V86: Bäst spik direkt » 28 aug. | Martin - Travstugan.se

V86: Bäst spik direkt

Expressomgången är tillbaka igen och från Solvalla och Åby hämtar vi V86 Xpress denna onsdag!

Din andel? Ja, den köper du här!

V86-1

För mig är det verkligen inget snack. Det här ska 1 Mellby Free vinna och spiken känns mycket stark.
Var ute i stentufft sto-EM senast där hon trots allt stred tappert. En del bra emot här, Mulligan och Dear Friend främst, men Mellby Free är huvudet högre.

V86-2

2 Rajah Silvio blir stor favorit vilket jag inte riktigt köper. Trots ett tungt läge varnar jag tidigt för 8 Lukas Zaz från grymma stall Fredrik Linder.
5 Yankee Boy
blir också lite väl bortglömd av spelarna men med loppet i kroppen tror jag han är redo för en fin insats.

V86-3

Stall Kolgjinis näste storstjärna bland stona kan mycket väl vara 1 Sashay My Way. Jag tycker hon visat enorma resurser den här säsongen och given förstahäst i fältet,
Peter Untersteiner har intressant sort i 5 Milady Grace som vi ännu inte riktigt vet hur pass bra hon är - men insatserna på slutet räcker gott och blir över. Hon ska räknas!

V86-4

Ett lopp där 2 Son of Quarcio kkan leda länge. Därför sparar vi på strecken här och framförallt finns där en från bakspåret jag är intresserad av.
Jag ser 9 Västerbo Cruch som den som kan få det serverat och farten på loppet kommer garanterat bjuda in honom till sist.

V86-5

5 Ultion Face är troligen stenklar i det här loppet. Felfritt kan han leka hem det här utan att gå trött. Jag är dock lite svag för 8 Reddington som jag hoppas kan ge favoriten en match till sist trots att läget är tufft.

V86-6

10 Dallas Brick är tillbaka igen och den här väldigt osäkre herren är inget att lita på. Jag har dock lite känsla för att han ska kunna sköta sig den här gången när han återkommer efter uppehåll. Vi sitter med hjärtat i halsgropen och spikar, det är roligast så!

V86-7

Lurigt långlopp på Åby där jag som vanligt har respekt för Thomas Uhrberg som kör 2 Imail Occagnes. Tycker även 9 Stud Muffin ska kunna strida ner många!

V86-8

Avslutningen är det mest öppna loppet och 3 Lisa Sånna är en högst sårbar favorit i fältet. Tycker det skiljer enormt lite mellan hästarna och att avsluta med helgardering känns tryggast!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

V75 1 På denna preliminära rad går jag ut stenhårt och spika 6 Macelleria. Hästen har fått en fin utveckling i regi Bergh och radat upp fina insatser ... Läs travtips

Dags att sätta tänderna i veckans V75-omgångEfter en trevlig debut på V86 i onsdags, är det nu dags att sätta tänderna i veckans V75-omgång. Känns ... Läs travtips