V86: Han har blivit en Champ nu!

Sveriges två storbanor, Solvalla och Åby, håller i onsdagens V86-tävlingar som framförallt innehåller en spik som blivit en riktig champ. Han har åter en toppchans!
82 kronor kostar en andel - du hänger med här!

V86-1

Mycket roligt stayerlopp inleder kvällen och det är Flemming Jensen, min spikkusk senare i omgången, som kör min förstahäst här i form av 9 Emoji. Detta är en högkapabel femåring som man över den här distansen väntar sig mycket av. Kan helt klart bli tung att stå emot.

1 Niky Flax med ett Sverige-lopp i kroppen nu från perfekt läge kan få loppet serverat och både 3 Vikens High Yield och 10 Vagabond Bi har vi ju sett förr göra riktigt fina insatser. Den roliga skrällen i början har vi i form av 6 Staro Leonardo som med lopp i kroppen kan överraska många.

    V86-2

    Kan det vara dags för sjuåringen!?
    4 Young da Vici
    hade visserligen gärna förlängt distansen åtminstone ett halvvarv ytterligare. Nu får han nöja sig med medeldistansen och jag tror det kan vara dags för honom. Han har fått två lopp i kroppen efter långt uppehåll och intrycket senast vittnade om att han är i ordning. Får han bara en perfekt position i andraspår kan han gå rejält ute i spåren sista 6-700 meterna. 

    8 Algot Zonett återkommer efter ett välbehövligt uppehåll och från spår 8 blir det givetvis inte enkelt. Åttaåringen har dock flera gånger om den här säsongen närmast överraskat en med hur bra han varit och man vågar knappast sitta utan honom på kupongen.
    Annan V75-profil är 3 Giant Shadow som i tre av sina fyra senaste inte direkt glänst, men på Jägersro senast visade han att han minsann är påväg tillbaka så sakteliga. 

    Jag vill heller inte sitta utan 1 Empire Garbo från ett perfekt innerspår. Det är närmast sanslöst att han inte fått vinna vid årets tolv starter ännu, men i sina två senaste har han sett otroligt bra ut och jag är inne på att han kan leda loppet väldigt länge! 

       V86-3

       S:t Leger bjuder väl möjligen inte på några stjärnsprakande hästar i årets upplaga men en som har all kapacitet för att kunna bli en stjärna är 1 Hannibal Face.
       Han är inte helt enkel eller pålitlig, vilket vi dessvärre återigen såg på Jägers senast, men skulle Adrian Kolgjini lyckas visa upp honom i rätt skick kan fyraåringen definitivt leka hem det här.

       3 Samson känns som främsta motståndaren i min bok men en som är härdad i tuffa lopp är givetvis 5 Hulken Sisu som vi bör förvänta oss gör upp om det i det här sällskapet.

        V86-4

        Det var närmast en uppvisning senast från 2 Vinci Nice och när nu dessutom spårlotten givit honom ett lysande läge så förväntar man sig säkert något liknande den här gången. Ska bli intressant se hur han följer upp förra segern här.
        Örjan Kihlström förstärker 4 Izor Sisu som sjabblade bort segern senast, tror jag. Får Kihlström honom att gå felfritt hela vägen så tror jag Izor Sisu blir att räkna med den här gången.

        10 Kentucky River har det inte enkelt med bakspåret - med framspår hade jag rent av sett honom som ett spikförslag. Med tanke på hur högt jag håller honom i det här sällskapet är det självklart att han ska med även den här gången. Se upp ute i spåren sista varvet, damer och herrar. Bakom Kentucky River kan även 11 Marlon Boko smyga med.

        V86-5

        Jag var feg som bara den senast. 3 Kirsi Boko trodde jag mycket på senast men ändå garderade upp vilket skulle visa sig vara urbota dumt. Stoet vann väldigt enkelt och gav ett väldigt bra intryck. Nu är det spår 3 över korta distansen vilket är perfekt och härifrån når hon ledningen. Det är absolut toppchans för fyraåringen och jag gör inte samma misstag som senast. Nu spikas hon!

        V86-6

        5 Felicia Zet är mångas val i det här öppna treåringsloppet och visst är känslan att det snart verkligen kommer lossna för henne. 2 Arrabiata Face sjabblade bort sig senast men det var stentufft läge för henne och nu är det perfekta spår 2. Får hon gärna rygg ledaren kan hon bli väldigt farlig mot slutet.

        Stall Sybille Tinter har med två roliga drag i loppet; 11 Island Smart gick väldigt bra på krävande bana senast och med den insatsen i kroppen reser stoet till Solvalla i finfin författning. Stallkamraten 9 Faith Trot ska även hon passas tidigt och som fått två mycket bra lopp i kroppen!

            V86-7

            Johan Untersteiner har ju en del fina chanser under kvällen och här visar han upp 3 Borups Umami som ju varit jättefin på slutet. Från ett utmärkt läge förväntar man sig givetvis att fyraåringen slutar långt framme. 
            Den jag ändå håller som förstahästen är 5 Enforalle P. som visserligen inte fått till det på slutet men är betydligt bättre än så. De dagar femåringen fungerar är han så pass bra att han kan krossa motståndet han ställs mot här. Han blir knappast i favoritskapet den här gången vilket lockar mig att drämma in spik på dansken!

              V86-8

              Nej, läget går det ju inte att vara särskilt belåten över - men kapacitetsmässigt är det en glänsande vinnare i avslutningen.
              7 Champ Lane
              har endast gjort två starter den här säsongen och vunnit båda med skrattretande enkelt intryck. Nej, läget är ju inte bra men valacken är i toppslag och klart bäst i startfältet. Jag tror han åter visar vilken champ han är och vinner.

              Bakom? Ja, 5 Sidney Celeber brukar jag annars ofta skriva om och är tidig bakom och jag tycker även en felfri 2 Bandido Gar har kapacitet för att utmana. 

              Bästa spelbolaget för travodds

              Bet365

              Bäst på fasta odds
              • Världens största spelsajt
              • Egna fasta travodds
              • Bra välkomsterbjudande
              • Inget poolspel
              Välkomstbonus
              1250 SEK i spelkrediter
              Hämta bonus Besök hemsidan

              Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

              Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
              Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

              Sammanfattning

              Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

              Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

              Läs hela recensionen

              Fler aktuella travtips

              Söndagen bjuder på extra-V75 och det är hög klass med kulltoppar från tre- och fyraåringarna. Semifinaler i Breeders' Crown och de fyra främst ... Läs travtips

              Hej på er!Då har vi kommit fram till sista stora storloppet för 2021(om man bortser från svensk uppfödningslöpning). Vi har alltså Breeders Crown ... Läs travtips