V86: Dominant hemmastall

Solvalla och Bergsåker delar på onsdagens V86-tävlingar och jag tror det blir ett hemmastall som dominerar totalt!

V86-1

Tilläggshästarna är alldeles för bra för att starthästarna ska kunna tampas emot!

Man hoppas ju verkligen att 7 Fifty Cent Piece snart verkligen får det att lossna då vi vet vad hon egentligen har i sig. Nu var det ett tag sedan vi såg det, men tids nog så. Jag tror Daniel Wäjersten kör rejält offensivt här.

Samma känsla är det ju kring 6 Racing Brodda som även hon är ett toppsto i grunden. 
Outsiders är två Iceland-hästar i form av 9 Iceland Radio och 10 Iceland Falls(!). 

  V86-2

  Så fort jag ögnade igenom det här loppet så var det rätt självklart att se hur det här kommer gå.

  Det kommer bli hey baberiba bland en del körhänder här och till slut sitter Örjan Kihlström som en mys-farbror bakom 2 Epimetheus och vinner retfullt enkelt. 
  Visserligen är femåringen inte en sådan som är "självklar" av sig, men jag tror han är väldigt redo direkt att prestera på topp och från spår 2 över kort - tack och bock. Nog rimmade det, va!?

  Ja, men 7 Västerbo Pokerface har jag ju haft ögonen på flera gånger men från spår 7 kommer till och med han få det svårt över kort distans.

  V86-3

  På sätt och vis trist att 5 Brageson ströks då han hade haft toppchans - å andra sidan blir det ju ett roligare lopp för övriga...!

  2 Monster Brage Bo har läget nu att kunna leda runt om med jänkarvagnen och helstängt - klar förstahäst!
  6 Ros Borken
  är ju en riktig tuffing som Jimmy Jonsson dessutom trivs väldigt bra tillsammans med. 

  11 Slotts Elden blir sannolikt väldigt borttappad av de flesta men härifrån kommer han ju ha perfekta ryggar direkt i starten och jag tror han kommer sitta väldigt bra till tidigt. Formen är på topp! Annan smäll är 10 Ängsthea.

  V86-4

  • Andreas Lövdal kör ut med polaren 13 E.L.Jetpack och tillsammans har de absolut toppchans. Hur mycket toppchans? Ja, jag skulle tro att Lövdal gör redo blomvasen med segerbuketten innan han kör ut till loppet.

  Hingsten är av hög kapacitet och faller alla bitar på plats kan det här bli en absolut topphäst. Intrycket senast hemma på Solvalla var femstjärnigt och läget här? Ja, det är klart det inte är tipptopp men distansen gynnar E.L.Jetpack som är minst en klass bättre än konkurrenterna.

  1 Beethoven Gar kommer givetvis ge ett fullgott försök...

  V86-5

  12 Night Hawk har verkligen tagit fart på karriären och vunnit mycket enkelt i sina två starter han gjort. Det har ju framförallt varit ett mycket starkt intryck så nog förväntar jag mig att han körs väldigt offensivt här - det tål han.

  Jenny A Björk får köra 4 Fettir Tir som väl är den som lite höjer sig här och som varit otroligt bra i sina tre senaste starter. 
  1 Lover Brodde
  från innerspåret kommer ta upp kampen och inte helt förvånande ifall fyraåringen testas i tät så länge det går. 

   V86-6

   • Jag spikade Miru Boko förra veckan och även här spikar jag en lovande Nurmos-häst.

   Magnus A Djuse får sitta upp bakom 4 Merrill Boko för första gången och jag är övertygad om att han kommer få en fin upplevelse. Treåringen har vunnit sina tre starter hon gjort och har därtill sett bättre och bättre ut för varje gång.
   Hon var enormt bra senast och fastän 2 Udine Celeber har spår invändigt om så tvekar jag inte en sekund - Merrill Boko är bästa hästen och en självklar spik för mig.

    V86-7

    1 Excellent Liss tycker jag ju står bra till här på spår 1 och Daniel Wäjersten kan med lite flax hålla undan där framme.
    15 Samson är en stark typ som tål tuffa upplägg och som framförallt var oväntat bra i sin comeback senast. Bergharen kommer knappast låta ledaren sitta i fred...

    9 West Wind gjorde ett topplopp senast och 12 Somebody's Destiny möter äntligen lite mer lämpligt motstånd. 
    Får vi in en kioskvältare i kallblodsloppet hoppas jag även detsamma här med 13 Mellby Hurricane.

    V86-8

    En 8 Napoleon Cash som är på rätt humör kan vara närmast obarmhärtig sina konkurrenter här. Han är så pass mycket starkare och för mig en självklar förstahäst. Han är väl inte på tipptopp nu men jag tror ändå han till slut blir mycket svår att stå emot över den här distansen som han älskar!

    2 Gamin de Larre på startvolten ska bli spännande se hur han står sig och som varit jättebra i de två senaste!
    6 Chestnut
    går även han väldigt bra över längre distanser vilket han framförallt visat i de två senaste starterna.

    Bästa spelbolaget för travodds

    Leo Vegas

    • Bra välkomstbonus
    • Bra utbud på vardagstravet
    • Bra kundsupport
    • Svårnavigerad hemsida
    Välkomstbonus
    Upp till 120 SEK i en 100% oddsbonus
    Hämta bonus Besök hemsidan

    18+ år, spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.

    Hemsida: https://travstugan.se/besok/leo-vegasGrundat: 2011
    Ägare: LeoVegas ABHuvudkontor: Malta
    Leovegas startsida
    Leovegas sport
    Leovegas Trav

    Sammanfattning

    Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

    Leo Vegas är kanske inte det första spelbolaget man tänker på när man ska spela på trav, faktum är dock att deras utbud är riktigt bra och man kan räkna med att dom ibland har en del erbjudanden när det kommer till travet. Mobilappen och hemsidan har varit lite rörig för dom som inte är rutinerade av onlinespel, men LeoVegas har förbättrat sig och erbjuder numera en spelupplevelse i riktigt bra klass. Leo Vegas använder sig av Kambi som oddsleverantör och har därmed samma odds som Unibet och MrGreen.

    Det här hittar du i NordicBets recension:

    Läs hela recensionen

    Fler aktuella travtips

    Vi går in i isiga förutsättningar på veckan när V64 ikväll körs uppe på Umåkertravet! 🥇 SPIKFÖRSLAGEN V64-5 Man vill egentligen inte spika ... Läs travtips

    Bergsåker serverar oss tisdagens V4-hundring och i V4-2 har vi bästa spiken i omgången!V4-1 Stall Lars Wikström har haft fantastisk form på stallet ... Läs travtips

    Det är dags för STL Champions på Åbytravet och vi står framförallt inför årets hitintills svåraste och med öppna omgång!Femtonhästarsfält där flera ... Läs travtips

    15 hästar i sju lopp, fem av sju är voltstart, ett lopp över tre varv, ett lopp över 2640 meter och de resterande fem över medeldistans. Det handlar ... Läs travtips