V75:an: Eskilstuna lördag

V75:an: Eskilstuna lördag

Lördagens V75 från Eskilstuna ser väldigt rolig ut. Även fast det var finaler på Solvalla precis så håller lördagens V75:a klart god klass!

Andel i mitt system finner du här!

V75-1

"Hela" landet låser de två - jag tar givetvis ställning!

  6 Burning Man gillar jag och han har framförallt en rejäl styrka som kommer bita ifrån väldigt bra här. Perfekt läge i volten och Peter Untersteiner är offensiv! Detta är min klara förstahäst i loppet och vinnare av loppet.

  7 Man At Work är rejäl utmanare och dessa två hade helgarderat loppet - men med tanke på att "alla" gör det så känns det bättre att ta ställning för den man tror mest på och det gör jag med Burning Man!

  V75-2

  1 Mellby Hoffa inledde karriären med galopp. Efter det har han radat upp fem raka segrar. Det ska bli intressant att se treåringen över längre distansen och han känns så klart som loppets främsta segerbud.

  Mahajarah-sonen 8 Vicar har riktigt fin inställning och verkar väldigt lik sin far i prestationerna. Och givetvis trivs Ready Cash-sonen 6 Fighter Mearas över längre distansen. Sköter han sig bara kommer femåringen garanterat utmana.

  V75-3

  • Åter tycker jag det ser ut som en toppchans för 5 Milligan's School. Men visst ha han inte varit i sitt bästa slag på slutet?

  11 Pastore Bob ser jag inte som chanslös trots bakspåret - Guld känns klart lurigt bakom Milligan's School.

  V75-4

  Magnus Jakobsson kör segerbudet 6 Polly Avenue som garanterat slutar långt framme här.

  11 Mattie gör sin blott tredje start för året och är tillbaka efter fyra månaders frånvaro. Stoet är lika kapabel som osäker och hur hon ska prestera här är högst oklart.
  12 Frequency Am
  tror jag spås en fin framtid och åter sitter Kim Eriksson upp. Senast tillsammans vann ekipaget!

  • Jag tycker stoloppet håller väldigt fin klass och känns streckkrävande då flera av fältets hästar presterat fint på slutet.

  V75-5

  2 No Limit Royalty fick äntligen vinna igen senast och kommer till Eskilstuna med form! 6 Velasquez Gar tycker jag har gjort fint ifrån sig i tre raka lopp och gör klassiska "strider hela vägen in i mål". 7 Istanbul Boko är lika bra som han är osäker...!

  Jättevarning för 5 Hurricane River som fått alldeles för lite utdelning på sin kapacitet och har mer att uträtta på banan den här säsongen. 

  V75-6

  8 Whipped Eggs testas åter med Örjan Kihlström vilket alltid är intressant och insatserna i två senaste loppen har varit på topp!
  Motbudet är 7 Global Skipper som alltid blir rejält underskattad och bortglömd. Går bra över dessa längre distanserna och sätter sig i perfekt smygläge direkt. 

  V75-7

  Det är ett riktigt fint lopp som är streckkrävande om man inte tar ställning!

  5 Esprit Sisu ströks inför Åby senast men är tillbaka här igen. Jag brukar alltid tro mycket på honom och när läget nu blev så bra tror jag givetvis på honom igen. Formen ska det inte vara några problem med, däremot är balansen på hovarna högst osäkert.
  Oavset balans tror jag ändå på Esprit Sisu som härifrån sitter bra till direkt.

  Dela inlägg

  Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

  Fler aktuella travtips

  I V64-spelets första lopp hoppas jag Peter Untersteiner leder runt om!Jag har stor respekt för 12 Era Wan i loppet, men läget är till klar fördel för ... Läs travtips

  Från måndagskvällen på Halmstad har vi en hemmahäst som åter ser ut att imponera till ny seger!V64-11 Vitro Diablo blir hästen att slå från ... Läs travtips

  I helgen är det åter V75! Speciellt för omgången är att omgången vänder västerut till grannlandet Norge och Bjerke travbana utanför Oslo.Här är tidig ... Läs travtips