V75: Veckans svåraste omgång?

V75 från mitt andra hemland, Danmark, och från mycket speciella Århustravet. Jag tycker det är en mycket lurig omgång och för mig veckans svåraste Winter Burst-omgång.

V75-1

Det kommer bli bra fart på inledningen vilket gör att det krävs en del streck tror jag.

7 A Delicious One kan det häxa lite för härifrån, men löser det sig tidigt från start kan det bli enkel seger. Hoppas det ska lösa sig för 4 Trophy Spring som det strulat för en del på slutet och 5 Twilight D går alltid bra på Århus!

V75-2

Det ska bli intressant att se hur 1 Strong Case hävdar sig mot de lite äldre. Jag tror han kan leda loppet hela vägen, men stor respekt för 6 Charlie L M och så klart även 3 C'est Peak som dock är oviss hur denne hanterar högervarvet. 8 C You Again ska med på garderingsbongarna för härifrån hamnar han perfekt på det att leverera sin slutspeed över upploppet. Är förmodligen loppets spurtstarkaste häst.

V75-3

15 O'Sunday kan vara rent av överlägsen över den långa distansen. Det som får mig att gardera upp honom är så klart risken för trafikproblemen vilket jag tror finns här i rejäla slag.

Några roliga skrällbud i fältet finns där, framförallt 13 Supreme Star och även 7 Billie Jean!

V75-4

Hon har varit ifrån en månad nu vilket är lite av frågetecknet gällande dagsformen. Men för mig är 2 Candy La Marc utan tvekan loppets förstahäst och ska man spika någon i detta gänget, så är det Candy La Marc. Mycket intressant med skoryck den här gången!

6 Target Kronos gjorde det bra på Solvalla senast och visade uppåtgående form och som vanligt är 3 Amazing Dynamite rejält underskattad!

V75-5

9 Cerveza är den för mig utan tvekan bästa hästen i fältet. Jag tror han trots läget är den att slå, men som 10 Neo såg ut senast när de båda möttes är detta ett tidigt motbud.

5 Duglas är även en av de bättre, men frågan är hur han klarar av långa resan? 6 Askepot Macoy låter det väldigt uppåt på och stoet gjorde det riktigt bra på just Århus senast.

V75-6

Första och andra spiken kommer i de två avslutande avdelningarna.

Här spikar jag en lite mindr ebetrodd, nämligen 5 Leading Tile.
Det ska bli mycket spännande med skoryck för första gången i karriären och jag tycker loppets betrodda är lite för stora favoriter. Framförallt Casino Gardenia kan det häxa för redan från start exempelvis.

Leading Tile har körts lite defensivt flera gånger om nu och ikväll planerar Lønborg att vara lite mer offensiv. Jag tror de kan vinna!

V75-7

Han trivs på Århus, han har laddats hitåt och trots läget tror jag ingen står emot 7 Giggs Boko.
Hviid Nielsen kör framåt direkt och jag tror han rentav kan sitta i ledning i tidigt skede. Möjligt så att Nielsen åker ut med mindre segerförhoppning, men jag hoppas och tror Peter Jensen ställt i ordning Giggs Boko som återigen visar att han trivs på Århus.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Rättvik serverar oss en fin omgång på tisdagen där V4-2 är riktigt högklassigt för att vara lunchtävlingar!V4-1Oskar Kylin Blom ska kunna ha lite ... Läs travtips

Det är ett fartfyllt V86 som väntar nästa onsdag! På Åby körs ett sprintlopp för elithästar med bland andra Bepi Bi i startfältet! Här är tidig koll ... Läs travtips

Gävle helgen innan Elitloppet är det som gäller och likt traditionen gör gällande tävlar Guldhästarna om en plats in i storloppet på SolvallaDet är ... Läs travtips

V75 första tanken Jackpotvecka och veckan innan elitloppsveckan, det är ju en otroligt härlig vecka att njuta av. Första tanken inför V75 är nu redo ... Läs travtips