V86 himma på Jägers igen! » 30 sep. | Martin Engström - Travstugan.se

V86 himma på Jägers igen!

Ny kul vända med V86 och den här onsdagen är det himma från Jägers vi erbjuds tävlingarna tillsammans med Solvalla.
Nu får det vara dags för utdelning!

V86-1

8 American Hill är klart bästa hästen i inledningen, men tongångarna låter väldigt försiktiga från Lugauer och med det i åtanke samt utgångsläget så är American Hill inget att luta sig mot. 

2 Zizou är en kämpe som trots allt gjorde en tapper insats senast. Hamnar Henna Halme perfekt till med positionen här och där Zizou slipper göra grovjobbet, kan det lösa sig till seger nu. 5 Neelix ska vara klart bättre nu med lopp i kroppen

V86-2

10 Super Sarah kommer från en klart positiv insats och efter formtapp ser det ut som att hon är på väg upp i segerskick igen!
2 Drogpluggage Racing
är tidigt motbud för mig som dessutom har läget till sin fördel. Stall Eklundh går riktigt bra för dagen!

V86-3

Man ska helst inte spika i tvååringslopp men visst gör jag ett försök i talangfulla loppet med 600 000 kr i förstapris.
2 Chopin Gar
har fått debuten överstökad för regi Nurmos och Christoffer Eriksson ska kunna ladda iväg härifrån. Jag tror hingsten kan leda runt om!

1 Chipper Kronos och 4 Good Vibes är de två som hunnit visa rejält kunnande och de två blir väldigt betrodda - något Chopin Gar knappast blir.
Vad som däremot talar till fördel för Good Vibes är att denne slipper långresa!

V86-4

  • Mina få gråa hårstrån som börjat visa sig på sidorna av huvudet har varit mycket på grund av 9 Estelle Nordique. 

Så mycket som jag tror på henne har varit frustrerande när hon inte kan ha ordning på hovarna i loppen. Senast föll hon åter i en galopp som förstörde segerchansen direkt, men upphämtningen var så klart positiv. 
10  Global U.S.A.
är den i fältet jag skräms mest av bakom.

V86-5

Peter Untersteiner kan det där med att ladda iväg sina härdade ston i stallet och här tror jag han är rejält offensiv med 3 Princess Kloster från det här utgångsläget.
Princess Kloster är en tuffing som utmanas främst av 1 Dream Kåsgård.

V86-6

1 Speedy Tilly är lite av "allas" drag och spikförslag i omgången och med tanke på insatsen senast kan man väl gått förstå det. Prestationen var plusplus från hopplöst utgångsläge och den här gången är det pangläge.
Per Lennartsson är rejält i zonen för dagen och kan leda runt om.

2 Yoghurt Composite är i sitt livs form förmodligen och senaste starten är bara att glömma. Nu är det åter toppläge! 
Från bakspåret varnar jag för skrällen 10 Classics Never Die!

V86-7

Det ser bäddat ut för 2 Global Takeover med helstängt huvudlaget och trolig ledning över korta distansen, vilket oftast alltid är segerlösning på Jägersro. Global Takeover kan bli svår att ta ner där framme.

7 Bandit Brick är gladeligen på gång igen och prestationerna på slutet hemma i Danmark har varit klara plus! Jeppe Juel är på väg att få rätt på Banditen igen, men från det här läget kommer det krävas en hel del tur!

5 Cobbys Olifant ser ut att ha hittat en riktigt kul uppgift här och ska räknas han med.

V86-8

Kapacitetsmässigt hade 9 Hill's Angel räckt väldigt långt i Oaks, men nu blev det som det blev i uttagningen och istället blir det Consolation som gäller. Hon är självklart ute efter revansch på sig själv.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

V86 från Solvalla och Åby, förra onsdagen slutade samtliga system på sju rätt trots fina spikar som Wild Love och Espirit Sisu.  Ikväll tycker ... Läs travtips

Hallå där kära vänner Dags för en ny vecka och ytterligare smaskiga omgångar väntar. Helgen som var gick helt okej för egen del då det blev några ... Läs travtips

Förra veckans V86 avslutades snöpligt. Längs vägen satt bland annat lågprocentaren Kryptonite Hanover som härlig spik. Omtag på Solvalla och Åby ... Läs travtips

V86 13 Jaxon V.S såg fin ut senast efter startgalopp. Nu laddar man mot ledningen, en position han hittills är obesegrad från i ... Läs travtips

Lite sämre utdelning igen på helgens två V75 vilket gav hela 36 miljoner vidare till lördagens jackpot, men först skall vi knipa åtta på V86. Fin ... Läs travtips

Avdelning 13 Jaxon V.S kommer med kanonfin form. Han är riktigt bra för klassen och har dessutom fått ett riktigt fint utgångsläge. Ska ses med ... Läs travtips

Solvalla och Åby tar hand om oktobers sista V86. Det börjar gå mot vintern och mörkret infinner sig och då behöver man det positiva från härliga ... Läs travtips