V86: Bebisar gör upp om stora pengar

V86-dags igen och det är en riktigt rolig omgång som Solvalla och min hemmabana Jägersro erbjuder. På himmabanan ser vi bebisarna göra upp om stora pengar i V86-3!
Andel i systemet kostar 75 kronor -klicka här!

V86-1

8 Joker of Steel har jag trott på hårt en del gånger och även fast han har ett trist utgångsläge här väljer jag tidigt att strecka honom på kupongen. 9 Velten Red Red Red är en stentuff konkurrent som kommer tampas emot hela vägen och jag tycker även 6 Henri Sisu tar nya tag efter stora årgångsloppet i Norge. Visat flera gånger förr hur snabbt han kan avsluta under slutvarven.

   V86-2

   2 Keely Queen ER har verkligen fått fart på tävlingslivet med V75-segern tidigare i somras och den imponerande svepningen senast. Hon ska givetvis ses med mycket god segerchans, men starke 3 Viveur Bi har jag stor respekt för i fältet och stall Melander hoppas verkligen deras 5 Sashay Kemp ska få utdelning snart. Den här gången sitter Björn Goop åter i sulkyn.

   Ska vi åt en skräll redan i starten på Solvalla? Ja, då är det 10 Staro Mojito!

      V86-3

      • Tvååringarna gör upp om stora pengar och noterbart är att stall Kolgjini har med tre hästar i startfältet där alla tre går iväg från framspåret!

      Kolgjinin som styr skutan ute på Vomb är Adrian sedan något år tillbaka och det är även han som sitter upp bakom bästa segerchansen i 4 Hepburn. Får han bra fart på henne och sitter i ledning tidigt skede tror jag stoet kan bjuda på uppvisning.
      Erik Adielsson lurar med perfekt som rygg ledaren med 1 Jazzy Dancer och visst ska det bli spännande se hur 3 Gio Cash presterar i sin andra start i karriären. 

      Mosaique Face hade en tävlingsskalle av stål och hans avkomma 2 Urban Africa ser ut att ha ärvt just detta. Var jättefin på Åby senast!

       V86-4

       Det värsta med V86-omgången, RENT SPELMÄSSIGT, är att 7 Fröken Fräken med lätthet sitter i ledningen och sedan får maska hem det här. Stoet är klar spetsfavorit från springspåret och med lopp i kroppen är hon bra i ordning nu. Jag tror absolut att fyraåringen kan leda hela vägen i ett perfekt tempo, men spelmässigt blir hon hårt betrodd och det är ett lågklassigt lopp.

       Jag hoppas verkligen det blir lopp av det här ändå och att Anders Eriksson tar avancemang framåt med 12 Kawana i tidigt skede och utmanar ledaren. 8 Edgeuptotop har ingen vidare finfin rad men hennes två insatser på slutet vittnar om att hon är på väg upp i form. Smyger med här och med lite flax i positionerna kan Mattias Djuse mycket väl flyga fram sista biten.

           V86-5

           Connie får själv inte sitta upp bakom 9 Campo Bahia då han äger 3 Night Brodde och efter spårlotten var det kanske lika bra det? Night Brodde selas ut till hemmabanan i finfin form för dagen, har utgångsläge med sig och jag har svårt att se hur han ska förlora när han sätter sig i ledningen. Över 1 640 meter hemma på Jägers är det rena rama vinstlotten.

           Campo Bahia är givetvis en storstjärna men är verkligen i behov av lopp och kommer inte köras för fullt, 8 Zarenne Fas från spår 8 är tuff och tar utvändigt ledaren men tar sannolikt inte ner Night Brodde därifrån, och 4 Wild Love är i halvtaskig form så har svårt se henne räcka den här gången.

              V86-6

              Sommaren är oss förbi - årstiden där de fartrusande italienarna är på plats i Sverige - men vi har undantaget!
              5 Blu di Prussia
              var på plats i sin första Sverige-start senast och stoet visade både styrka och snabbhet i sin debutseger uppe i Norden. Med den insatsen i kroppen tror jag hon är än bättre den här gången och över korta distansen är Mika Forss offensivt iväg direkt. 

              Ekipaget kommer sannolikt bli hårt betrodd i omgången, men jag tycker att hennes främsta motståndare har svårare utgångslägen och Blu di Prussia i ledningen blir mycket svårsåld.

                 V86-7

                 Det ska bli intressant se Christoffer Eriksson i sulkyn den här gången bakom 3 Unico Broline. Jag har haft ögonen på hästen en längre tid och till skillnad från senast kommer femåringen hamna perfekt till direkt här. 
                 Jag tycker det är lite ojämnt lopp det här som avslutar på Jägers, men gillar Unico Broline från det här läget och håller honom som främsta segerbudet.

                 Gustav Johansson stormtrivs med 6 Valour Kronos och felfritt är det full laddning framåt. Inte omöjligt de når ledarpositionen, trots allt. 7 Hat Trick har inte fått till det på länge, men fyraåringen är betydligt bättre än så och möter möjligen enklare nu än vad han gjort på ett tag.

                 11 Bravo Santana förväntas gå starkt ute i spåren och hoppas gärna att tempot blir lite väl högt där framme!

                   V86-8

                   Oaks Consolation avslutar kvällen och välstämmande 1 Aranka Face borde kunna få vinna när som helst igen. Nu har hon äntligen fått tur med spårlotten efter att flera lopp i rad gått iväg från lite svårare länge i tuffa fält. Hon var visserligen inget vidare näst senast men i Oaks-kvalet senast tyckte jag hon visade uppryckning. Jag förväntar mig mycket av henne den här starten. Som sämst blir det rygg ledaren och hon kommer garanterat få chansen. Klar förstahäst för mig!

                   8 Breeze har visat stor talang under året och annan intressant i fältet är 3 Imhatra Am som stall Melander låter mycket nöjd med inför det här. 

                   Bästa spelbolaget för travodds

                   Bet365

                   Bäst på fasta odds
                   • Världens största spelsajt
                   • Egna fasta travodds
                   • Bra välkomsterbjudande
                   • Inget poolspel
                   Välkomstbonus
                   1250 SEK i spelkrediter
                   Hämta bonus Besök hemsidan

                   Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

                   Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
                   Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

                   Sammanfattning

                   Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

                   Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

                   Läs hela recensionen

                   Fler aktuella travtips

                   Lunchen och V4-tipset inmundigas på tisdagen från Gävletravet och vi inleder med en trygg spik som står för klassen den här eftermiddagen!SPIKEN ... Läs travtips

                   V64-tipset för tisdagen på Axevalla krävde sin tid. Det är en överlag lurig omgång, men jag tycker mig ha två V64-spikar som båda kommer leda runt ... Läs travtips

                   Förra veckan uteblev analysen för V86 pga sjukdomar. Åttan satt dock ändå och vi spelade hem hela 47.000kr på Christians Metspö. Även köparna till ... Läs travtips

                   Jag kan förstå att det känns avlägset med Elitloppet när vi befinner oss mitt i den mörkaste tiden på året. Men faktum är att det står inte på så ... Läs travtips