V86: Åmålstravet i bästa skick

Det är V86 från Åmålstravet denna onsdag och som alltid är det jakt mot spetspositionen för majoriteten. En jag tror besöker banan i ett bländande skick är Eagle Rock i V86-6!

V86-1

 • Jag drar in ett lås direkt!

5 Django Silver spikade jag på V64 senast där han visade toppform. Han har visserligen utmanande läge i volten här, men litar på att Ulf Ohlsson får iväg hästen i hyfsad start. Ska sedan ses med god chans! med två raka segrar är han för mig hästen att slå!

1 Dynamic Twister besökte just Åmål senast där femåringen var ute i ett lopp som gick i rejäl överpace där framme. Detta tackade Dynamic Twister för som sedan kopplade greppet över upploppet. Perfekt läge här igen för att göra upp.

  V86-2

  André Eklundh kör ut med stallets 1 Kövras Joker som har två raka segrar och det har varit riktigt imponerande se hur fyraåringen inlett säsongen. Ska vara den klara favoriten, men finns några roliga bakom. En jätteskräll är 7 Sun's Ambitious som haft lite otur på slutet men som det snart lossnar för. En given skräll om man streckar tre eller fler i loppet.

  5 Elliot Cloud och 4 Bontoni Degato är främsta motbuden till Kövras Joker och även fast läget är tufft så är 8 Flap Setting tillräckligt bra för att kunna dyka upp till slut.

  V86-3

  Kristina Larsson tar åter hand om tömmarna bakom hennes 6 Lysjö Kasper. Åttaåringen är verkligen av hög klass och står väldigt bra till i detta voltloppet. Ekipaget är högst segeraktuell!

  5 Guli Vitus testas barfota fram den här gången och därtill förstärker Ulf Ohlsson i sulkyn. Med lopp i kroppen är elvaåringen motbudet. 11 Hauan Mina årsdebuterar efter varit ifrån sedan december. I grunden av hög kvalité i detta sällskapet men riskerar få göra en del jobb från läget. 8 Åstas Gotthard har jag ofta vurmat om som skräll i betydligt tuffare sällskap än det här. Kan vara hela omgångens jätterensare!

   V86-4

   Mycket jämnt stolopp om inte Björn Goops belgiska inte övertygar igen!

   9 Notre Perle har börjar trumma igång maskineriet och tog första segern för regi Goop senast i tredje starten på svensk mark. Nu krävs en vass insats från bakspåret här från belgiskan, men hon är i toppform nu och kan lösa det!
   Magnus Jernemyr har börjat få bra fart på stallet och 4 Chicandquick gjorde det väldigt bra i karriärens första seger senast. Blir intressant se hur stoet följer upp det här och som kommer vilja ta sig till ledningen!

   3 Maharani Creation är tredjehästen som rycker skorna runt om och är även hon i finfin dagsform för dagen vilket visades på Visby senast. Kan utmana Chicandquick om ledningen och når denne dit istället blir detta ett mycket intressant lopp!

   V86-5

   2 Gretzky B.R. kunde enkelt leda runt om på Jarlsberg senast och har förutsättningarna för att tidigt sitta i positionen här. Tyckte väl samtidigt inte intrycket var särskilt övertygande sista biten, men det blev enkel seger...

   Fjolårsvinnaren 8 Lucifer Lane är verkligen lite utlämnad härifrån. Åttaåringen är dock i riktigt bra form för dagen. Övertygade rejält i comebacken för tre starter sedan, gick bra som tvåa i Sweden Cup-försöket men hade det senare tuffare i finalloppet. 5 Ragazzo da Sopra från ledningen kommer väl knappast vilja ge bort den positionen utan ger ett försök. 

   4 Audrey Effe har visserligen bra läge här, men behöver sannolikt loppet då hon inte startat sedan 30 januari. Känns väl ändå tokig att ignorera när jag väl garderar....

    V86-6

    Connie Luguaer är uppe på Åmålstravet och ska leverera med 2 Eagle Rock. Med sina värsta motbud om spets utvändigt om sig förväntar jag offeniv laddning för Luguaer och når Eagle Rock ledningen ser jag detta som en toppchans till seger.
    Där finns flera bra emot och klassen är väldigt hög i det här loppet tycker jag, men 110 000 kronor i förstapris och en insats senast som för fram Eagle Rock gör att jag tror stall Luguaer visar upp fyraåringen i bästa skick.

     V86-7

     9 Muscle Man Boko har onekligen ett rejält kliv och nu har treårige hingsten fått tre lopp i Sverige. Han var ute i tufft lopp senast på Solvalla där han avslutade bra. Nu sitter Björn Goop upp för första gången och därtill körs hästen barfota runt om för första gången i Sverige. Segermogen den här gången och jag tror Goop kör rejält offensivt och krossar motståndet.

     V86-8

     8 Breidabliks Kahlua håller jag högt i klassen och även fast läget är lite trassligt så tror jag mycket på henne ändå. Barfota runt om igen är gynnsamt för henne och jag tror Conrad Luguaer kör offensivt den här gången. 3 Hattusa laddar emot och som vid ledning blir tuff att strida ned. Det blir en kamp mellan dessa två i min travbok.

     2 Bring Me Wine är en klasshäst så klart, men som jag väljer att hoppa över i hennes återkomst...

     Bästa spelbolaget för travodds

     Bet365

     Bäst
     • Världens största spelsajt
     • Egna fasta travodds
     • Bra välkomsterbjudande
     • Inget poolspel
     Välkomstbonus
     1250 SEK i spelkrediter
     Hämta bonus Besök hemsidan

     Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

     Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
     Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

     Sammanfattning

     Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

     Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

     Läs hela recensionen

     Fler aktuella travtips

     Åby har inte någon V64-kväll på sin torsdag men väl en lunchomgång. Hemmatränaren André Eklundh kan mycket väl ordna en dubbelseger på V4:an! V4-1 ... Läs travtips

     Det är dags för V64 från Östersund denna torsdag. Kvällen innehåller två montémästerskap som kan bli serika! 🔨 SPIKARNA V64-4 Det är ... Läs travtips

     Nästa lördag är det från Örebro vi hämtar V75-omgången och stora höjdpunkten är givetvis de två E3-finalerna! V75-1 Väl medveten om utgångsläget så ... Läs travtips

     Vi tar oss till Örebros oval på lördag och det är korta E3 finaler plus klass 2,1, brons, silver och guldlopp. Korta E3 över 1609 meter som går i ... Läs travtips

     Äntligen tillbaka på kontoret efter en välbehövlig semester, och det betyder också att V75 analyserna är tillbaka.Travet har gäckat mig på slutet ... Läs travtips