V75: Veckans svåraste omgång?

V75 från mitt andra hemland, Danmark, och från mycket speciella Århustravet. Jag tycker det är en mycket lurig omgång och för mig veckans svåraste Winter Burst-omgång.

V75-1

Det kommer bli bra fart på inledningen vilket gör att det krävs en del streck tror jag.

7 A Delicious One kan det häxa lite för härifrån, men löser det sig tidigt från start kan det bli enkel seger. Hoppas det ska lösa sig för 4 Trophy Spring som det strulat för en del på slutet och 5 Twilight D går alltid bra på Århus!

V75-2

Det ska bli intressant att se hur 1 Strong Case hävdar sig mot de lite äldre. Jag tror han kan leda loppet hela vägen, men stor respekt för 6 Charlie L M och så klart även 3 C'est Peak som dock är oviss hur denne hanterar högervarvet. 8 C You Again ska med på garderingsbongarna för härifrån hamnar han perfekt på det att leverera sin slutspeed över upploppet. Är förmodligen loppets spurtstarkaste häst.

V75-3

15 O'Sunday kan vara rent av överlägsen över den långa distansen. Det som får mig att gardera upp honom är så klart risken för trafikproblemen vilket jag tror finns här i rejäla slag.

Några roliga skrällbud i fältet finns där, framförallt 13 Supreme Star och även 7 Billie Jean!

V75-4

Hon har varit ifrån en månad nu vilket är lite av frågetecknet gällande dagsformen. Men för mig är 2 Candy La Marc utan tvekan loppets förstahäst och ska man spika någon i detta gänget, så är det Candy La Marc. Mycket intressant med skoryck den här gången!

6 Target Kronos gjorde det bra på Solvalla senast och visade uppåtgående form och som vanligt är 3 Amazing Dynamite rejält underskattad!

V75-5

9 Cerveza är den för mig utan tvekan bästa hästen i fältet. Jag tror han trots läget är den att slå, men som 10 Neo såg ut senast när de båda möttes är detta ett tidigt motbud.

5 Duglas är även en av de bättre, men frågan är hur han klarar av långa resan? 6 Askepot Macoy låter det väldigt uppåt på och stoet gjorde det riktigt bra på just Århus senast.

V75-6

Första och andra spiken kommer i de två avslutande avdelningarna.

Här spikar jag en lite mindr ebetrodd, nämligen 5 Leading Tile.
Det ska bli mycket spännande med skoryck för första gången i karriären och jag tycker loppets betrodda är lite för stora favoriter. Framförallt Casino Gardenia kan det häxa för redan från start exempelvis.

Leading Tile har körts lite defensivt flera gånger om nu och ikväll planerar Lønborg att vara lite mer offensiv. Jag tror de kan vinna!

V75-7

Han trivs på Århus, han har laddats hitåt och trots läget tror jag ingen står emot 7 Giggs Boko.
Hviid Nielsen kör framåt direkt och jag tror han rentav kan sitta i ledning i tidigt skede. Möjligt så att Nielsen åker ut med mindre segerförhoppning, men jag hoppas och tror Peter Jensen ställt i ordning Giggs Boko som återigen visar att han trivs på Århus.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Vi går mot en lunch-torsdag på Rommetravet där tidigare hemmatränaren Jörgen Westholm har en kall chans som spikas!V4-1 Trots frånvaro av lopp på ... Läs travtips

V64 är tillbaka igen efter över en veckas frånvaro! Spelformen gör comeback med smaskig jackpot direkt och en spik som skrämmer bort konkurrenterna. ... Läs travtips

Solvalla sätter fart på helgen och på V65 gör Hefner Am intressant debut i monté! V65-1 12 Beethoven Gar föll som jättefavorit senast där han ... Läs travtips

Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta ... Läs travtips

Analysen uteblev förra helgen då det var mycket annat, och då hittar vi dit med två 10% spikar i inledningen som jag hade kunnat bjuda på. Tyvärr ... Läs travtips

Tidiga V75 tankar SM-lördag från Åby och det ska delas ut många medaljer under dagen. Det är alltid lite extra spänning sådana dagar och det gäller ... Läs travtips

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 8 Oktober från Åby! Här bjuder jag ( Andreas Stenberg ) på mina tidiga tips ... Läs travtips