V86: Avstickare från Valla

V86 tar en avstickare från Solvalla som laddar för Elitloppet och körs denna onsdagen från Åby som delar med Romme!

V86-1

7 Broadway Sun ska försöka rätta till dagsformen igen när han äntligen startar över kort igen. Femåringen har testat medeldistans två senaste starterna med halvdant resultat. Imponerade i tre raka segrar över kort tidigare i våras.
Står perfekt till i loppet och får på sig jänkarvagnen igen. Främsta motståndet för honom är utgångsläget och möjligen att han kanske inte är i samma superform nu som tidigare?

2 Benedetta Jet fick perfekt resa i Sverige-debuten näst senast, hittade ut över sista halvvarvet och spurtade hem segern. Senast blev stoet fast rygg ledaren. Kommer få perfekt resa här och tar gärna rygg ledaren igen och nu är det på Åby med extraspår...

5 Midnight Special blev liten snackis nästsenast och där femåringen även levererade. Klart godkänd över kort distans senast. 
Om det blir toktempo i loppet så ska 10 Chopin Gar bli högintressant sista biten. Han är mycket bättre än vad raden visar och har nu fått ett par välbehövliga genomkörare i kroppen!

V86-2

5 Margareta Tooma fortsätter imponera och framförallt rada upp segrarna. Det känns oerhört svårt att gå emot henne, när hon nu dessutom fått två lopp i kroppen och har perfekt läge bakom bilen.
Stoet fick gå till veterinären en sväng efter senaste insatsen då hon inte travat helt perfekt. Det ska dock inte vara något som oroar i prestationsväg den här gången. Given spik!

1 Zeolit är en hårding som även han fått två lopp i kroppen och testas med Claes Sjöström. Har framförallt en urstark inställning och siktar på att leda länge.
7 Bandido Gar
gör intressant årsdebut och de dagar han är på rätt humör håller han hög nivå.

V86-3

Det var lite pyrt till att 4 Swish the Cash fick spår 4 i volten - här är det viss galopprisk för hingsten. Felfritt är han riktigt vass vilket han visade i vintras. Återkommer nu efter tre månaders frånvaro, men är den från startvolten som räknas.
Loppet håller väl ingen toppklass och den här välstammade fyraåringen räcker långt direkt!

 • Notera är tilläggshästarna står 40 meter bakom startvolten!

12 Boccadamo väntar man att det ska lossna för i Sverige - är den som mot förmodan kan hinna utmana Swish the Cash.
8 Zenato är verkligen värd att få sätta nosen först snart igen.

De som mot förmodan kan bråka med Swish The Cash på startvolten är främst 3 These Days och 5 Merci Charly.

V86-4

10 Brenne Odin är den självklara ettan i Sleipner Cup-finalen och han fick ju verkligen bekänna lite färg senast men till slut löste han det i mycket stark stil över upploppsrakan. Ses med högst segerchans här med

Den som utmanade Brenne Odin senast var 11 Holter Odin som från ledningen föll med flaggan i topp, trots allt. Är inte mycket sämre än tipsettan.
3 Stormyrans Erkki hoppas jag prickar voltstarten bra och här tror jag Oskar Kylin Blom kan ha en stjärna för framtiden!

V86-5

  11 Pacific Face har varit ute i stentuffa sammanhang och räckte inte till i Paralympiatravets final senast. Nu möter tioåringen klart mer överkomligt motstånd och Giuseppe Lubrano kommer vara så offensiv han bara kan. Pacific Face trivs verkligen vid denna typen av uppgifter och ska väl vara den att slå, trots allt.

  13 Ferrari Sisu stormtrivs över långa distanser och presterar alltid efter längre uppehåll! Utan bekymmer under karriären tror jag han hade varit en stjärna idag. Ska räknas mycket tidigt!

  1 Immigrant Am har fått regidebuten överstökad hos Robert Bergh och nu sitter Bergh upp (Erik Adielsson senast) från spår 1 i startvolten. Han rycker därtill skorna runt om och fyraåringen är väldigt spännande!

  V86-6

  7 D.Day Zet var riktigt vass under hösten 2020 in mot 2021, men under fjolårshösten fick han verkligen inte till det. Nu har han fått två lopp i kroppen och ska vara i bättre tävlingstrim - men det är spår 7 över kort distans.

  3 My Sea är tidig härifrån och som planeras springa barfota runt om för första gången på väldigt länge. Skrällbudet i loppet är 10 Victorious Wine som har svarat för två raka "nästagångare". Jag tror sexåringen snart sätter dit segern.

   V86-7

   • Jag chansspikar då loppet är streckkrävande bakom!

   Jag fastnar främst för 9 Django Silver som visade läcker form senast där han testades barfota runt om för första gången. Han går väldigt bra över 2 640 meter och testas nu med Thomas Uhrberg.

   7 King Knas får testa på täta starter. Syntes så sent som i onsdags i första starten på två månader där han gick godkänt över open stretch. Räknar med en bättre insats den här gången och är givna reserven.

   V86-8

   12 Zante Grif är åter på tävlingsovalen och sjuåringen är van vid betydligt tuffare motstånd. Ska nu åter springa barfota runt om och räknas med stor segerchans här.
   14 Crashed Eggs
   är den som räknas bakom och som får den perfekta smygresan av Örjan Kihlström med en vass sista 7-800 meter.

   Tredjehästen är 10 Musett af Djupmyra följt av 5 Curie som tar omtag efter att det inte riktigt stämde senast. Var mycket bra näst senast!
   Jätteöverraskningen är 8 My Andovra som dessvärre inte vinner så mycket men som framförallt är väldigt spurtstark och jag hoppas få se stoet ute i spåren sista halvvarvet.

   Bästa spelbolaget för travodds

   Bet365

   • Världens största spelsajt
   • Egna fasta travodds
   • Bra välkomsterbjudande
   • Inget poolspel
   Välkomstbonus
   1250 SEK i spelkrediter
   Hämta bonus Besök hemsidan

   Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

   Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
   Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

   Sammanfattning

   Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

   Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

   Läs hela recensionen

   Fler aktuella travtips

   Vi går mot en lunch-torsdag på Rommetravet där tidigare hemmatränaren Jörgen Westholm har en kall chans som spikas!V4-1 Trots frånvaro av lopp på ... Läs travtips

   V64 är tillbaka igen efter över en veckas frånvaro! Spelformen gör comeback med smaskig jackpot direkt och en spik som skrämmer bort konkurrenterna. ... Läs travtips

   Solvalla sätter fart på helgen och på V65 gör Hefner Am intressant debut i monté! V65-1 12 Beethoven Gar föll som jättefavorit senast där han ... Läs travtips

   Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta ... Läs travtips

   Analysen uteblev förra helgen då det var mycket annat, och då hittar vi dit med två 10% spikar i inledningen som jag hade kunnat bjuda på. Tyvärr ... Läs travtips

   Tidiga V75 tankar SM-lördag från Åby och det ska delas ut många medaljer under dagen. Det är alltid lite extra spänning sådana dagar och det gäller ... Läs travtips

   Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 8 Oktober från Åby! Här bjuder jag ( Andreas Stenberg ) på mina tidiga tips ... Läs travtips