V86: Ger det en ny chans!

Jag fick till allt utom spiken i V86-1 förra onsdagen och nu tar vi omtag när det är jackpotdags!
Jag ger det en ny chans med min chansspik från senast.

V86-1

Det troliga är att stall Wäjersten inleder den här kvällen och 4 Because The Night ska vara favoriten att slå. Såg jättefin ut senast och är inne i en utveckling som ska bli spännande att följa. 
Stallets andrahäst 11 Deboanir Mary har inlett bra för nya regin och visserligen är bakspår inte det bästa men det ser ut som att femåringen ändå kommer hamna vettigt på det. Jag håller denne som bättre än Because The Night i grunden.

Robert Bergh har med 1 Power Håleryd som varit liten besvikelse och kan betydligt bättre än så. 3 Distant Thunder är den som ska få igång värdet om vi nu ska ha oss överraskning här.

   V86-2

   Anders Eriksson har fantastisk bra form på stallet och blir givetvis högintressant med 4 Global Above All som även han är i toppform för dagen. 3 Wings Level är utmanaren och de två står givetvis ut lite i loppet...

   ...jag känner dock att vi kan ha oss en överraskning här och kräver en del streck ytterligare. 
   En jag hopplöst jagat en längre tid är 9 Solkattens Eros. Behöver givetvis lite flax med sig härifrån men jag tror verkligen han slår till snart - gärna nu!

   Kim Pedersen reser till Solvalla med 6 The One och för hyfsade Björn Goop i jollen. Jag tror väl knappast de tar resan i onödan om man säger så - denne är redo att utmana!

   V86-3

   Familjen Jonssons juvel 2 Tekno Jerven är som alltid högintressant att följa och insatsen senast var femstjärnig - klar etta i loppet.
   5 B.W.Sture
   har jag stor respekt för och som är satt i finfin form just nu och stallkamraten 6 Bellfaks välkomnar vi tillbaka efter längre vila. 

   8 Brenne Banker är lite svårbedömd för dagen men det är givetvis jätteintressant med debuten hos Öystein Tjomsland!

   V86-4

   Vid V75 på Nyårsafton chansspikade jag 8 Chantal Jet som såg ut att ha hittat sig en riktigt intressant uppgift. Dessvärre körde kusken alldeles för passivt med henne och de kom aldrig riktigt in i matchen.

   Jag har fortsatt mina ögon kvar på Chantal Jet och ger inte upp. Det må vara dumdristigt av mig - det måste man å andra sidan vara om man ska vinna i det här förbaskade V86. 
   Den här gången sitter Kenneth Haugstad upp och jag förväntar mig att stoet körs lite mer framåt den här gången. Chansspik igen!

    V86-5

    Robert Bergh vann spårlotten mot sina konkurrenter och siktar så klart på att ta tillfället i akt att leda länge med 2 L.L.Labero. Sjuåringen är lite svår att räkna på för dagen men vid normala fall ska han kunna räcka långt från det här utgångsläget.

    Daniel Wäjersten är givetvis den som är emot med 9 Marlon Boko men jag är minst lika förtjust i andrahästen 6 Invidia som ska bli spännande med Per Linderoth den här gången.

     V86-6

     Claes Sjöström visade upp 5 Bugatti Hall i lysande skick senast och spår 5 här är väldigt bra för att de ska kunna sitta i perfekt position tidigt. För mig är det loppets knappa men klara förstahäst.

     2 Lucky Flevo siktar Björn Goop givetvis på ledningen mot - frågan är dock om han kan hålla ut några av konkurrenterna utvändigt om sig. Lyckas Goop få iväg hästen bra och sitta i ledning kan det bli svårt för övriga.
     3 Cash Forever
     är ett måste när man garderar i loppet. Övertygade rejält näst senast och intrycket på honom efter galoppen senast vittnar om att han håller hög kapacitet för den här klassen.

     En kul outsider i loppet om det nu blir lite för bra fartfest där framme är 11 Spitfire P.C..

       V86-7

       Kort distans är inte hans bästa men jag väntar mig ändå på att 6 Esprit Sisu vinner det här.
       Han gjorde det väldigt bra i Guldfinalen senast bakom Very Kronos och jag tror Daniel Wäjersten kör ut här med stark känsla att han är tveklöst bästa hästen i loppet. Han kommer köra därefter och givetvis blev saker och ting än bättre när Dark Roadster ströks under onsdagsmorgonen.

       Vinner inte Esprit Sisu det här så vet jag inte... Ungefär så känner jag.

        V86-8

        10 Loveley Lasse har äntligen kommit igång ordentligt och sett riktigt fin ut nu i hans senaste starter. Han har levererat både från fram- och bakspår och nu reser han upp till Solvalla och ska vända ut och in på konkurrensen där uppe med.

        Det är givetvis ett fullgott motstånd han ställs mot, men inga jag direkt blir avskrämd av och att sjuåringen avslutar kvällen håller jag som högst sannnolikt. En mycket vettig uppgift för att inleda säsongen med seger.

        Bästa spelbolaget för travodds

        LeoVegas

        • Bra välkomstbonus
        • Bra utbud på vardagstravet
        • Bra kundsupport
        • Svårnavigerad hemsida
        Välkomstbonus
        Upp till 120 SEK i en 100% oddsbonus
        Hämta bonus Besök hemsidan

        18+ år, spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.

        Hemsida: leovegas.comGrundat: 2011
        Ägare: LeoVegas ABHuvudkontor: Malta
        Leovegas startsida
        Leovegas sport
        Leovegas Trav

        Sammanfattning

        Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

        Leo Vegas är kanske inte det första spelbolaget man tänker på när man ska spela på trav, faktum är dock att deras utbud är riktigt bra och man kan räkna med att dom ibland har en del erbjudanden när det kommer till travet. Mobilappen och hemsidan har varit lite rörig för dom som inte är rutinerade av onlinespel, men LeoVegas har förbättrat sig och erbjuder numera en spelupplevelse i riktigt bra klass. Leo Vegas använder sig av Kambi som oddsleverantör och har därmed samma odds som Unibet och MrGreen.

        Det här hittar du i LeoVegas recension:

        Läs hela recensionen

        Fler aktuella travtips

        Tävlingarna från Bodentravet under torsdagen håller rätt hygglig klass! Vi har en fin mix av finskt och svenskt. Jag väljer åter att vurma för sött ... Läs travtips

        April måndags första dag ger oss V75 från Åbytravet där Guldhästarna tävlar om plats i Paralympiatravet!Här är en tidig koll! V75-1 Preben Sövik ... Läs travtips

        Efter finalerna där favoriterna var bra och utdelningen blev låg laddar vi mot Åby. Jag trodde inte Aetos Kronos skulle hitta tillbaka så jag missade ... Läs travtips