V86: Jackpot på Smålandsbanan

Det är jackpot på V86 denna onsdag när vi åter besöker Smålandsbanan Vaggeryd!

Majoriteten lär luta sig mot Destiny Effe och Cinderella Jet - men jag försöker gardera en av dessa två och spikar två andra till fina procenter!

Andelen kostar 86 kronor - häng med här!

V86-1

  8 Brady D.E. har ju inget toppläge men är i riktigt fin författning för dagen och med 12 segrar på 27 starter har han mycket respekt med sig här. Kapacitetsmässigt är han betydligt bättre än de 295 935 kronorna han har på sig. Tidigt avancemang framåt och har säkert respekt med sig från övriga på framspåret. Given etta i min bok.

  12 Jello W. fick inte alls till det på Bjerke senast men tidigare varit riktigt stark. Att Stefan Persson nu sitter upp igen (M T Gundersen senast) är ett stort plus då ekipaget trivs väldigt väl ihop!
  Björn Goop får sitta upp bakom 9 Conte Prad för första gången och även fast fyraåringen gjort två lopp tidigare i Sverige så tror jag nog han är lite mer i ordning den här gången efter förra insatsen den 8 juni. 

   V86-2

   • Orutinerat race över 1 646 meter som jag tycker kräver sina streck.

   11 X.Y.Diamant är väldigt missgynnad av bakspåret och även fast han är i bäst dagsform av de här så kommer det behövas lite flax för att kunna nå fram.

   5 Fenomen A.F. såg riktigt fin ut i sin årsdebut för tre starter sedan och var väl sisådär näst senast men betydligt bättre senast igen som var för nio dagar sedan. Jag tror valacken är på väg tillbaka i samma skick som vid årsdebuten.
   10 La Bocca
   är intressant skrällbud som liksom X.Y.Diamant som sagt behöver turen emd sig härifrån - men det är som sagt orutinerat startfält och denne valacken är mer stark än snabb. Kan gå riktigt bra sista biten.

   V86-3

   7 Destiny Effe hann gå en start i hemlandet Italien i höstas och flyttades sedan upp till Björn Goop. 23 maj debuterade treåringen och gjorde det genom att vinna enkelt. Detta svarades upp med ytterligare en enkel seger senast och fartmässigt har hon visat hög klass i de två starterna. Kommer köras framåt direkt här och har stark segerchans.

   Italienskan är klar förstahäst, men jag tror ändå att 2 Organazza är värd att se upp med från absolut toppläge och jag har svårt se Thomas Uhrberg vilja kasta in handduken, om man säger så. Stort plus att Uhrberg körde stoet senast (seger) och lärt känna henne ordentligt.
   3 Olivia Coger
   med barfotadans för första gången!

    V86-4

    9 Izzi's Newport håller jag väldigt högt för den här klassen. Gick riktigt bra på Jägers näst senast och blev snöpligt fast med allt senast på Tingsryd. Jag tror sjuåringen kan svepa ner allt här och tror han står väldigt billigt inne i den här klassen. Han är bättre än de slantarna han har på kontot och kan mycket väl visa det här. Procenten blir inte särskilt hög heller - och visst lockar spiken mig!

    10 King of Greenwood har jag väldigt stor respekt för som dels inte är mycket sämre och är i minst lika finfin form. Får dock nöja sig som reserven...

     V86-5

     För loppets dramatik, åtminstone till en början, blev det tacksamt att 12 Liberty Boko fick sämsta läget. Fyraåringen har varit riktigt stark i två av sina tre starter och för tredje starten i rad sitter Rikard N Skoglund i sulkyn.
     Jag tycker Liberty Boko trots det här kraxiga läget ändå är loppets bästa häst för dagen och som kommer reda ut det här till slut. Spikar utan att tveka en sekund.

     5 Warrior's Tale är den som främst fångar mitt intresse bakom Liberty Boko som gick riktigt bra på Jägers senast och rankad trea är 11 Elliot Cloud.

      V86-6

      Av många som imponerade under Elitloppshelgen så var 3 Cinderella Jet en av dessa och nu är hon tillbaka ut på startlistan igen. Motståndet är knappast något som får stoet att darra av skräck och jag har oerhört svårt att tro på annat scenario än att hon tar ännu en mycket stark seger. 
      Hon blir förvisso jättefavorit, men hon är samtidigt väldigt svårslagen. Hade däremot 10 King Knas fått framspår så hade jag tänkt till en extra gång...

       V86-7

        Vilken sida av 5 Arrividerci Face får vi se? 
        Ja, det är onekligen frågan. Det råder inga tveksamheter om att han är högkapabel - men samtidigt enormt krånglig och inte att lita på. Är han på rätt humör kan han leka hem det här, men det kan också bli struligt värre...

        10 Fighter Simoni är den som tar upp kampen först och främst men så även 9 Notorious Zon.
        Två jätteskrällar är urstarke 3 Halakazam och även mycket härdade 14 Gullabo Däck Bling

        V86-8

        9 Cobra har verkligen bjudit på show sedan han kom upp till Sverige med sin mycket märkliga stil och det har onekligen "delat" travfolket om man ska imponeras eller skaka på huvudet.
        Nu fick han bakspår över kort vilket är högst utmanande, men jag tror ju ändå att han till slut kan bli svår att stå emot... Jag väljer dock för första gången att gardera honom när det nu blev spår här bakifrån.

        1 Inspiration var positiv trea senast och möjligen den som kan ge en match och även fast Claes Svensson är lite försiktig i förhandssnacket så förvånar det inte mig ifall 4 That's It gör upp om det. 

        Bästa spelbolaget för travodds

        Bet365

        Bäst
        • Världens största spelsajt
        • Egna fasta travodds
        • Bra välkomsterbjudande
        • Inget poolspel
        Välkomstbonus
        1250 SEK i spelkrediter
        Hämta bonus Besök hemsidan

        Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

        Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
        Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

        Sammanfattning

        Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

        Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

        Läs hela recensionen

        Fler aktuella travtips

        Åby har inte någon V64-kväll på sin torsdag men väl en lunchomgång. Hemmatränaren André Eklundh kan mycket väl ordna en dubbelseger på V4:an! V4-1 ... Läs travtips

        Det är dags för V64 från Östersund denna torsdag. Kvällen innehåller två montémästerskap som kan bli serika! 🔨 SPIKARNA V64-4 Det är ... Läs travtips

        Nästa lördag är det från Örebro vi hämtar V75-omgången och stora höjdpunkten är givetvis de två E3-finalerna! V75-1 Väl medveten om utgångsläget så ... Läs travtips

        Vi tar oss till Örebros oval på lördag och det är korta E3 finaler plus klass 2,1, brons, silver och guldlopp. Korta E3 över 1609 meter som går i ... Läs travtips

        Äntligen tillbaka på kontoret efter en välbehövlig semester, och det betyder också att V75 analyserna är tillbaka.Travet har gäckat mig på slutet ... Läs travtips

        En kväll med dramatik och spännande laddning - derbyuttagningarna på Jägersro!Här är en tidig koll över V75-omgången.V75-1 Ja, men det är väl kanske ... Läs travtips