får hand om ledningen direkt. Det känns svårt att se hur några av konkurrenterna då ska kunna utmana... 
    Det som sätter upp hoppet är 2 Primadonna Tile. Får Johan Untersteiner en bra start kan han mycket väl snuva Johansson på spetsen - då jäklar blir detta kul!

    7 Use Face tycker jag går bra med Peter Ingves i sulkyn och en högintressant i fältet är 13 Love No Pain som regidebuterar för Tomas Malmqvist från ett spännande utgångsläge och detta stoet tål att göra jobbet!

    Bästa spelbolaget för travodds

    Bet365

    • Världens största spelsajt
    • Egna fasta travodds
    • Bra välkomsterbjudande
    • Inget poolspel
    Välkomstbonus
    1250 SEK i spelkrediter
    Hämta bonus Besök hemsidan

    Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

    Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
    Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

    Sammanfattning

    Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

    Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

    Läs hela recensionen

    Fler aktuella travtips

    V75 vänder mot Bergsåker kommande lördag och det är både jackpot och en väldigt öppen omgång vi bjubds på!Travstugans alla andelar hittar ni här! ... Läs travtips

    Skotvång, Bergsåker och strax över 40 miljoner extra i potten. Alla rätt i analysen förra veckan och veckan innan galet rätt på det i analysen men ... Läs travtips

    Nästintill toppform för dagen med sjuor och åttor på V86, sexor på GS75 och sexor och sjuor på V75. Vi har varit rätt på det men stolpe ut när ... Läs travtips

    Björn Goop är inte själv på plats på Bergsåker men han Andel i Björnkollen hittar ni här! 🔨 SPIKEN V75-1 1 Mellby Ironman gick senast ... Läs travtips

    Lite tidiga tankar av mig till Jackpot-omgången på Bergsåker den 3 december. Härlig omgång där potentialen är stor för fin utdelning. Ni hittar mina ... Läs travtips

    Äntligen dags för V75 igen! Förra helgen blev det återigen 6 rätt och vi närmar oss onekligen den där sjuan nu! Analysen då var i det närmaste ... Läs travtips

    V75-jackpot som gäller denna lördag på Bergsåker. Det blir en fröjd och jag har mitt drag i kallblodsloppet!Mina andelar är som följer: Analysens ... Läs travtips

    Idag har vi en härlig jackpot som kryddar tillställningen och spelvänliga lopp på skrällbanan Bergsåker - det finns absolut potential till riktigt ... Läs travtips

    Söndagen ger oss en småtrevlig GS-omgång från Mantorpstravet och glädjande nog för att krydda det är att det är finfin jackpot att lira om! ... Läs travtips