V86: Dubbelspik direkt

V86: Dubbelspik direkt

Solvalla och Åby delar på kvällens V86-spel. Jag tycker där finns klart sårbara favoriter och utdelningsmässigt ser det ut att bli en intressant kväll!

SPIKARNA:

  • 5 IL DUCE BOKO (V86-1)

Det är lite med hjärtat i halsgropen då det föreligger galopprisk härifrån. Felfritt tror jag Il Duce Boko är mycket svår att stå emot över de två varven och litar på att Conrad Luguaer får iväg högkapable Il Duce Boko i starten. Då håller han undan från de längst bak.

  • 1 CARMINE AM (V86-2)

Här har vi annan med lite galopprisk men med jättemycket kapacitet i sig. 
Från innerspåret kommer Carmine Am knappast svara mot de som kommer ute i spåren, men i och med lilla fältet över långa distansen är det inga problem att hitta ut. Detta är loppets klart bästa häst som stormtrivs över längre distanser!

LITE OM ÖVRIGA LOPP:

  • V86-3

Jag tror mycket på 2 Night Brodde i det här snabbloppet, men är orolig över vissa av konkurrenterna som kommer höja tempot lite väl högt. Då tror jag en sådan som 11 Counterfeightr kan överraska.

  • V86-4

7 Gargamel Sisu är givetvis svårslagen med sin fantastiska dagsform och intrycket senast. Jag hoppas dock en sådan som 1 Grevin Sisu kan visa vad han kan ikväll och läget är klart intressant! Därav att jag garderar Gargamel...

  • V86-6

4 Raijin Face är alldeles för stor favorit som garderas med en gång... 12 Manuzio Hanover avslutar åter väldigt starkt och se upp för 3 Right For Glory!

  • V86-7

6 Panther Face gick klart bra i debuten för Heiskanen senast. Med loppet i kroppen och klart bättre läge och lättare motstånd den här gången tror jag det kan bli seger. Finns dock några riktigt bra emot att se upp för - framförallt 12 Hobby de l'Iton.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Lite sämre utbud än konkurrenterna
Välkomsterbjudande
Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsida

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Webbsida: bet365.comGrundad: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Summering

Författare: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs fullständig recension

Fler aktuella travtips

Här kommer ytterligare ett tips till elitloppet som jag tycker är mycket spelvärt på förhand och det handlar om Daniel Redens väldigt intressanta ... Läs travtips

Jarmo Niskanens Earl Simon gjorde comeback föra veckan när travet äntligen öppnades upp i Frankrike igen och vilken comeback det var!Hästen vann ... Läs travtips