V86: Jackpot med ett säkert vapen!

V86: Jackpot med ett säkert vapen!

2020 är här och vi rivstartar! V86 är tillbaka och inleder året med jackpott och åtta väldigt öppna lopp från Solvalla och Bergsåker!

Till omgången är det även semifinal i V86 Challenge! Mitt system dit kommer gå på min första tanke när omgången släpptes förra veckan. Systemanalysen nedan baseras på min ordinarie andel!

SPIKARNA

V86-5

Familjen Jonsson selar ut 1 Ängsborken som verkligen besitter rejäl fart i sig. Det är även lite av en segermaskin och här kunde läget inte blivit bättre.
Distansen är visserligen ovan för hästen, men jag tror inte det ska innebära några bekymmer. Jag tror det är loppets klart bästa häst och det skadar ju inte att värsta motbudet har spår 8...

V86-7

Jag har lirat på hästen förr med lyckat resultat och det ser åter väldigt intressant ut här!
11 Kalashnikov
är en riktig kämpe som går hela vägen in i mål. Insatsen senast var åter riktigt bra och jag håller den här hästen högt i den här klassen.

5 Arch Lane är en värsting med hög kapacitet, men som å andra sidan varit ifrån och är inte alls i samma höga dagsform. Kalashnikov känns roligt spelvärd den här gången!

ÖVRIGT I KORTHET

V86-1

6 Star Costashorta tror jag kan vara inledningen vinnare. Oskar J Andersson bör ladda härifrån och vid ledning kan det räcka långt. Skrällen är 3 Jeppas Picasso som sällan vinner men som alltid är med och bråkar om tätplaceringarna.

V86-2

Läget är tungt men 8 Whataboutyou Zaz är klart bäst i fältet och jag räknar med att Örjan Kihlström reder ut läget. Motbudet är 4 Digital Wave från ledningen.

V86-3

Även fast stoet står hårt inne i loppet är läget desto bättre. Visst kan det skrällas från 1 Candy Lane.

V86-4

Två höjer sig i fjärde avdelningen och det är 11 Dear Matrix och 9 Don't Be Weak men missa heller inte 5 Jeanne d'Arc Boko som Kaj Widell trivs bra ihop med!

V86-6

"Risken" är stor att 6 New Life Wheels har lekstuga här och den emot är så klart 4 New Dawn.

V86-8

Läget är bra för 4 Havbergs Knight som helt klart kan överraska i avslutningen som inte håller någon jätteklass direkt...!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

V75-omgången från Åby innehåller visserligen landets toppkuskar med V75 League-finaler. Däremot är det propositionsmässigt öppet med ... Läs travtips