V86: Bam-bam på nationalbanan

Det är finfin V86a vi bjuds på den här onsdagen från landets två storbanor.
Två så kallade bam-bam (spikar) hittas på nationalbanan Solvalla!

V86-1

3 Calamari ska väl så klart vara favorit i inledningen men blir alldeles för stor sådan för de två motbuden är knappast så mycket sämre!
5 Baroncini Jet
borde försöka satsa framåt även han och det är närmast otroligt att han inte fått vinna i årets tio starter ännu. Ettan kommer snart! 7 Beatrice Trio sjabblade bort sig direkt senast på Åbergskvällen men det hon visat tidigare i år gör att jag tror hon kan slå till här.

  V86-2

  7 Invader Am tror jag är den kapacitetsmässigt bästa hästen men efter senaste insatsen på näthinnan är jag inte så pass tuff att jag singelstreckar. Han räknas tidigt för mig, men ingen jag vågar hålla handen i redan nu.
  8 Cheyenne Selva
  tror jag Jorma Kontio drar fram med när bilen släpper fältet och skulle denne nå ledningen kan det räcka hela vägen runt rent av.

  Ute i spåren sista biten tror jag Tobbe Jansson kan dyka upp med 14 Dorob som körs barfota fram den här gången.

  V86-3

  • Det ser onekligen upplagt ut för 1 Betting Pacer och jag skulle närmast bli förvånad om hon inte reder ut Xpressbruden.

  Femåringen visade sitt absolut bästa jag under Åbergskvällen senast och vann mycket enkelt från ledningen. Johan Untersteiner är skicklig på att ladda iväg med jänkarvagnen och jag skulle bli förvånad om Betting Pacer inte vinner när hon nu försvarar innerspåret. Hårt betrodd? Ja, men det är upplagt värre!

   V86-4

   • Det går alltid att lita på starka vikingar och det är just vad jag gör här!

   9 Viking Brodde är för mig den klart bästa hästen i V86-4 och så även den starkaste. Jag tycker han är solklart bäst i fältet och 2 640 meter gynnar honom.

   Motståndet ser väldigt överkomligt ut och den som möjligen kan tävla emot är 6 Zanzibar Wise As men som samtidigt inte visat form sedan Lennart Hylands dagar. Jag tycker här något taffliga stayerloppet ser upplagt ut för Viking Brodde så länge han bara sköter sig...!

   V86-5

   3 Lozano Boko siktar på att leda det här runt om men det ska bli riktigt kul att se hur Calle Jepson kommer köra med 6 Cechov i dennes Sverige-debut. Detta rör sig om en mycket stark fyraåring som jag tror blir redo att gå den tunga vägen.

   Det kommer bli bra fart över dessa 2 640 meterna och en jag tror kan ge en rejäl spurt som blir väldigt borttappad är 9 Global Coldplay. En felfri 11 Boli You S.M. kan göra ett topplopp och den roliga skrällen är 1 Remburs R.D

    V86-6

    • Den tredje och sista spiken i omgången hittar jag i 13 Digital Class. 

    Hon har visserligen dubbla tillägget till startvolten och det är en drös med konkurrenter att ta sig förbi, men sjuåringen är van vid den här typen av uppgifter och är en trygg vän med Ulf Ohlsson. Stoet startade i självaste Jämtlands Stora Pris för tre starter sedan där hon gick jättebra och följde upp med säker seger på Kalmar. 
    Hon är verkligen stentuff och jag tror hon på ren råstyrka kämpar ner motståndet!

     V86-7

     Är det möjligen med historiken som gör att jag har honom som etta? Nja, nog tycker jag det ändå ser intressant ut för 8 Versace Broline.
     Jag drog in honom som en V75-spik under derbyhelgen ifjol (aktuellt ämne!) där han vann som 3 %-are. Sedan tid tillbaka är han hos Maria Törnqvist och har nu fått två välbehövliga lopp i kroppen. Visat form i dessa två loppen och jag räknar med honom här!

     1 Amon Wise As låter det rysligt bra på från Herman R Tvedt och som ju även står väldigt bra till på startvolten. 11 Global Beware är även vid gardering självklar och dessa tre känns mycket tryggt.

     V86-8

     Årets upplaga av The Owners Trophy tror jag kan bli en stökig historia och som kräver sina streck!

     2 Capital Gain C.C. har överraskat rejält på mig den här sommaren och inte minst hur han såg ut senast på Mantorp. 7 Condior kan leda det här mycket länge om William Ekberg får till starten och 8 One Kind of Art samt 10 Global Winner är två starka herrar där framme.

     På tillägget får 11 Phoenix Photo en genomkörare men då jag garderar loppet vore det korkat att inte ha med honom... 14 Beartime har varit ute i mycket tuffa sammanhang i år och blir rejält bortglömd den här gången. Per Lennartsson i sulkyn ska bli spännande!

     Bästa spelbolaget för travodds

     Bet365

     • Världens största spelsajt
     • Egna fasta travodds
     • Bra välkomsterbjudande
     • Inget poolspel
     Välkomstbonus
     1250 SEK i spelkrediter
     Hämta bonus Besök hemsidan

     Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

     Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
     Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

     Sammanfattning

     Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

     Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

     Läs hela recensionen

     Fler aktuella travtips

     V75 vänder mot Bergsåker kommande lördag och det är både jackpot och en väldigt öppen omgång vi bjubds på!Travstugans alla andelar hittar ni här! ... Läs travtips

     Skotvång, Bergsåker och strax över 40 miljoner extra i potten. Alla rätt i analysen förra veckan och veckan innan galet rätt på det i analysen men ... Läs travtips

     Nästintill toppform för dagen med sjuor och åttor på V86, sexor på GS75 och sexor och sjuor på V75. Vi har varit rätt på det men stolpe ut när ... Läs travtips

     Björn Goop är inte själv på plats på Bergsåker men han Andel i Björnkollen hittar ni här! 🔨 SPIKEN V75-1 1 Mellby Ironman gick senast ... Läs travtips

     Lite tidiga tankar av mig till Jackpot-omgången på Bergsåker den 3 december. Härlig omgång där potentialen är stor för fin utdelning. Ni hittar mina ... Läs travtips

     Äntligen dags för V75 igen! Förra helgen blev det återigen 6 rätt och vi närmar oss onekligen den där sjuan nu! Analysen då var i det närmaste ... Läs travtips

     V75-jackpot som gäller denna lördag på Bergsåker. Det blir en fröjd och jag har mitt drag i kallblodsloppet!Mina andelar är som följer: Analysens ... Läs travtips

     Idag har vi en härlig jackpot som kryddar tillställningen och spelvänliga lopp på skrällbanan Bergsåker - det finns absolut potential till riktigt ... Läs travtips

     Söndagen ger oss en småtrevlig GS-omgång från Mantorpstravet och glädjande nog för att krydda det är att det är finfin jackpot att lira om! ... Läs travtips