V86: Härlig omgång med jackpot! » 9 sep. | Martin Engström -…

V86: Härlig omgång med jackpot!

Riktigt kul V86-omgång väntar oss med smaskig jackpott att spela om! Solvalla/Åby levererar och det kommer bli en härlig omgång att jobba in åttan till.
Nummer 9 på Åby är lösningen

Andel i systemet kostar 149 kronor - klicka här för att vara med!

V86-1

5 Velten Limelight håller jag som knapp förstahäst, men det kommer gå undan i inledningen från Åby och en som faktiskt kan dra nytta av detta är 10 Högstenastalldräng till under 10%

V86-2

Stallet är i toppform och detta gäller även 5 Vichy Grif. Italienskan har haft en riktigt fin säsong än så länge och det verkar knappast som att hon är färdig med sin långa toppform.
Nu verkar det kunna bli viss risk för att det inte blir ledning, men jag tror hon blir stark ikväll igen.

1 Miracle Tile har läget till sin fördel och leder mycket länge - och när tusan ska 3 No Limit Queen få utdelning!?

  V86-3

  En felfri 9 Eros Zola ska ha god segerchans i det här väldigt ojämna fältet och jag sitter tryggt när jag lutar mig mot den här fyraåringen!

  V86-4

  • Dags att bjuda spelarna på en kyss lagom till jackpot-omgången!?

  Det är ett kul stolopp vi bjuds på här och jag varna för 3 Ninja's Kiss
  Jag tror Ninja's Kiss är klart på gång och i två senaste starterna har hon inte gått i mål trött. Läget här är perfekt och vid felfri avgång tror jag hon blir farlig!

  V86-5

   9 Princess Kloster har inte alls fått den utdelningen man väntat sig iår, men det är ren tidsfråga innan det lossnar rejält. Det finns några bra emot här, men Peter Untersteiner kommer sitta perfekt till direkt och jag tror på offensiv styrning ikväll.
  Princess Kloster håller jag som klart bästa hästen i det här fältet och jag tror hon även är lösningen i loppet!

  V86-6

  Ska jag kliva på landminan återigen?  4 Mas Capacity valde jag att spika senast trots spår 8 och hans enorma osäkerhet. Det slutade, så klart, i galopp tidigt och loppet var över innan det knappt hann började. Det ska dock sägas att det inte var hästens fel den gången. 
  Den här gången är läget betydligt bättre bakom bilen, men visst går det inte riktigt att lita på honom för dagen. Felfritt tror jag Mas Capacity kan vinna det här, men det är lite av en landmina att kliva på. Det kan smälla till när som helst... 

  9 The Bald Eagle är en härdad fyraåring som tampats i tuffa lopp. Slår lite i skymundan nu vilket nog bara kan göra honom gott. Och som kan leda till att han överraskar!

   V86-7

   9 Andre Ward har haft fin form under sommaren och tog två starka segrar i juli. I två senaste starterna har han inte varit fullt lika bra, men det har haft sina orsaker.
   Nu tror jag han skärper till sig igen och visar sitt rätta jag!

    V86-8

    Björn Goop kan styra och ställa hela vägen med 1 Astronazente Zac som är främsta segerbudet. 2 Dwayne Zet är inte lika rutinerad, men häst mot häst är han knappast så mycket sämre än italienaren.
    Bakom dessa två lurar 3 Gazoline Mearas med som visserligen inte varit lika bra som ifjol, men som vid gott humör absolut kan strida hem det här. Gick bra i Derbykvalet senast bakom Västerbo Lexington och Don Fanucci Zet!

    Dela inlägg

    Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

    Bästa spelbolaget för travodds

    Bet365

    Bäst på fasta odds
    • Världens största spelsajt
    • Egna fasta travodds
    • Bra välkomsterbjudande
    • Inget poolspel
    Välkomstbonus
    1250 SEK i spelkrediter
    Hämta bonus Besök hemsidan

    Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

    Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
    Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

    Sammanfattning

    Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

    Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

    Läs hela recensionen

    Fler aktuella travtips

    Vi välkomnar in oktober månad genom att följa torsdagens V64-tävlingar från Bollnäs. Ulf Ohlsson ser ut att kunna få sitta upp bakom en del ... Läs travtips