V86: Bortskämda - fantastisk kväll!

Midsommarhelgen är runt hörnet, men nog är det läge att fira redan på onsdagen. Solvalla skämmer bort oss med en fantastisk V86-kväll av hög klass! 

Häng med på en andel eller två här!

V86-1

10 Zanzibar Wise As ska möjligen kunna runda det här fältet då stoet tjänat mer än dubbelt så mycket mer än alla konkurrenterna. Det rä 20 meters tillägg över kort distans som gäller vilket inte är det lättaste och därtill första starten sedan februari - möjligen det som kan vara emot henne...

9 Joy Alissa ska man inte underskatta som är i väldigt fin form för dagen. 8 Best In Show As ska det kunna lösa sig för från det här utgångsläget och ska nu köras barfota runt om.
2 Thelma M.M.
med skorycket på startvolten lockar en! 

1 Biscaia är avslaget i min bok, trots sitt läge. Ej helt perfekt senast och överstreckad - står därför över.

  V86-2

  11 Velvet Gold har vunnit lekande lätt i båda sina starter den här säsongen. Nu är det annan uppgift med bakspår och inte tidigt avancemang mot ledningen. Hon ska ändå räknas som främsta segerbudet som höjer sig lite - det är dock här det mycket väl kan smälla till.
  Det är öppet bakom stoet och ska man nån gång gardera henne är det möjligen nu med bakspåret.

  7 Starstrucked känns som främsta konkurrenten till Velvet Gold - i övrigt ser detta väldigt bra ut för Velvet Gold. 10 Kentucky Derby ses som tredjeranken bakom Velvet Gold och Starstrucked.

  12 Livi Passion har verkligen härdats i, för henne, tuffa sammanhang, och således haft det svårt att segerstrida. Äntligen kom dock till slut segern igen och detta sällskapet kan stoet absolut slå till!

  1 Ess Mahatma hade stor uppvisning på Visby senast i sin första karriärsseger. Helt annat motstånd den här gången dock... 5 Kungfu Lady ser ut att göra jänkarvagnsdebut, men gör första starten på tre månader.

  V86-3

  11 Decathlon är verkligen ett råämne som blir en stjärna för framtiden. Han är i normala fall huvudet höge än sina konkurrenter och jag litar på att Jorma Kontio kör framåt i tidigt skede. Tar troligen positionen utvändigt ledaren och kan ändå vinna därifrån.

  Han blir lite till den här starten lite försiktigt passad av spelarna och procenten ligger så där perfekt passande för att det kommer bli bra värde! För mig är det ett läge att fynda och jag spikar den framtida storstjärnan!

  4 Janks Morton är främsta konkurrenten som vunnit barnsligt lätt i sina två starter som båda varit med Magnus A Djuse. Gör nu debut bakom bilen från ett perfekt läge att tidigt bestämma i ledningen.
  5 Declan
  kom aldrig helt in i loppet senast där han dock rekordsänkte rejält. Sett jättefin ut i sina två tidigare starter och klara tredjeranken.

   V86-4

   • Alltid kul med Prix Readly Express - men det blir knappast någon dramatisk upplaga

   4 Francesco Zet är tillbaka igen efter segern i Kungapokalen och det går väl heller inte att klaga på utgångsläget. Han är den klart bästa fyraåringen i landet som laddats upp rejält inför den här uppgiften och jag tror han blir omöjlig att besegra. 

   Inte ens spårlotten gav det ett försök att göra det till tävling och gav honom ett perfekt läge. Klar spik!

   6 Aquarius Face är väl den som mot förmodan kan brösta upp sig och som stod för en imponerande insats senast. Han är på väg att blomma ut på allvar!

   V86-5

   1 Zorro Wind är spontant lösningen i Runar Sandbergs lopp. Efter två starter med skor rycker Alessandro Gocciadoro dessa nu runt om och innerspåret är som gjort för att ekipaget ska leda hela vägen.
   Minuset? Ja, det är väl att intrycket senast såg väldigt trött ut...

