V86: Båth-löftet håller jag högt!

Solvalla delar onsdagens V86 med norska Bjerke och även fast jag vanligtvis inte uppskattar det så tycker jag ändå omgången håller god klass! 
På Solvalla håller jag Svante Båth-löftet mycket högt!

🔨 SPIKEN

V86-1

Vi bjöds på en stark spik förra onsdagen i V86-1 i form av Firefoot och även den här veckan är en stark vinnare lösningen!

7 Skate Trix har visserligen lite utmanande läge den här gången, men det han hunnit visa upp ännu så länge är av högre kapacitet än de han möter i Norge. Jag tror han med lätthet löser den här uppgiften också och har svårt att finna anledningar eller argument mot mig själv för att gardera upp honom. 
Den bakom jag har respekt för är 5 Goethe Am som landar in som reserven.

V86-2

Två höjer sig rejält i Pamir Broddes lopp och även fast 4 Coquaholy är ett löfte som visat fina tendenser på ovalen så väljer jag ändå ta ställning för 8 Drake Kronos.
Han visade åter upp sig i sitt rätta jag förra onsdagen och bjöd på en uppvisning utan att behöva ta i något avsevärt. Jag gillade verkligen vad jag såg där liksom jag gjort vid tidigare starterna han gjort när han varit sitt rätta jag och tror han kämpar hem det här loppet med. 

V86-8

Det är givet vad som gäller för kusken Andreas Peterson i avslutningen. Han ska bara lifta med bakom bilen tillsammans med 5 Dark Roadster och når ekipaget ledningen ser jag segerchansen som mycket stark för denne sexåringen. 
I det här amatörloppet är det framförallt 1 Twinkle Face emot bakom men i ärlighetens namn tycker jag det bakom ser lite... ojämnt ut.

👌 DESSA MISSAS INTE

"Årjängshästen gick bra bakom grym vinnare - kan slå till i V86-5"

V86-3

Jag tycker 6 Tangen Tore ska kunna göra bättre för sig den här gången i sina tre senaste starter. Han är betydligt bättre än raden utger och är för mig mycket tidig i det här kallblodsloppet. 5 Kleppe Nido sjabblade snöpligt bort sig förra veckan och tar omtag direkt. Var jättebra i två starter innan det och lär laddas härifrån.

V86-4

6 Narrangansett blir spännande se och som vi inte sett sedan juni ifjol. Efter hans fyra starter ifjol har han kastrerats och det här rör sig om en fyraåring som var en snackis när han inledde tävlandet. Är han bara något så när i ordning kan han definitivt vinna trots långa frånvaron. Så pass bra är han.

Bakom är det väldigt öppet och bakom förstahästen är det 4 Dolce A.F., 7 Calltosayiloveyou och 12 Ilhao des Ambres jag ser som mest aktuella men den roliga rensaren är 9 Level Off!

V86-5

2 Jane B.R. gjorde det mycket starkt senast på Momarken och med läget här och jänkarvagnen på blir stoet åter att räkna med. 4 Ladys Nite K. är den som utmanar främst och möjligen höjer sig dessa två något i det här racet. 11 Royal Vacation löpte med i rygg bakom ruggiga Isabelle Mearas senast och gick bra som tvåa. Betydligt mer lämpligare omgivning den här gången och inte alls omöjligt att Årjängshästen kan överraska.

V86-6

Tre högkapabla står ut i V86-6!

9 High On Pepper välkommas tillbaka i sin årsdebut och räknas mycket tidigt direkt och gynnas väldigt mycket över distansen 2 640 meter. Kan bli mycket svår att stå emot om han bara är i ordning. 11 Shejk håller även han hög klass och har tränats tillsammans med Who's Who i jobben. Mycket väl förberedd. 4 Ferox Brick är annan som återkommer efter långt uppehåll och är även det här ett löfte att se fram emot den här säsongen.
Dessa tre står ut rejält i loppet och känns mycket trygga att luta sig mot.

V86-7

Självklar favorit i 5 Falcon Eye så klart men 7 Force de Flandre håller jag högt i den här klassen hemma i Norge och som står riktigt bra till i loppet. 1 Juliana Rags hade jag lite förhoppningar på förra onsdagen på Bergsåker men det blev lite trafikproblem och nu är det ju betydligt lämpligare uppgift för åttaåringen. Gick ändå bra som fyra förra veckan och formen är på väg uppåt!

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det är en tämligen öppen lunchomgång på Mantorpstravet denna torsdag. Spiken faller in på en som lyckligtvis agerar livvakt åt systemet! V4-1 Med ... Läs travtips

Norrländska banorna fortsätter med tema "midnattstrav" när torsdagens V64 inleds klockan 21:06 med Midnight Race!Jag drar in tre(!) spikar och ... Läs travtips

Dannero kör verkligen midnattstrav med Dagens Dubbel som startar 22.31 och V64 startar 21:06. Det är roliga tävlingen och det kan vara en härlig ... Läs travtips

Innan alla börjar dansa runt Midsommarstången ska det avverkas en V64:a!V64-3 Omgångens jättefavorit ska ses med mycket god segerchans Öystein ... Läs travtips

Traditioner står sig starka och som alltid är det Kalmar som arrangerar V75 under Midsommarhelgen!Notera att omgången körs på söndagen.V75-1 9 Rossi ... Läs travtips

V75 Som vanligt tar vi oss till Kalmar efter lite midsommarfirande så det är alltså V75 på Söndag denna gång. Efter många favoriter senast så har ... Läs travtips