V86: Dags att supra till det!

Ja, men nu kör vi! Det är dags att supra till det när V86 Super Days inleds ikväll. 
För allas trygghet inleder vi med en urstark spik himma på Jägers!

V86-1

Conrad Luguaer fick spår 1 återigen med 1 Laradja Vrijthout och det kunde knappast bli bättre över korta distansen. 
Han föll som jättefavorit senast på Åby vilket var en besvikelse och han hade knappast sin bästa dag. Näst senast var han strålande på Halmstadstravet och jag förväntar mig att han är i samma slag här. 

Nu åker skorna på runt om vilket man får se som litet minus, men han möter knappast det tuffaste sällskapet och i mina ögon bör han vinna Hästägarekannan 2022.

  V86-2

  Sett till resultatraden säsongen 2022 har det inte slagit gnistor om 11 Rotate den här säsongen. Jag tror dock han är på gång rejält. Han fick en alldeles för tuff resa senast och tröttnade.

  Näst senast såg jag honom på Jägers under derbyhelgen där han gick jättebra. Gör han om den prestationen här tror jag efterlängtad seger äntligen kan få komma. 
  Ja, det är väl självklart att jag är lite dum i huvudet som singelstreckar, men det är inte många lugna och avslappnade som vunnit stort på V86 - snarare de som vågar sticka ut!

  V86-3

  Det är ett riktigt roligt tvååringslopp på Jägers med mäktiga 700 000 kronor i förstapris!

  Timo Nurmos skickar ner 3 Tino Barosso som sjabblade bort sig i debuten men var sedan strålande senast. Jag tycker det är ett segerbud så klart, men knappast någon jag spikar...

  ...stall Tomas Malmqvist har rosat marknaden nere i Frankrike men den som varit utmärkande uppe i Sverige har varit 5 Fiftyfour. Hans två insatser har varit ruggiga och trots hans pampiga intryck har han knappt sett ut att ta i. För mig är detta förstahästen.

  8 Nalanji Boko tycker jag är liten outsider i fältet och som nu åtminstone går iväg från spår 7 när invändigt blivit struken. 

  V86-4

  Jag är inne en del på Björn Goop på Solvalla när nu flera av hans kollegor/konkurrenter reser ner och kör på Jägersro istället.
  Här har han med 13 Bunch of Budgies vars form är väldigt bra för dagen och det sitter snart en etta i raden igen. Bör kunna göra upp om det den här gången, fast med bakspår över kort distans på tillägg är han givetvis ingen att spika.

  2 Hot Lane är den hetare på startvolten men givetvis kommer Erik Adielsson få en pangstart med 3 Prutti di Mare och intressant med kuskändringen.
  4 Solar Wind
  gjorde det bra som fyra senast där hon fick det loppet i kroppen. Nu sitter Mika Forss upp!

  V86-5

  • Starthästarna är givetvis helt okej, men då de bara är tre stycken där framme tror jag tilläggshästarna kommer nå kapp relativt tidigt.
   De från tillägget är av helt annan hårdhet vilket gör att jag helt ignorerar de där framme.

  Örjan Kihlström känner väl till 5 Laferrari Dimanche som gjorde det väldigt bra både näst senast och senast. Nu siktas stoet tävla barfota runt om vilket i så fall blir första gången. Hon ska vara med och göra upp om det nu.

  Den som utmanar henna är 8 Emma Häggenäs och jag tycker verkligen hon är värd en fullträff nu efter flera tappra och framförallt starka insatser. 4 Nanny's Girl tycker jag varit överraskande bra på senare tid frånsett sjabblande insatsen senast. Hon är väldigt dyr att glömma bort.

  11 Eight Hour står ju inte perfekt till härifrån i volten men hon står bra inne i klassen och jag tycker hon ska bli spännande med Stefan Persson i jollen!

   V86-6

   8 Tara Hills är även hon från Björn Goop och hopplöst nog blir det åter spår 8 som senast. Hon har gjort det jättebra i sina tre starter hon gjort nu efter uppehåll och jag håller henne högt här.

   6 Onion San Tooma i jänkarvagnen är jättespännande bakom och ska vara stoet som utmanar, men 2 Indira Split vågar jag inte sitta utan från ett ypperligt läge.

    V86-7 

    3 Halo Am kommer bli en jättestor favorit och från spår 3 över kort distans är "risken" stor att femåringen får bestämma det här. 
    Jag hoppas dock en 6 Mojito Day i sitt livs form tar upp kampen och så även ojämne 1 Sebbe Cee från innerspåret. 

    5 Without A Doubt såg vi så sent som för en vecka sedan på Jägers med Gustav Johansson där fyraåringen var femstjärnig. 

    Nej du, Halo Am. Detta ska du få jobba för!

    V86-8

    • Med all respekt för 11 Notre Perle och 12 Yazmine så innehåller det här stoloppet två fyraåringar som är av helt annan tuffhet.

    13 Mellby Jingle har fått fantastisk fart på karriären och radat upp segrarna på slutet. Formen är på yppersta toppen!
    14 A Girl Has No Name
    är hårdheten själv som nu återkommer efter 2,5 månads frånvaro. Hon är framförallt oerhört snabb ute i spåren och avslutande varvet kommer gå rysligt fort!

    Bästa spelbolaget för travodds

    Bet365

    • Världens största spelsajt
    • Egna fasta travodds
    • Bra välkomsterbjudande
    • Inget poolspel
    Välkomstbonus
    1250 SEK i spelkrediter
    Hämta bonus Besök hemsidan

    Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

    Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
    Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

    Sammanfattning

    Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

    Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

    Läs hela recensionen

    Fler aktuella travtips

    V75 vänder mot Bergsåker kommande lördag och det är både jackpot och en väldigt öppen omgång vi bjubds på!Travstugans alla andelar hittar ni här! ... Läs travtips

    Skotvång, Bergsåker och strax över 40 miljoner extra i potten. Alla rätt i analysen förra veckan och veckan innan galet rätt på det i analysen men ... Läs travtips

    Nästintill toppform för dagen med sjuor och åttor på V86, sexor på GS75 och sexor och sjuor på V75. Vi har varit rätt på det men stolpe ut när ... Läs travtips

    Björn Goop är inte själv på plats på Bergsåker men han Andel i Björnkollen hittar ni här! 🔨 SPIKEN V75-1 1 Mellby Ironman gick senast ... Läs travtips

    Lite tidiga tankar av mig till Jackpot-omgången på Bergsåker den 3 december. Härlig omgång där potentialen är stor för fin utdelning. Ni hittar mina ... Läs travtips

    Äntligen dags för V75 igen! Förra helgen blev det återigen 6 rätt och vi närmar oss onekligen den där sjuan nu! Analysen då var i det närmaste ... Läs travtips

    V75-jackpot som gäller denna lördag på Bergsåker. Det blir en fröjd och jag har mitt drag i kallblodsloppet!Mina andelar är som följer: Analysens ... Läs travtips

    Idag har vi en härlig jackpot som kryddar tillställningen och spelvänliga lopp på skrällbanan Bergsåker - det finns absolut potential till riktigt ... Läs travtips

    Söndagen ger oss en småtrevlig GS-omgång från Mantorpstravet och glädjande nog för att krydda det är att det är finfin jackpot att lira om! ... Läs travtips