V86: Jackpot med ett säkert vapen!

V86: Jackpot med ett säkert vapen!

2020 är här och vi rivstartar! V86 är tillbaka och inleder året med jackpott och åtta väldigt öppna lopp från Solvalla och Bergsåker!

Till omgången är det även semifinal i V86 Challenge! Mitt system dit kommer gå på min första tanke när omgången släpptes förra veckan. Systemanalysen nedan baseras på min ordinarie andel!

SPIKARNA

V86-5

Familjen Jonsson selar ut 1 Ängsborken som verkligen besitter rejäl fart i sig. Det är även lite av en segermaskin och här kunde läget inte blivit bättre.
Distansen är visserligen ovan för hästen, men jag tror inte det ska innebära några bekymmer. Jag tror det är loppets klart bästa häst och det skadar ju inte att värsta motbudet har spår 8...

V86-7

Jag har lirat på hästen förr med lyckat resultat och det ser åter väldigt intressant ut här!
11 Kalashnikov
är en riktig kämpe som går hela vägen in i mål. Insatsen senast var åter riktigt bra och jag håller den här hästen högt i den här klassen.

5 Arch Lane är en värsting med hög kapacitet, men som å andra sidan varit ifrån och är inte alls i samma höga dagsform. Kalashnikov känns roligt spelvärd den här gången!

ÖVRIGT I KORTHET

V86-1

6 Star Costashorta tror jag kan vara inledningen vinnare. Oskar J Andersson bör ladda härifrån och vid ledning kan det räcka långt. Skrällen är 3 Jeppas Picasso som sällan vinner men som alltid är med och bråkar om tätplaceringarna.

V86-2

Läget är tungt men 8 Whataboutyou Zaz är klart bäst i fältet och jag räknar med att Örjan Kihlström reder ut läget. Motbudet är 4 Digital Wave från ledningen.

V86-3

Även fast stoet står hårt inne i loppet är läget desto bättre. Visst kan det skrällas från 1 Candy Lane.

V86-4

Två höjer sig i fjärde avdelningen och det är 11 Dear Matrix och 9 Don't Be Weak men missa heller inte 5 Jeanne d'Arc Boko som Kaj Widell trivs bra ihop med!

V86-6

"Risken" är stor att 6 New Life Wheels har lekstuga här och den emot är så klart 4 New Dawn.

V86-8

Läget är bra för 4 Havbergs Knight som helt klart kan överraska i avslutningen som inte håller någon jätteklass direkt...!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

V64 far upp till till Boden under torsdagen där jag tycker omgången, som är blandat av varm- och kallblodslopp, håller härlig klass! V64-1 Det ... Läs travtips

Kvällens speltips hittar jag i kallblodsloppet där John Östman har bra chans att nå topplacering! Östman selar ut och kör egentränade 2 Hauan Odin i ... Läs travtips

V75 1Jag inleder denna preliminära kupong med spik på 2 Harran Boko. Hästen vann från ledningen på ett mycket bra sätt senast och kommer med fin ... Läs travtips

Heeej där och välkommen in till mig Äntligen lördag igen och veckorna bara flyger fram. Snabb återblick till onsdagens V86-omgång där det slutade ... Läs travtips

Svenskt trav-kriterium och trav-oaks från Solvalla som blandas med finaler utgör V75 på lördagen denna veckan. Underhållning i världsklass! Mina ... Läs travtips