V75: Veckans svåraste omgång? » 28 dec. | Martin - Travstugan.se

V75: Veckans svåraste omgång?

V75 från mitt andra hemland, Danmark, och från mycket speciella Århustravet. Jag tycker det är en mycket lurig omgång och för mig veckans svåraste Winter Burst-omgång.

V75-1

Det kommer bli bra fart på inledningen vilket gör att det krävs en del streck tror jag.

7 A Delicious One kan det häxa lite för härifrån, men löser det sig tidigt från start kan det bli enkel seger. Hoppas det ska lösa sig för 4 Trophy Spring som det strulat för en del på slutet och 5 Twilight D går alltid bra på Århus!

V75-2

Det ska bli intressant att se hur 1 Strong Case hävdar sig mot de lite äldre. Jag tror han kan leda loppet hela vägen, men stor respekt för 6 Charlie L M och så klart även 3 C'est Peak som dock är oviss hur denne hanterar högervarvet. 8 C You Again ska med på garderingsbongarna för härifrån hamnar han perfekt på det att leverera sin slutspeed över upploppet. Är förmodligen loppets spurtstarkaste häst.

V75-3

15 O'Sunday kan vara rent av överlägsen över den långa distansen. Det som får mig att gardera upp honom är så klart risken för trafikproblemen vilket jag tror finns här i rejäla slag.

Några roliga skrällbud i fältet finns där, framförallt 13 Supreme Star och även 7 Billie Jean!

V75-4

Hon har varit ifrån en månad nu vilket är lite av frågetecknet gällande dagsformen. Men för mig är 2 Candy La Marc utan tvekan loppets förstahäst och ska man spika någon i detta gänget, så är det Candy La Marc. Mycket intressant med skoryck den här gången!

6 Target Kronos gjorde det bra på Solvalla senast och visade uppåtgående form och som vanligt är 3 Amazing Dynamite rejält underskattad!

V75-5

9 Cerveza är den för mig utan tvekan bästa hästen i fältet. Jag tror han trots läget är den att slå, men som 10 Neo såg ut senast när de båda möttes är detta ett tidigt motbud.

5 Duglas är även en av de bättre, men frågan är hur han klarar av långa resan? 6 Askepot Macoy låter det väldigt uppåt på och stoet gjorde det riktigt bra på just Århus senast.

V75-6

Första och andra spiken kommer i de två avslutande avdelningarna.

Här spikar jag en lite mindr ebetrodd, nämligen 5 Leading Tile.
Det ska bli mycket spännande med skoryck för första gången i karriären och jag tycker loppets betrodda är lite för stora favoriter. Framförallt Casino Gardenia kan det häxa för redan från start exempelvis.

Leading Tile har körts lite defensivt flera gånger om nu och ikväll planerar Lønborg att vara lite mer offensiv. Jag tror de kan vinna!

V75-7

Han trivs på Århus, han har laddats hitåt och trots läget tror jag ingen står emot 7 Giggs Boko.
Hviid Nielsen kör framåt direkt och jag tror han rentav kan sitta i ledning i tidigt skede. Möjligt så att Nielsen åker ut med mindre segerförhoppning, men jag hoppas och tror Peter Jensen ställt i ordning Giggs Boko som återigen visar att han trivs på Århus.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Petri Puro selar åter ut sin Burning Man som jag den här gången tror strider om det igen. Senast föll Burning Man i galopp på V75 där han ... Läs travtips

V75 kommande helg körs från norska Momarken.Här är tidiga analysen av omgången, med bland annat Pastore Bob!V75-1 2 Moruga är bättre än vad han ... Läs travtips

Förra lördagen spelade vi in drygt 30.000kr på mina andelar och en fin slant tillbaka.  Denna helgen siktar vi riktigt högt. Jag har plöjt ... Läs travtips

Med 69 dagar kvar till Elitloppet känns det mycket spännande att besöka spelbolagen som redan nu erbjuder förtidsspel till den stora ... Läs travtips