V86: Fin kväll på Mantorp

Spiken på Missle Hill satt finfint förra onsdagen men nu vänder jag mot att få in en fin åtta på Mantorp ikväll. Det är härlig klass på omgången!
Andelen kostar 86 kronor - klicka här!

V86-1

13 Lucky Guy Boko verkar trivas med livet som valack och hans två senaste insatser har varit åt helt rätt väg på formstegen.
Nu har jag främst respekt för hans läge i volten som är allt annat än bra och det finns risk för strul - i övrigt hade jag trott på toppchans.

1 Peach i ledningen försöker hålla emot länge, men jag hoppas framförallt att 3 Always Face tidigt utmanar. 8 Reshevsky gick riktigt bra på Eskilstuna senast och närmar sig säsongens tredje seger.

  V86-2

  Ibland bara fastnar blicken på ett ekipage och det är just vad som skett mig här. Det känns som en vågad men riktigt kul spik!

  6 Jiggi har frånsett startgaloppen näst senast sett riktigt lovande ut i sina fyra övriga starter och efter att Magnus A Djuse fått köra stoet sitter ikväll Björn Goop upp för första gången.
  Raja Mirchi-avkommorna gillar jag verkligen och jag tror Jiggi kan hamna perfekt på det här. Hon gick i mål med allt sparat senast och jag väntar mig en offensiv styrning ikväll.

  Loppet håller riktigt talangfull klass med 1 Jest och 9 Dorothea Mil som främst emot följt av 7 Aurelia Express - men Jiggi fastnar jag för!

  V86-3

  Thomas Dalborg reser till banan och är rejält inställd på att sätta dit ettan för 2 Bys Rosy Nunc men den jag ser mest fram emot är 4 Nan's Cash i hästens regidebut för Björn Goop!

  Fredrik Persson har en riktigt stark dam i 11 Duchesse W.F. och framförallt har hon visat flera gånger att hon har en urstark inställning. Visst tror jag hon kan reda ut det här och jag håller henne högst.

  Några fynd i loppet som kan chocka spelarna är 7 Mitzy Gold som har en totalt missvisande rad och bättre än så - och tuffingen 14 Huile d'Olive är mer stark än snabb och tror denne kan runda väldigt många ute i spåren!

   V86-4

   Här är det väl lite som att spiken varit ute i toppmöten i Allsvenskan och möter nu ett lag på vischan i Svenska Cupen...

   6 Click Bait lät förvånas när han kör ut mot loppet i årets Takter-trofén när loppet inte innehåller några storstjärnor runt honom.

   Det bör sannolikt bli offensiv styrning härifrån tidigt och är Click Bait som han ska vara så borde detta vara en mycket stark segerchans och en klar spik!

   V86-5

   Per Nordström har med två hästar här och den jag alltid hållit högt från hans stall är 11 Ivory Am

   Nu är det Lennartsson i sulkyn den här gången och jag tycker väl att hon borde gjort det bättre på Solvalla senast. 
   Är hon tillbaka i sitt rätta slag tror jag hon kan vända ut och in på motståndet - men visst har jag respekt för stallkamraten 4 Good Vibes från smaskigt utgångsläge.

   Jag tror även att en sådan som 9 Lacille Boko är betydligt bättre än raden av årets resultat och skrällen som blir lite borttappad är 7 Don't Ask Me.

    V86-6

    Stefan P Pettersson-tränat är något jag ofta och gärna ryggar och när det dessutom blir Magnus Jakobsson i sulkyn så blir jag än tryggare när läget är perfekt.

    2 Comes With Age borde knappast tappa möjligheten att ta hand om ledningen här och jag blir mycket förvånad om det blir annat än spets. Därifrån över denna korta distansen och med hästens dagsform så bör det rimligen bli en rätt trygg seger till slut!

     V86-7

     Det här loppet skulle kunna kallas Prix Untersteiner då firma Johan/Peter har fyra av de tolv startande.

     Johan själv kör 7 Dart Kronos som varit strålande i inledningen på karriären och vann mycket enkelt i sina två första starter. Senast sjabblade han till i starten och efter det var lkoppet över. Han gick ändå bra efter det och kom in i loppet igen och gick i mål med allt sparat. Här tror jag han gör ett topplopp.

     Den jag håller som bäst i fältet är 12 Rocket Tile och för mig har han så pass mycket styrka i sig att jag tror han kan reda ut det här trots blytungt läge.
     Pappa Peter Untersteiner kör 3 Dancer Brodde som med läget har fördelen, men räkna med att Robert Bergh vill vara med och "bråka" med 4 Best Time Ever.

     V86-8

     4 Ikaros Sisu har verkligen fått fart på formen nu och gjorde det strålande bra senast där jag för övrigt spikade honom. Han blir givetvis högintressant ikväll igen, men jag har dels respekt för motståndet och att han även har derbykval som hägrar.

     3 Conch On Inn med läget invändigt om kommer ge en tuff match och jag tror framförallt att hela spektaklet kan bädda för 11 Agassi Broline i slutändan som blir alldeles för borttappad ikväll.

     Bästa spelbolaget för travodds

     Bet365

     • Världens största spelsajt
     • Egna fasta travodds
     • Bra välkomsterbjudande
     • Inget poolspel
     Välkomstbonus
     1250 SEK i spelkrediter
     Hämta bonus Besök hemsidan

     Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

     Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
     Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

     Sammanfattning

     Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

     Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

     Läs hela recensionen

     Fler aktuella travtips

     Fredagens V64-kväll bjuder verkligen på en godbit redan i V64-1. Där har vi en finfin klass på kallblodsloppet med V75-profiler!🥇 ... Läs travtips

     Halmstadstravet är V75-värden kommande lördag och redan i V75-1 kan vi hitta bästa spiken i hela omgången!Travstugans alla andelar hittar ni här! ... Läs travtips

     Östersund bjöd på fina insatser från flera hästar, men de flesta var hårt betrodda av oss spelare och därför slutade det med låg utdelning och ... Läs travtips

     Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 28 januari från Halmstad! Här bjuder jag ( Andreas Stenberg ) på mina tidiga tips ... Läs travtips

     Intressant jackpot-omgång nere i Halmstad. Finns ett par favoriter med väldigt goda chanser att ta hem det, men tycker mig ha hittat några roliga ... Läs travtips

     Björn Goop är på plats nere på Vincennes under helgen men är ändå påläst inför V75-jackpotten på Halmstad!Andel i Björnkollen hittar ni här! ... Läs travtips

     Uppe i norr och på Boden arrangeras det söndagens Grand Slam 75. Bästa spiken i omgången visar upp sig direkt!🥇 SPIKFÖRSLAGEN GS75-2 ... Läs travtips

     Söndagen ger oss det alltid så enorma och mäktiga Prix d'Amérique. För mig innehåller loppet ett järnsto som blir helt borttappad! Det har ju ... Läs travtips