V86: Jackpot och mot ny åtta!

Det är jackpot när V86 besöker Bergsåker/Solvalla och från båda banorna hittas spikarna. Det blev åtta rätt förra veckan och nu fortsätter vi denna V86-trenden med ännu en finfin onsdag!
Andelen kostar 199 kronor - klicka här!

V86-1

Gunnar Melander kör ut med 5 Tekno Lynet som han lär ha lite högre krav på den här gången. Sjuåringen gick iväg från spår 12 över kort distans senast i årsdebuten och fick mest genomkörare. Valacken fick det att lossna ordentligt i slutet av fjolårssäsongen och kommer vara segermogen här.

Jan Ove Olsen med 1 Ängsbrage är tidig bakom. Femåringen tog enkelt hand om ledningen senast och vann enkelt. Lite tuffare motstånd nu men toppform. 3 Blixen har visat fin form på slutet och han är gynnsam av att få gå i autostart den här gången. Kommer hamna perfekt på det härifrån och blir min förstahäst.

9 Edbest har varit ute på djupt vatten för sig själv på slutet. Intressant dock med Ulf Ohlsson i jollen - som även körde nioåringen vid senaste segern för fyra starter sedan.

V86-2

9 Mellby Jinx håller jag normalt högt i kullen men visst var han lite svagare än jag förväntade mig senast. Nu är han anmäld barfota runt om och med jänkarvagn och jag väntar mig toppinsats här från Svante Båth-fyraåringen! Självklar etta för mig.

2 Dowhatyoudodowell vann enkelt i årsdebuten i enklare motstånd. Tampade starkt ifjol i årgångsloppen och spännande med utgångsläget och jag tror kretsen reser till Solvalla för att hämta segerbukett. 8 Global Concept är en stark herre och kommer för första gången köras av Örjan Kihlström. Outsidern i loppet är 6 Braddock.

V86-3

2 Gladiator Mearas har äntligen lite tur med spårlotten och efter tre raka bakspårsstarter i stentufft motstånd ska han räknas mycket tidigt över en distans han trivs väldigt bra över, 2 640 meter. Känns spontant som den som höjer sig lite när främsta motbudet har tråkigt utgångsläge och sämre insatser på slutet;

8 Geronimo Am är förmodligen starkast i fältet men dragit till med dubbla galopper på slutet. Svår att räkna på för dagen men i grunden den som nog är bäst... 1 Newlight Coger har ingen vidare vacker rad men en jag väntat att det verkligen ska lossna för på riktigt. Härifrån bäddas det för en fin resa hela vägen runt.

V86-4

12 Every Day Elegant har inlett suveränt med tre raka segrar och står sig som obesegrad. Spår 12 är däremot ingen lek... Stammen på denne är samtidigt makalöst fint med Maharjah-Tunika och med det intrycket som hästen hunnit visa upp än så länge så blir det en stjärna av det här...!

4 Rocket Tile spännande med två lopp i kroppen. Blev lite hängandes ute i spåren senast i tufft Margareta-lopp, hamnade till slut utvändigt ledaren och stred starkt till andraplatsen. Lottades till perfekt utgångsläge när de två främsta motbuden har sämre lägen att gå iväg från.
8 Night Art har inlett karriären strålande i sina tre starter. Nu är däremot utgångsläget utmanande, men för att få chansen för de 300 000 kronorna i förstapris lär Robert Bergh testa sig framåt så tidigt som möjligt. 

V86-5

Tomas Pettersson drar iväg från springspåret med 6 Sara K.M.E. och som kan leda det här hela vägen. Stoet fick till en början bra start i årsdebuten men sjabblade till det i förstasväng och sen var det över. 10 Zante Grif är enda miljonärskan och som fick gå tufft ute i spåren i onsdags och höll starkt till andraplatsen. Ska kunna svepa förbi många här på sin grundkapacitet - dock aldrig vunnit med skor runt om vilket är anmält nu.

Skrällen i loppet är 3 My Andovra som gick jättebra som tvåa senast! Tycker även Raja Mirchi-stoet 2 Queen Trescher ska räknas om man garderar upp Sara K.M.E. och Zante Grif så visst kan det överraska till här!

V86-6

1 Eireann har sett jättefin ut i sina två segerstarter hon gjort än så länge och känns svårslagen i detta treåringsloppet för stona. Hon blir jättefavorit i omgången och visst kommer hon förlora lopp men det sker inte vid en sådan uppgift som hon ställs inför nu.

5 Hello Stone testar iväg direkt när bilen släpper och vann enkelt senast på Ålborg och gick bra i Margareta-lopp
9 Bys Rosy Nunc
är jätteintressant sort som gjort det strålande bra i sina tre starter. Näst senast stred hon mot hingsten Every Day Elegant (V86-4) och senast vann hon väldigt enkelt. Hon kommer gå starkt ute i spåren och tidig vid gardering!

V86-7

Han känns som omgångens säkraste vinnare!

Jag har verkligen gillat 4 Real Scotch och med det här läget bakom bilen är Båth-fyraåringen ytterst svårslagen. Respekt för12 Oktan Håleryd men som fått blytungt läge och visst, Olle Alsén kommer försöka med 2 Doldis - Real Scotch kommer bli väldigt svår att besegra. En trygg spik att luta sig mot i jackpot-omgången, anser jag!

V86-8

5 Imhatra Am var strålande under hösten och vann även enkelt i årsdebuten. De senaste två insatserna har det dock inte varit närheten av seger, men hon har samtidigt gått iväg från bakspår båda gångerna i höga farter. Nu med det här läget siktas stoet på att rätta till raden. Stefan Melander, som tränar, låter även oerhört nöjd med stoet inför den här uppgiften och förväntar sig även han att stoet blir att räkna med.
6
Lacille Boko blev spårtorsk i kval till Drottningens - nu är hon anmäld barfota runt om och med jänkarvagn för första gången och tongångarna låter bra från stall Båth!

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det är jackpot på V86 denna onsdag när vi åter besöker Smålandsbanan Vaggeryd! Majoriteten lär luta sig mot Destiny Effe och Cinderella Jet - men ... Läs travtips

Vaggeryds bana tar hand om en helt klart klurig omgång på V86 och vi har även en jackpot. Det finns några riktigt intressanta hästar så det kan bli ... Läs travtips

V86 fortsätter sin sommarturné och denna gång stannar vi till i Småland och närmare bestämt Vaggeryds travet, som får äran att husera dagens omgång. ... Läs travtips

Det är finaler av olika slag på lördagen från Eskilstuna. Det är både E3-finalen och V75-finaler och en alldeles lysande omgång!Örjan ... Läs travtips

V75 Finalerna Dags för E3 finalerna och STL finaler på Eskilstunas travbana. Försöken till E3 gick på Bergsåker och där var jag på plats, jag skrev ... Läs travtips