V86: Donnadags! » 5 juni | Martin Engström - Travstugan.se

V86: Donnadags!

V86 ikväll från Mölndal och Åby! I V86-7 är det årsdebut för våran Donna di Damgård som slår rejält ur underläge.
Här är mitt V86-spel!

Andelen löser du här!

Jag varnar en hel del för stall Jörgen Westholms hästar den här omgången. Stallet håller mycket fin form och ikväll startar flera intressanta bud!

V86-1

8 Thai Highway från det här läget ska givetvis garderar och främst är det 1 Mellby Fashion och 2 Zenio som strider emot - men jättetalangen 4 Tae Kwon Deo kan vid bra dag utmana och se upp för 9 Oki Doki Face!

V86-2

5 Mazerati Woodland kommer bita ifrån sig riktigt starkt från ledningen, men både 6 Amusement och 7 Vinci I.M. ska kunna strida emot och dessa tre höjer sig i fältet, även fast man normalt kanske hade velat helgardera dessa tunna fälten. Däremot tror jag inte det behövs...

V86-3

8 Zelig Bi är för majoriteten stenklar här, men hoppas verkligen 11 Crown Prince W.W. strider emot och 4 Barney Granit gör en del intressanta ändringar och hemmahästen 7 Bellini Face håller god dagsform!

V86-4

Ja, det blev ju inget roligt av det här fältet med få hästar och toppchansen blir bara än mer topp för 5 High Into The Sky när dessutom en häst strukits under morgonen. Jag ser det som mycket långsökt ifall hästen inte vinner...

V86-5

10 Martin de Bos är självklara segerbudet. Med två lopp i kroppen tror jag Kim Eriksson är lite mer offensiv ikväll och det kan mycket väl bli bra fart på tillställningen där framme som passar Martin de Bos mot slutet.
Jag tror dessvärre att han blir en riktig snackis ikväll och väldigt betrodd - mer än vad jag hoppades på när jag spikfunderade...

4 Sir Henry P.Hill tror Jörgen Westholm en del på och har radat upp flera fina insatser. Solklar reserv!

V86-6

Jag hade länge ett streck för 10 Typhoon Face som visade en fantastisk prestation senast. Men jag tror så här i slutändan att det är svårlöst den här gången.

Björn Goop med 2 Ecurie D. känns som mycket svårslagen, även fast Alessandro Gocciadoro med 1 Asia kommer försöka tävla emot. Värst emot för Ecurie D. är 3 Carotene som gör intressant debut för Lugauer och det låter påställt direkt.

V86-7

Det blir ju främst en kamp mellan 3 Rebella Matters och 4 Zanzibar Wise As, men Bo Falsig har ett intressant bidrag iform av 9 Appaloosa. Jag streckar på litegrann här.

Vår fantastiska 11 Donna di Damgård årsdebuterar i loppet! 

Jag blir förvånad om hon vinner ikväll, men givetvis är hoppet det sista som lämnar en och jag tror alltid på Donna. Hade ett tufft fjolår med skada som visade sig först i slutet av säsongen. Trots det stred hon på vad hon kunde i loppen och visade inte minst att hon har en fantastisk tävlingsskalle.
Ska bli kul med Kim Eriksson upp och från bakspåret kommer det bli perfekt årsdebut. Siktet är främst inställt på större uppgifter i Danmark, men visst kan hon vid bra kväll vara en platskandidat.

V86-8

Stall Westholms bästa chans för kvällen kan vara lösningen i slutet i form av 5 Miss Silver. Given förstahäst, men har stor respekt för 15 Am I Shy och från perfekt resa kan 1 Rapide Cash överraska över upploppet.

I avslutningen streckar jag på!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Färjestad står som värd denna måndag kväll och det är med god känsla jag kliver in i omgången. V64 som avslutades på Bro Park tidigare idag (läs ... Läs travtips

Äntligen är januari kommen och ett av årets vassaste lopp stundar denna månad.  Jag pratar naturligtvis om ärofyllda Prix ... Läs travtips