   3 Sourire Frö är det dags att börja ta på allvar som varit otroligt bra i två senaste starterna. Försöker rusa mot ledningen och stanna där! 

   7 Georgia Am tog läcker seger senast men blir svårt komma till härifrån. Gör ändå försöket och lyckas hon snuva Sourire Frö på spets blir det här riktigt sevärt.
   Långskottet är 9 Isa. Får hon bara läge att kunna avsluta sista 300 meterna kan det går riktigt fort!

    V86-6

    10 Oxidizer har väl inte givit något ruggigt intryck i sina två starter den här säsongen. Han har sett ut att behöva genomkörarna och jag förväntar mig att han snart presterar på sin rätta nivå igen. Står bra till här för att tidigt köras framåt. Dags att segerstrida nu.

    6 Electrical Storm är främst emot och 11 Viking Brodde gör årsdebut och första starten sedan 11 augusti ifjol. I grunden högkapabel men som inte fick till det under fjolåret... Intressant se hur han står sig direkt

    9 Even's Cool Boy intressant skrällbud vid ytterligare streck.

     V86-7

      5 Mister Hercules var inte till sin fördel senast och tar nu omtag. Han är anmäld i jänkarvagn vilket i så fall blir tredje gången i karriären. De övriga två har resulterat i galopp... Jag litar på att han är tillbaka och är sig själv igen här. Är han som vid sina tidigare starter i år så blir han svårslagen - jag spikar!

      6 Bepi Bi kommer ge en rejäl kamp och som är i jättefin form för dagen. Nu får femåringen springa barfota runt om dessutom och kommer laddas offensivt direkt. 
      7 Marion Fouty Bon visade senast ett femstjärnigt intryck i ruggigt tempo. Hon är däremot inte helt till sin fördel med det här läget mot sina främsta konkurrenter...

      V86-8

      3 Glamourous Rain avslutar troligtvis kvällen i Prix Diana Zet. Hon fick dels flax i spårlotten mot sina främsta konkurrenter och jag förväntar mig även att hon är i sin topp-författning här. Då ska den här uppgiften vara hennes, med 400 000 kronor i förstapris.

      4 Deborah S.H. var riktigt stark i Drottning Silvias Pokal och hålles högt av Fredrik Persson. Jag tror han reser till Solvalla med segerambitioner. 5 Lacille Boko i jänkarvagnen kittlar lite! 12 Great Skills är på väg in i toppformen nu och ska springa barfota runt om den här gången!

      10 Rihanna W.I. gick jättebra senast i sin årsdebut som dessutom var i stentufft motstånd. Blir helt borttappad här.

      Bästa spelbolaget för travodds

      Bet365

      Bäst
      • Världens största spelsajt
      • Egna fasta travodds
      • Bra välkomsterbjudande
      • Inget poolspel
      Välkomstbonus
      1250 SEK i spelkrediter
      Hämta bonus Besök hemsidan

      Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

      Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
      Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

      Sammanfattning

      Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

      Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

      Läs hela recensionen

      Fler aktuella travtips

      En smaskig V64-kväll väntar på Åby denna torsdag där det kommer gå undan i supersprintern och vi inleder omgången med en urstark avdelning! V64-5 ... Läs travtips

      Helgen är här och med den V64 Express. Det är Gävle och Umåker som delar på kvällen och de två spikarna? De kommer dansa åttor runt ... Läs travtips

      Det är finfina tävlingar som väntar nästa lördag från Åbytravet.Storlopp hela dagen lång och därtill är det jackpot på V75! V75-1 Svårstoppad ... Läs travtips

      Första tanken V75 Åby stora Semestern börjar närma sig slutet för de flesta, Det märks även på vädret då dagarna är magiska men kvällarna blir ... Läs travtips