V86 8 januari 2020

V86 8 januari 2020

Åby gör sällskap med Solvalla om veckans V86-omgång. Som alltid ser det intressant ut, inte minst då omgången inte innehåller någon jättefavorit!

V86-1

5 Magic Happens ser ut att bli stor favorit i inledande stayerloppet, men det är verkligen ingen vidare klass på det här och jag tycker inte heller Magic Happens är något att förlita sig på.
Jag tycker det behövs en del streck i inledningen och varnar främst för 8 Devs Daffodil som jag hoppas visar lite av samma takter som näst senast.

V86-2

On Track Banditen tror jag hade kunnat göa det här till ett intressnat löp. Nu fick han dessvärre bakspåret vilket försvårar chanserna rejält.
Därför ser det klart upplagt ut för 2 Surf n'Turf. Även fast Concrete Dee kommer försöka ge favoriten en match tror jag ingen kan stoppa Surf n'Turf vid sådan här uppgift som denna.

V86-3

9 Elche kan få loppet serverat men det är givetvis både 4 Borin T.N. och 1 Bastian emot. 

V86-4

Inför senast lät Björn Goop väldigt uppåt och tippade rent av att kunna chansspika hans 8 Sweet On You. Dock galopperade stoet bort sig direkt. Nu sitter Goop själv upp. Distansen på 2 640 meter är bra och från utgångsläget kommer Sweet On You främst siktas på att få en bra position i fältet. Räknar sedan med att hon visar vad hon kan och håller henne som knapp förstahäst. 

Givet motbud bakom är det 10 Cactus så klart men en som definitivt kan bättre och borde få utdelning snart är 4 Ti Amo Face.

V86-5

Jag tror en del på 6 Alhambra med Marc Elias och behöver inte jättemycket streck bakom. Den jag håller som värst emot är 8 Atik D.L. och även fast det säkert är ett jämnt lopp så tycker jag det här låset känns starkt.

V86-6

10 Miss Duffy är ingen enkel dam att behärska i loppen, men de gånger hon själv bestämmer sig för att vilja tävla är hon riktigt bra. Senast visade hon lite av dessa takterna och i Travrondens Guldklocka här blir hon klart spännande med skicklige Anders Eriksson.

Det råder ingen vidare klass på motståndet bakom och jag går därför hela vägen på Miss Duffy!

V86-7

  Det går inte göra annat än imponeras av hur 2 Bossy Alley presterat på slutet och med perfekt läge här är han givetivs tidig.
  6 Tengil Face
  har jag varit lite besviken på. Jag vet om att hästen är klart mycket bättre än vad raden visar och förväntar mig att han visar det i denna omgivningen!

  9 Imagine Boko är den jag främst tror på trots bakspåret. Han är mer stark än snabb och tar gärna tuff position om så krävs. Robert Bergh komme rköra i tid för att ge sin häst chansen. Segerstrider.

  Två som smyger med som totalt borttappade är 1 Valter L.P.C. och 12 Quick Vald.

  V86-8

  Jag har fastnat för 10 Urgent Call. Jag tror han är klart mycket bättre med lopp i kroppen vilket var det enda som var tanken med senast. Läget här är klart intressant och jag tror Urgent Call kan avsluta riktigt starkt.

  Dela inlägg

  Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

  Fler aktuella travtips

  V75-omgången från Åby innehåller visserligen landets toppkuskar med V75 League-finaler. Däremot är det propositionsmässigt öppet med ... Läs travtips