V86: Fyraåringstestet utan dramatik » 15 juli | Martin Engström -…

V86: Fyraåringstestet utan dramatik

Det är klass rakt igenom i onsdagens V86-omgång från Sundbyholmstravet. Fyraåringstestet erbjuder oss flera toppar, men inte blir det väl någon dramatik?

Andel i mitt system kostar 149 kronor - häng med här!

V86-1

Kul start på dagen och min klara förstahäst i loppet är 11 Sandsjöns Enzo som bara är att glömma från senast. Trafikproblemen hopade sig hela vägen. Jag tycker han går ut mot lite lättare motstånd den här gången och blir det bara tempo på loppet kommer Sandsjöns Enzo koppla greppet om de flesta till sist.

8 My Dream Art och 7 Västerbo Highscore är de främsta skrällbuden i loppet där man ändå behöver ett par streck för att känna sig lagom trygg!

V86-2

Kvällens närmast omöjligt öppna avdelning där 8 Valnes Isidor inte har något drömläge vilket gör att det kommer bli både körning bland många och det skiljer inte alls mycket mellan de startande.
15 M.T.Lecavalier har jag tidig i ranke
n efter två väldigt bra andraplatsen i ryggen och körs här av en av de bättre, Ludwig Wickman!

V86-3

Det kan helt klart bli uppvisning här när stortalangen 9 Fabulous Pellini visar upp sig. Garanterat en stjärna för framtiden som är en avkomma som minst sagt närmast garanterar att karriären blir framgångsrik.
Jag har dock inbillat mig att 8 Devious kan tävla emot samt lägesgynnande 1 Best In Show As.

V86-4

5 Enriko Ha är ingen att hålla i handen och gardering är självklart. 8 Le Crack Sox är väl ändå bästa hästen i fältet enligt mig och redan i årsdebuten vann han! Jag tycker även att årsdebuterande 14 Riptide R.D. känns intressant samt jätteskrällen 15 Magnolia Boy som är mer stark än snabb. Fått alldeles för lite utdelning på vad han kan...

V86-5

Elithästen 2 Heavy Sound är tillbaka och när 4 Who's Who körs snällt och 8 Diamanten och 9 Chianti inte har några kanonlägen är det givet att ta ställning.

Heavy Sound såg lysande ut i kvalloppet och är rejält i ordning. Han vinner.

V86-6

12 Dixie Brick har normalt en topptoppchans i det här något ojämna stoloppet. Hon ska vara favorit och hon ska vara en stor sådan.
Jag är dock glad att 13 Procolate fått en välförtjänt seger nu och 11 Lovemore känns ändå som en konkurrent som kan utmana.

Torbjörn Jansson känner till 9 Estelle Nordique efter två lopp tillsammans och stoet har varit klart bra båda gångerna!

V86-7

Riktigt högklassigt fyraåringstest och med tanke på att Brother Bill fick framspår kan man givetvis hoppas det blir dramatik. Jag tror ju inte det blir det...

9 Ecurie D. är en storstjärna redan nu och har ännu inte sett sig slagen. Han är av en annan sort, så enkelt är det. Och det här vinner han - med...!

V86-8

V75-meriterat lopp avslutar kvällen och här går jag stenhårt på 3 Giant Shadow, något jag gjort flera gånger förr.
Motståndet är givetvis väldigt bra, vilket lyckligtvis även Giant Shadow är. 

Sjuåringen sitter perfekt till här direkt och i mitt badkar tar han sin 25:e seger i 32:a starten!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

I söndags satt äntligen sjuan med lite utdelning. 160.000kr delade 9 andelsköpare på då och ingen var gladare än jag att äntligen få ge tillbaka. ... Läs travtips

V75 16 Viscount har sett mycket fin ut i nya regin, med tre vinster och en tredjeplats. Denna gång blir det barfota runt om för första gången, ... Läs travtips