V86: Hemmatränarna med starka segerbud

V86-jackpot är som alltid en härlig krydda och den här veckan spelas den från Bjerke/Solvalla. För mig är det just hemmatränarna på Solvalla som presenterar segerbuden i omgången!

🔨 SPIKEN

V86-2

10 Southwind Boko testades barfota runt om för första gången senast vilket resulterade i överlägsen seger. Stoet är av hög kapacitet i den här klassen och trots bakspåret har jag svårt se henne som annat än vinnare. Spännande med 11 Succession med jänkarvagnen, 9 Rose Hill är väldigt bra i grunden och 1 Whispering Hills drar skorna runt om och kan leda väldigt länge - men besegra Southwind Boko gör de inte.

I övrigt; Ja, loppet innehåller flera riktigt roliga luringar vid gardering. 4 Conrads Anette högintressant från läget och 8 Eliza Turf var jättebra senast. Garderar man kommer det krävas en hel del streck!

V86-6

Det finns verkligen inte på kartan att gardera även fast två motbud kommer göra bra ifrån sig!
Det är ju bra konkurrens i loppet, men i det skicket 4 Admiral As visade upp sig i årsdebuten och när han nu fått det här utgångsläget så är han mycket svårslagen. Han kommer köras resolut av Örjan Kihlström och visar rejält att han ska in i Elitloppet i år. 

3 Milliondollarrhyme låter Fredrik B Larsson mycket nöjd med och ska bli jätteintressant att återse. 10 Missle Hill kommer svara för ett bra lopp direkt och gå en rejäl repa sista halvvarvet. 

V86-8

5 Napoleon Cash är tillbaka och jag förväntar mig att han visar klassen direkt. Ifjol årsdebuterade han efter väldigt lång frånvaro men kunde med lätthet vinna. Timo Nurmos låter mycket belåten med dagsstatusen på femåringen och är Napoleon Cash bara sig själv så vinner han det här.
Gör här sin blott 13:e start i karriären och fick härdas i stentufft motstånd ifjol där han avslutade säsongen i självaste Europaderbyt.

👌 DESSA MISSAS INTE

V86-1

"Risken" är stor att stall Hamre regerar direkt

6 Dixiechick Hanover är treårigt jänkarsto som nu debuterar för Frode Hamre och gör sin första start sedan november. Lagom svårbedömd och här får man lyssna till rapporterna från Hamre hur han ser på årsdebuten.
Stallkamraten 5 M.S.Star Trotter är i betydligt bättre form och anmäld barfota fram. Han startade så sent som i lördags där han gick väldigt bra och täta starterna kan få fart på honom rejält här! Jätteöverraskningen är 9 Emmet Bonanza.

V86-3

8 Birk Faks är den fartmässigt rappaste hästen och som vann 9 av 17 starter ifjol. Läget här är ju inget vidare men går ner rejält i klass på motståndet jämfört med senast. Läget är främsta motståndet och jag har honom som normalt mycket svårslagen till slut. 

1 Aner Ikke försöker leda det här hela vägen runt. Senast laddades han från spår 5, sattes i ledning och fick en så bra häst som S.K.'s Ariel utvändigt om sig. Trots detta kunde Aner Ikke med lätthet kontrollera loppet och vann enkelt. 7 Anima gick segerlös hela fjolårets tolv starter men har i år verkligen vaknat till. Tre segrar på fem starter har det blivit och nu anmäls han barfota runt om.

V86-4

5 Uptown Skift gick väldigt bra senast som tvåa från rygg ledaren på Grand Slam 75. Nu aviseras det barfota runt om och jänkarvagn för första gången och hon är min förstahäst. Jag funderade rent av att spika henne ett långt tag, men valde ändå att hejda mig något...

Motbudet är 4 Mellby Jewel som från spår 8 över kort distans hamnade sist senast och tappade även lite längder på konkurrenterna. Avslutande 700 meterna var däremot riktigt vasst och ute i spåren kunde hon gå starkt till andraplatsen. Den insatsen för fram henne rejält.
2 Bluebird Pellini tröttnade senast från utvändigt ledaren i sin årsdebut. Hon har säkert väldigt mycket i sig men som ännu inte fått synas på ovalen.

V86-5

Det var trist med bakspåret för 11 McBurnley. Senast testades han barfota runt om och där han tidigt fick dödenspositionen, kopplade grepp sista halvvarvet och vann sedan överlägset. Då liksom nu sitter Kristian Malmin i sulkyn och med tanke på insatsen senast lär det bli tidigt avancemang härifrån.
8 Picasso startade i samma lopp senast och tog hand om andraplatsen. Perfekt smygresa nästsenast där han över upploppet spurtade hem segern. Nu är läget vad det är men formen är väldigt bra!

7 U.N.Lando laddas härifrån då han är startsnabb och efter två starter från bakspåret är det läge att ladda nu härifrån. Vid tidig ledning kan han stå emot länge. 12 Agnes U.S.är inne i spännande utveckling just nu., Efter en segerlös karriär har han den här säsongen verkligen slagit till och trots läget är stentufft så ska han vid gardering vara given.

V86-7

2 Ivanhoe väntar man ju att det ska lossna för. År 2020 tillhörde han regi Oskar J Andersson där han främst i monté briljerade. Har nu fått två lopp i kroppen efter varit ifrån sedan november 2020. Spännande läge och för tredje starten i rad sitter Per O Midtfjeld i sulkyn. Visar han sitt rätta jag är han kapacitetsmässigt bäst.

6 Glazier's Vici har en stark inställning men är dessvärre galoppbenägen. Felfritt kan han obekymrat ta positionen utvändigt ledaren och utmana. 10 Frick gillar sannolikt det här utgångsläget då han är mer speedig än stark. En resa tredjepar utvändigt och sedan attack i spåren och det kan bita riktigt bra.

  Bästa spelbolaget för travodds

  Bet365

  Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
  Välkomstbonus
  1250 SEK i spelkrediter
  Hämta bonus Besök hemsidan

  Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

  Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
  Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

  Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

  Läs hela recensionen

  Fler aktuella travtips

  Det är en tämligen öppen lunchomgång på Mantorpstravet denna torsdag. Spiken faller in på en som lyckligtvis agerar livvakt åt systemet! V4-1 Med ... Läs travtips

  Norrländska banorna fortsätter med tema "midnattstrav" när torsdagens V64 inleds klockan 21:06 med Midnight Race!Jag drar in tre(!) spikar och ... Läs travtips

  Dannero kör verkligen midnattstrav med Dagens Dubbel som startar 22.31 och V64 startar 21:06. Det är roliga tävlingen och det kan vara en härlig ... Läs travtips

  Innan alla börjar dansa runt Midsommarstången ska det avverkas en V64:a!V64-3 Omgångens jättefavorit ska ses med mycket god segerchans Öystein ... Läs travtips

  Traditioner står sig starka och som alltid är det Kalmar som arrangerar V75 under Midsommarhelgen!Notera att omgången körs på söndagen.V75-1 9 Rossi ... Läs travtips

  V75 Som vanligt tar vi oss till Kalmar efter lite midsommarfirande så det är alltså V75 på Söndag denna gång. Efter många favoriter senast så har ... Läs travtips