V86: Borde ha toppchans i V86-7

Bergsåker och Solvalla ger oss onsdagens V86-tävlingar och jag tycker det är en omgång med fin klass från Bergåker-hållet! Jag tycker framförallt att Spickleback Face står inför en toppchans och spikar i V86-7.

🔨 SPIKEN

V86-1

Ja, men det är väl inte lönt att "klydda till det", som man säger på skånska.

Här är uppgiften mycket passande för 3 Firefoot som i säsongens två starter tagit två övertygande segrar. Femåringen har alldeles för lite pengar på sig sett till hur bra han är i grunden och i den här klassen tycker jag han fortsatt ska ha mycket god chans till att vinna. Jag tvekar inte en sekund på att spika i inledningen!

V86-7

9 Spickleback Face är den givna favoriten i avslutningen och nu får han springa barfota runt om. Daniel Wäjersten kör säkerligen ut med optimism och självsäkerhet bakom åttaåringen. Jag förväntar mig att hästen är i toppslag ikväll och att han trots bra emot vinner enkelt. 

👌 DESSA MISSAS INTE

V86-2

Klart som fanken att 5 Racing Brodda ska ha en toppchans i det här något tama sällskapet och i den författningen hon varit under vintern så känns hon sannerligen svår att stå emot, men jag hoppas verkligen 2 Hoeny Adore gör försöket att tävla emot där framme och stallkamraten Racing Brodda, 6 Adi Gallia, är i grunden högkapabel och blir kul att återse igen.

V86-3

9 Bellfaks är ju jättebra nu och känns befogat kaxig för dagen, men jag skriver som jag gjorde inför senast; 3 Grisle Odin G.L. är minsann inte mycket sämre och har äntligen lite vettigare läge nu för att utmana Bellfaks! 
2 B.W.Rune
ska inte underskattas från det här läget!

V86-4

Ingen vidare klass på det här och således streckkrävande. Mest intressant blir det med 9 Nose High med jänkarvagnen på och den där framme jag tror kommer göra en bra insats är 4 Hisco de Florange.

V86-5

3 Humble Man har hittat sig en hygglig segerchans här och är han bara något så när i ordning tror jag han blir tung att besegra ändå. Det ska ändå bli intressant se 9 Hefner Am och som alltid blir 12 Google Sisu totalt underskattad men för mig är sexåringen ett tidigt bud med Jessika Sidbäck.

V86-6

8 Drake Kronos var jag inte ensam om att tro på senast och han hade bara en utmanare i loppet och det var även den som vann. Drake Kronos fick inte loppet till sin fördel och allt blev bara fel. Nu är det betydligt lämpligare uppgift för honom och därtill ett motstånd som väl knappast ska få den här draken att få elden att slockna.

En felfri Drake Kronos kommer sannolikt vinna det här tämligen obekymrat - men det är väl samtidigt här det kan bränna loss i kuponghögen. 3 A Sniper blir ett spännande motbud och jag streckar alla utom tre som jag anser som tämligen chanslösa...

V86-8

Avslutningen är en väldigt öppen historia på Solvalla och var lite trist att spiken 11 Izor Sisu ströks under morgonen. 
10 That's It
är den givna förstahästen nu tätt före 7 Captain P.R.  och det ska även bli intressant se hur 1 Olimp står sig från innerspåret med barfota runt om.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det är en tämligen öppen lunchomgång på Mantorpstravet denna torsdag. Spiken faller in på en som lyckligtvis agerar livvakt åt systemet! V4-1 Med ... Läs travtips

Norrländska banorna fortsätter med tema "midnattstrav" när torsdagens V64 inleds klockan 21:06 med Midnight Race!Jag drar in tre(!) spikar och ... Läs travtips

Dannero kör verkligen midnattstrav med Dagens Dubbel som startar 22.31 och V64 startar 21:06. Det är roliga tävlingen och det kan vara en härlig ... Läs travtips

Innan alla börjar dansa runt Midsommarstången ska det avverkas en V64:a!V64-3 Omgångens jättefavorit ska ses med mycket god segerchans Öystein ... Läs travtips

Traditioner står sig starka och som alltid är det Kalmar som arrangerar V75 under Midsommarhelgen!Notera att omgången körs på söndagen.V75-1 9 Rossi ... Läs travtips

V75 Som vanligt tar vi oss till Kalmar efter lite midsommarfirande så det är alltså V75 på Söndag denna gång. Efter många favoriter senast så har ... Läs travtips