V75: Vi stjäl omgången direkt

Det är V75-dags från 70-åringen Skellefteåtravet. Vi har en V75:a där vi stjäl omgången direkt!
Andel i systemet kostar 149 kronor - fynda här!

V75-1

 • Att spika i V75-1 är för alla en utmaning då många tenderar vilja strecka på för att sitta säkert åtminstone en kvart ytterligare. Tror jag på någon spikar jag, oavsett vilken avdelning det än är.

Nicklas Westerholm är på plats med sin starka 10 I Can Steel som jag verkligen håller högt i Klass 1. Han är av en ruggig styrka och har kapaciteten att runda detta fältet. Jag har spikat honom flera gånger förr och ja, jag gör det igen!

Pappa Robert Bergh har med 9 Laredo Boko som kan tänkas bakom och som är reserven följt av 4 Maybach W.F.

      V75-2

      1 Indy Journey stormtrivs över korta häcken och har perfekt uppgift här för sig. Tidig på lappen.
      Ulf Ohlsson får uppdraget bakom finska gästen 4 Conrads Kickoff som gjort det strålande och från andra par utvändigt gick hästen ut i tredje och kunde enkelt avgöra senast.

      5 Timo Jutila är betydligt bättre än vad han visat på slutet och med framspår över kort är taktiken given från Robert Bergh.

      Synd med läget för 8 Burn Notice som ser ut att vara en väldigt talangfull treåring som gått riktigt starkt under sommaren. Anmäld barfota runt om för första gången. 9 Barolo Gene är annan som bör nämnas och som vunnit 4 av 8 starter.

           V75-3

           1 Stjärnblomster är ett toppsto som haft en fantastisk säsong i år och nu får hon åter tampas mot tuffa grabbar. Ska bli intressant se hur hon står sig från perfekt läge!

           2 Gorm har verkligen börjat varva upp och ska nu få tävla barfota runt om. Han är given! 7 Grisle Odin G.L. skulle utmana Månlykke A.M. och Odd Herakles näst senast - några sådana finns inte den här gången.
           3 Pydin
           låter det oerhört uppåt på och som är satt i riktigt fin form för dagen. Garderar man i loppet är han ett måste.

           V75-4

           12 Invidia är ett fyraårigt sto av en stenhård inställning och trots det här läget på mellanvolten så förväntar jag mig mycket av henne i denna omgivningen. Hon är den jag rankar etta i loppet.

           Markus B Svedberg har ett bra snurr på stallet och 6 Make It A Star från springspåret bör göra upp om segern den här gången, det tycker jag man kan förvänta sig. 
           1 Samedi
           är väl den som får tredjeranken från innerspåret och som sämst blir det ju rygg ledaren och det är inget annat än perfekt!

           Klara tredjeranken i loppet är 10 Golden Opportunity och den som kan vända upp och ner på hela kuponghögen är 11 High Hope Laday med Jens Eriksson.

           V75-5

           Oskar J Andersson är garanterat optimistisk bakom 3 Readly Lavec och med ett perfekt utgångsläge kommer femåringen bli mycket svårslagen i Silverdivisionen. Det förstår jag med. 
           Att han däremot blir runt 75-80% gillar jag inte helt och jag gillar utmanaren 5 Gazoline Mearas som jag måste ha med på lappen. 

           Vi hoppas på dunder och brak med 9 Even's Cool Boy till makalösa 1%.

                V75-6

                10 L.L.Royal gick väldigt starkt på Solvalla förra lördagen och Robert Bergh bör rimligen tro mycket på sin travare när han nu går ner lite i klass på konkurrensen. 14 Selmer I.H. är tuffingen själv som är van vid denna typen av uppgifter. Med förra starten i kroppen är han precis där han ska vara nu!

                Det roliga skrällbudet är John Östman med 5 Rambunctious Ravin som blir totalt underspelad av spelarkollektivet.

                V75-7

                 Det surras en del om formen på 3 Fabulous Pellini och den är möjligen inte lika på topp som tidigare i år. Jag tycker ändå detta ser krattat ut för henne och är hon bara sig själv så tror jag hon vinner det här, inte minst när Devils Tongue fick det läget som han fick.

                 Från höger och vänster kommer hon snackas ner under lördagen och varningsflaggor vajar vilket gör att procenten därmed blir därefter - alldeles perfekt för mig som spikar, alltså!


                 Bästa spelbolaget för travodds

                 Bet365

                 • Världens största spelsajt
                 • Egna fasta travodds
                 • Bra välkomsterbjudande
                 • Inget poolspel
                 Välkomstbonus
                 1250 SEK i spelkrediter
                 Hämta bonus Besök hemsidan

                 Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

                 Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
                 Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

                 Sammanfattning

                 Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

                 Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

                 Läs hela recensionen

                 Fler aktuella travtips

                 V75 vänder mot Bergsåker kommande lördag och det är både jackpot och en väldigt öppen omgång vi bjubds på!Travstugans alla andelar hittar ni här! ... Läs travtips

                 Skotvång, Bergsåker och strax över 40 miljoner extra i potten. Alla rätt i analysen förra veckan och veckan innan galet rätt på det i analysen men ... Läs travtips

                 Nästintill toppform för dagen med sjuor och åttor på V86, sexor på GS75 och sexor och sjuor på V75. Vi har varit rätt på det men stolpe ut när ... Läs travtips

                 Björn Goop är inte själv på plats på Bergsåker men han Andel i Björnkollen hittar ni här! 🔨 SPIKEN V75-1 1 Mellby Ironman gick senast ... Läs travtips

                 Lite tidiga tankar av mig till Jackpot-omgången på Bergsåker den 3 december. Härlig omgång där potentialen är stor för fin utdelning. Ni hittar mina ... Läs travtips

                 Äntligen dags för V75 igen! Förra helgen blev det återigen 6 rätt och vi närmar oss onekligen den där sjuan nu! Analysen då var i det närmaste ... Läs travtips

                 V75-jackpot som gäller denna lördag på Bergsåker. Det blir en fröjd och jag har mitt drag i kallblodsloppet!Mina andelar är som följer: Analysens ... Läs travtips

                 Idag har vi en härlig jackpot som kryddar tillställningen och spelvänliga lopp på skrällbanan Bergsåker - det finns absolut potential till riktigt ... Läs travtips

                 Söndagen ger oss en småtrevlig GS-omgång från Mantorpstravet och glädjande nog för att krydda det är att det är finfin jackpot att lira om! ... Läs travtips