V86: Hon är helt fabulous!

V86 från Bergsåker och Solvalla denna kväll med Kriterie- och Oaksrevanschen. På Sundsvallsbanan avslutas kvällen med en fabulous stovinnare!

V86-1

2 Kia Ora är Oskar Kylin Blom givetvis jättenöjd med för dagen men jag tycker stoet blir lite väl stor favorit.

5 Trumpie håller jag högt för denna klassen och är mycket tidig på min lapp liksom stallkamraten 9 Mellby Joker. 8 Green Mamba hoppas jag är på gång att hitta tillbaka till hennes gamla toppform och 1 Barry Wadd smyger med perfekt över innerspåret hela vägen.

   V86-2

   Det blir sevärd Kriterierevanschen där 1 Excusez Moi ska försöka leda hela vägen, men jag litar på att stall Melander-hästarna utmanar liksom 5 Night Art som är bättre än raden!
   8 Ante la Roque
   har ju hög kapacitet men sällan han helt får till det. nu sitter Örjan Kihlström upp igen som är den som lyckats bäst med honom...!

   V86-3

   Här gäller det att hålla koll på nerverna i starten för det är knappast en självklarhet att 7 Delicious Scotch går iväg felfritt.

   Stoet har varit allt annat än pålitlig under karriärens starter men nu ikväll går hon iväg från springspår mot en konkurrens som inte är riktigt högkapabel. Hon själv har en superstam bakom sig och med mamma och pappa i blodet så bör hon vara en stjärna för framtiden.

   Felfritt vänder hon ut och in på dessa här - det gäller "bara" att hon sköter sig...

   V86-4

   Andreas Lövdal brukar göra det väldigt bra bakom stall Nurmos-hästarna som han känner utan och innan. Här har han stor segerchans med 1 Midyat Zaz från innerspåret och jag håller ekipaget som stor favorit.

   Jag vill dock ha med en rejäl outsider i loppet som de flesta kommer tappa bort. Det kan bli hård körning mot Midyat Zaz från framförallt 4 Dirty Martini och 5 Anastacia Broline - detta kan öppna upp för 6 Jack And Ginger.
   Sjuåringen tog en stark seger från ledningen senast och dit kommer han så klart inte komma nu. Han är riktigt bra i ordning och Zeb Jonasson är närmast förstakusk bakom valacken. Jag tror de kan slå till i detta lärlingsloppet.

    V86-5

    1 H.C.'s Crazy Horse är lite som Delicious Scotch - det kan bli uppvisning men det kan även gå helt åt helsike... Denne treåringen har vid sina bra insatser visat prov på hög talang och jag tycker han ska bli spännande att se på innerspåret över korta distansen på hemmabanan.

    8 Liberty Boko i den formen han är i förväntar jag mig en del av här trots läget och ikväll ska han åter få springa barfota runt om.
    3 Mister Lucky Sox
    har ett perfekt läge och är en spännande fyraåring hos familjen Nyström. Är den i fältet som rankas trea.

    6 Lexington Yoda håller jag egentligen högt för klassen men inte alls fungerat riktigt på ett tag. 
    Kioskvältaren i hela omgången är 10 Vincent Dana med barfota fram, jänkarvagn och det ska sägas att femåringen ofta är med där framme som platsobjekt. Som 1%are hade han suttit bra!

     V86-6

     6 M.T.Ravishing med Erik Adielsson i sulkyn kan vara stor succé. Som alltid är Adielsson en mästare i voltstart och med få hästar på startvolten kommer ekipaget vara tidigt framåt. M.T.Ravishing är i riktigt stark form för dagen och det ska väl mycket till för att hon ska tappa det här, va...!?

      V86-7

      Daniel Wäjersten kör ut med sin högkapabla 11 Fabulous Pellini och visst ställs hon mot ett tufft gäng här - grejen är dock att hon är den tuffaste!

      150 000 kronor är det i förstapris i loppet och det kommer Wäjersten göra allt för att roffa åt sig. Femåriga stoet är en potentiell Stoeliten-häst nästa säsong i min bok och utan trafikproblem har jag höga tankar om henne här. Spik!

       V86-8

       Oaksrevanschen avslutar kvällen och från det här läget kommer 5 Decision Maker hamna väldigt bra till. Stoet har gått riktigt bra två gånger om nu och jag skulle tro hon är satt i toppform nu. Knapp förstahäst för mig.

       Magnus A Djuse sitter upp bakom 8 Global Dancer igen och noterbart är att han aldrig förlorat med stoet! Läget försvårar så klart men Global Dancer är riktigt bra! 

       1 Beat It ska först och främst sköta sig. Innerspåret bör ändå kunna ordna att hon kommer iväg och nu åker jänkarvagnen på igen. 
       Jörgen S Eriksson med 10 Lilian Young är även att se upp med samt 2 Joy Sisu från hennes läge!

       Bästa spelbolaget för travodds

       Leo Vegas

       • Bra välkomstbonus
       • Bra utbud på vardagstravet
       • Bra kundsupport
       • Svårnavigerad hemsida
       Välkomstbonus
       Upp till 120 SEK i en 100% oddsbonus
       Hämta bonus Besök hemsidan

       18+ år, spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.

       Hemsida: https://travstugan.se/besok/leo-vegasGrundat: 2011
       Ägare: LeoVegas ABHuvudkontor: Malta
       Leovegas startsida
       Leovegas sport
       Leovegas Trav

       Sammanfattning

       Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

       Leo Vegas är kanske inte det första spelbolaget man tänker på när man ska spela på trav, faktum är dock att deras utbud är riktigt bra och man kan räkna med att dom ibland har en del erbjudanden när det kommer till travet. Mobilappen och hemsidan har varit lite rörig för dom som inte är rutinerade av onlinespel, men LeoVegas har förbättrat sig och erbjuder numera en spelupplevelse i riktigt bra klass. Leo Vegas använder sig av Kambi som oddsleverantör och har därmed samma odds som Unibet och MrGreen.

       Det här hittar du i NordicBets recension:

       Läs hela recensionen

       Fler aktuella travtips

       Vi går in i isiga förutsättningar på veckan när V64 ikväll körs uppe på Umåkertravet! 🥇 SPIKFÖRSLAGEN V64-5 Man vill egentligen inte spika ... Läs travtips

       Bergsåker serverar oss tisdagens V4-hundring och i V4-2 har vi bästa spiken i omgången!V4-1 Stall Lars Wikström har haft fantastisk form på stallet ... Läs travtips

       Det är dags för STL Champions på Åbytravet och vi står framförallt inför årets hitintills svåraste och med öppna omgång!Femtonhästarsfält där flera ... Läs travtips

       15 hästar i sju lopp, fem av sju är voltstart, ett lopp över tre varv, ett lopp över 2640 meter och de resterande fem över medeldistans. Det handlar ... Läs travtips