V86: Baby Boy, en sån omgång!

Ja, V86-omgången innehåller nån jättefavorit men överlag tycker jag onsdagen på Boden ser riktigt klurig ut! Baby Boy, en sån omgång vi har att se fram emot!

V86-1

 • En kul och öppen inledning som kräver lite streck!

10 Eskimo Brother med barfota bak ska bli mycket intressant och är den med 6 Just Celebration jag fastar främst för.
7 Ladybug Lara
är en härdad dam som för ovanlighetens skull på senaste nu får springa barfota runt om!

  V86-2

  Ulf Ohlsson sitter upp bakom 5 Ari Potter och för mig är detta omgångens bästa spik!
  Femåringen återkom efter väldigt lång frånvaro senast men för den sakens skull var han segermogen ändå. Det var tionde segern i elfte starten!

  Detta rör sig om en mycket intressant valack som har för lite pengar på kontot om man ser till kapaciteten han besitter. Härifrån kommer han tidigt få sitta i ledning och över korta distansen blir han felfritt mycket svårslagen. Spikas utan tvekan!

  Ja, det finns så klart några bra bakom, framförallt 13 Stjärnstorm, men tror inte det kommer gå att nå fram i tid.

  V86-3

  Petri Salmela reste ned till Halmstad med 3 Idomenio Sisu som jag tycker gjorde väldigt bra ifrån sig både i försöket men sedan framförallt i finalen av Sprintermästaren. 
  Man kan lugnt påstå att fyraåringen går ner i klass på motståndet och det är framförallt ett stort plus att han slipper med långresa den här gången.

  Robert Bergh kommer så klart försöka ladda emot med 7 Kavatosåfin som nu får springa barfota runt om, men jag håller Idomenio Sisu som klart bäst för dagen och vinner det här.

   V86-4

   • Tredje spiken för mig dyker upp redan här och den är betydligt mer vågad än övriga två...!

   3 Baby Boy har en rad som knappast får en att göra vågen eller ställa sig upp och applådera - men här är det en mycket intressant uppgift! Robert Bergh kommer nyttja läget så mycket det bara går och når femåringen ledningen tror jag han kan leda detta runt om!

   Baby Boy är betydligt bättre än vad raden utvisar och den här gången tror jag han visar det, inte minst nu när främsta motståndaren har bakspår över den här distansen. Jag hoppas Baby Boy visar sin kapacitet och chansspikar!

   V86-5

   5 Keira de Veluwe inledde karriären mycket lovande hos Timo Nurmos men dessvärre blev sedan fjoårssäsongen inte vad man planerade och det mesta har sedan strulat.
   Nu hos Sandra Eriksson tror jag hon kan vara på gång igen och i det här annars mycket öppna loppet är hon min knappa förstahäst, trots allt.

   8 Juno Beach är den som utmanar först och främst trots läget och stoet får på sig jänkarvagnen den här gången.  En överraskning i sammanhanget är 10 Ellen Degeneres som felfritt är ett starkt platsbud!

    V86-6

    1 Kihi Kihi Boko är intressant femåring som här gör sin 13:e start. Han har fått rejäl start på karriären den här säsongen med tre segrar på fyra starter och Jens Nilsson kör nu ut från perfekt innerspår och kommer försöka leda så länge det bara går!

    6 Grit Brodda gjorde sin första start på fem månader senast men var verkligen löpglad och ledde runt om! Än bättre nu med loppet i kroppen. 15 Montales har ett tungt läge här men samtidigt den klart mest rutinerade. 

     V86-7

     11 Leave Your Sox On möter enklare motstånd än vad han är van vid och kommer runda förbi majoriteten här. Normalt stark segerchans - men visst blir det kul med 7 B.Sacamano 20 meter framför och kommer dessa två bråka för mycket är det 13 Magic Cash som slår till!

     V86-8

     • Kvällen avslutas med Scandal Plays Minne och det blir främst en uppgörelse mellan två hemmastall; Sandra Eriksson och Petri Salmela!

     2 Henry Flyer Sisu tror jag är redo för att göra en femstjärnig insats och Mika Forss kommer vara offensiv i taktiken från start till mål. Femåringen borde vara redo att segra den här gången!

     1 Gazoline Mearas har jag stor respekt för från innerspåret och lyckas Eriksson försvara ledningen kan sexåringen leda hela vägen. 5 Hector Sisu har varit överraskande bra i mina ögon på slutet - och vart har vi 4 Ad Hoc den här gången!?

     Bästa spelbolaget för travodds

     Bet365

     • Världens största spelsajt
     • Egna fasta travodds
     • Bra välkomsterbjudande
     • Inget poolspel
     Välkomstbonus
     1250 SEK i spelkrediter
     Hämta bonus Besök hemsidan

     Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

     Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
     Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

     Sammanfattning

     Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

     Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

     Läs hela recensionen

     Fler aktuella travtips

     Solvalla sätter fart på helgen och på V65 gör Hefner Am intressant debut i monté! V65-1 12 Beethoven Gar föll som jättefavorit senast där han ... Läs travtips

     Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta ... Läs travtips

     Analysen uteblev förra helgen då det var mycket annat, och då hittar vi dit med två 10% spikar i inledningen som jag hade kunnat bjuda på. Tyvärr ... Läs travtips

     Tidiga V75 tankar SM-lördag från Åby och det ska delas ut många medaljer under dagen. Det är alltid lite extra spänning sådana dagar och det gäller ... Läs travtips

     Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 8 Oktober från Åby! Här bjuder jag ( Andreas Stenberg ) på mina tidiga tips ... Läs travtips