V86: Dubbelspik direkt

V86: Dubbelspik direkt

Solvalla och Åby delar på kvällens V86-spel. Jag tycker där finns klart sårbara favoriter och utdelningsmässigt ser det ut att bli en intressant kväll!

SPIKARNA:

  • 5 IL DUCE BOKO (V86-1)

Det är lite med hjärtat i halsgropen då det föreligger galopprisk härifrån. Felfritt tror jag Il Duce Boko är mycket svår att stå emot över de två varven och litar på att Conrad Luguaer får iväg högkapable Il Duce Boko i starten. Då håller han undan från de längst bak.

  • 1 CARMINE AM (V86-2)

Här har vi annan med lite galopprisk men med jättemycket kapacitet i sig. 
Från innerspåret kommer Carmine Am knappast svara mot de som kommer ute i spåren, men i och med lilla fältet över långa distansen är det inga problem att hitta ut. Detta är loppets klart bästa häst som stormtrivs över längre distanser!

LITE OM ÖVRIGA LOPP:

  • V86-3

Jag tror mycket på 2 Night Brodde i det här snabbloppet, men är orolig över vissa av konkurrenterna som kommer höja tempot lite väl högt. Då tror jag en sådan som 11 Counterfeightr kan överraska.

  • V86-4

7 Gargamel Sisu är givetvis svårslagen med sin fantastiska dagsform och intrycket senast. Jag hoppas dock en sådan som 1 Grevin Sisu kan visa vad han kan ikväll och läget är klart intressant! Därav att jag garderar Gargamel...

  • V86-6

4 Raijin Face är alldeles för stor favorit som garderas med en gång... 12 Manuzio Hanover avslutar åter väldigt starkt och se upp för 3 Right For Glory!

  • V86-7

6 Panther Face gick klart bra i debuten för Heiskanen senast. Med loppet i kroppen och klart bättre läge och lättare motstånd den här gången tror jag det kan bli seger. Finns dock några riktigt bra emot att se upp för - framförallt 12 Hobby de l'Iton.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Dags gör ny V75:a hemma från Jägersro. Jackpott på spelet och ute på banan är det sju lopp av mycket fin sportslig klass. Det ser ut att bli riktigt ... Läs travtips