V86 från norr!

Efter förra onsdagen på Eskilstuna vänder V86 ända upp till Boden på onsdagen där banans Petri Salmela och Sandra Eriksson givetvis har det taggat med hemmahästar!

Andel i systemet kostar 86 kronor - klicka här!

V86-1

För att vara 8 Leave Your Sox On så går han ut mot ett klart överkomligt motstånd i första avdelningen. Det enda emot ser jag främst kring honom själv och att han inte är på hugget. I övrigt ser jag väldigt få moln på himlen hans och konkurrensen han ställs mot ska vara av ett sådant slag att han ska kunna besegra dessa i åtminstone 9 fall av 10 - inte minst över en distans där han kommer ha all tid i världen att lugga sig framåt. 

  V86-2

   I karriärens 36:e start för 13 Anthem får Mats E Djuse sitta upp och jag tror han sitter upp bakom loppets bästa häst.
   Stoet har visat en lysande form på slutet och det jag ser som främsta motståndaren är eventuella trafikproblemen härifrån. Skulle Djuse däremot slippa undan en massa "koner" på vägen så tror jag Anthem likt sitt namn kommer bjuda på en ruggig trudelutt sista biten. 

   Det är ett rätt öppet lopp bakom som kräver sina streck och en som jag hoppas få visa lite bättring är 12 Yankee Sensation som är en klassisk "bättre än raden" för tillfället. 4 Love In Vain har inte alls fungerat men jag har kvar i minnet att han felfritt räcker långt för den här klassen. Lös det nu, John Östman!

    V86-3

    9 Tangen Haap kom väl aldrig riktigt in i matchen senast men avslutade ändå mycket snabbt över slutvarvet. Han möter lite enklare emot nu och nog är det här som han till sist kan ta säsongens första seger i sin sjätte start för året. 
    8 Don Viking är en tuffing jag har respekt för och 20 meter framför hittar vi 6 Norrlands Scott som får perfekt smygare härifrån.

    3 Källsjöviking vurmar jag ständigt för och även så den här gången blir han lite borttappad. Testas åter barfota runt om och även fast han främst är ett starkt platsbud så ska han med på garderingslappen! Det ser framförallt spännande ut med att han ser ut att hitta till ledningen härifrån!

    V86-4

    • Det gick inte vägen senast i Fyraåringstestet förra onsdagen - den här gången ser det desto bättre ut för 1 Fifty Cent Piece.

    Visst, en sådan som Axel Ruda och även Global Badman är hyggliga motståndare, men jag håller Fifty Cent Piece som nivån högre än konkurrenterna och jag tror Robert Bergh siktar in sig på att försvara innerspåret och kontrollera fältet hela vägen in i mål. Det ska vara en mycket stark segerchans!

       V86-5

       • Starkast är bara bäst!?

       Sandra Eriksson kan få en riktigt fin kväll på sin hemmabana och här får hon köra 10 Gurra Palema som tränaren Thule Jonsson reser till Boden med från Umåker. Det vankas en del spännande ändringar med jänkarvagnen på och barfota fram och jag håller Gurra Palema som klart starkast i loppet och tror faktiskt han utan bekymmer kan runda det här. 

       Roliga fyndet bakom är 11 Soleil d'Inverne.

        V86-6

        Det ser lite lämpligare ut för 3 Mellby Java den här gången och når hon ledningen kommer hon bli mycket svår att kunna ta ner därifrån. 8 Kavatosåfin håller nog Robert Bergh högt mot dessa och lär köra därefter - alltså offensivt hela vägen.
        4 Luka Modric
        var tillbaka senast efter kort uppehåll och gjorde det riktigt starkt. Är helt klart än bättre den här gången med loppet i kroppen. 

          V86-7 

          Petri Salmela måste ändå vara mycket belåten med sin 7 Makethemark i dennes två senaste starter. Den här gången tror jag han hittat tillbaka till sin toppform igen och då ska han räcka mycket långt den här gången. Jag är inne på att det kan bli seger den här gången för Salmela-stjärnan!

          5 Selmer I.H. är värst emot och som bör kunna roffa åt sig ledarpositionen och därifrån är han knappast enkel att ta ner. 2 Mindyourvalue W.F. vet nog exakt ingen vart vi har honom för dagen, men vi vet ju alla vad han kan uträtta vid "rätt" dag...

           V86-8

           Sandra Eriksson med 9 Swagger har varit ett utropstecken den här säsongen och det har varit fantastiskt att kolla in hur femåringen presterat. Efter varit ifrån en kort period var han tillbaka senast i ett enkelt fält där han åter vann mycket enkelt.
           Formen är det verkligen inget fel på och nu med V86 på hemmabanan är Eriksson givetvis laddad på att visa upp valacken på bästa vis. Klart svårslagen för dagen!

           2 Speedy Tilly är givetvis den man hoppas ska bjuda upp till kamp med framförallt läget till sin fördel mot Swagger. 6 Il Duce Boko har fått lämna stall Lugauer och regidebuterar för Daniel Wäjersten. Han känns spännande direkt.

           Bästa spelbolaget för travodds

           Bet365

           Bäst
           • Världens största spelsajt
           • Egna fasta travodds
           • Bra välkomsterbjudande
           • Inget poolspel
           Välkomstbonus
           1250 SEK i spelkrediter
           Hämta bonus Besök hemsidan

           Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

           Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
           Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

           Sammanfattning

           Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

           Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

           Läs hela recensionen

           Fler aktuella travtips

           En smaskig V64-kväll väntar på Åby denna torsdag där det kommer gå undan i supersprintern och vi inleder omgången med en urstark avdelning! V64-5 ... Läs travtips

           Det är finfina tävlingar som väntar nästa lördag från Åbytravet.Storlopp hela dagen lång och därtill är det jackpot på V75! V75-1 Svårstoppad ... Läs travtips

           Första tanken V75 Åby stora Semestern börjar närma sig slutet för de flesta, Det märks även på vädret då dagarna är magiska men kvällarna blir ... Läs travtips