V75: Utflykt med bra klass!

V75 tar sig ut på utflykt och vänder mot Norge och Momarken. Jag brukar inte vara förtjust över att omgångarna flyr över, men klassen på omgången är helt klart bra nog för att man ska följa den med glädje! 
Notera att körspö inte är tillåtet i Norge - här är min andel (199:-)!

V75-1

Thomas Uhrberg får sköta tyglarna bakom 10 Maestro Crowe. Maestro Crowe trivs över längre distanserna och kommer sannolikt bli svårslagen om han är på rätt humör. Däremot ser jag väl inte banans byggkropp som någon fördel för honom, så helt enkelt är det inte!

Bakom är 14 Oracle Tile alltid intressant och så även 13 Amazing Warrior som är i absolut toppform just nu och Iikka Nurmonen lär köra därefter... Skrällbudet är 9 Ian B.R. som är en av de i bäst form i startfältet.

   V75-2

   3 Fighter Vang gillar jag verkligen och han har förmodligen aldrig varit bättre än vad han är nu. Given i segerstriden den här gången och med tanke på läget så är han även min klara förstahäst i loppet.
   9
   Velten Swarovski tror jag är bästa hästen i fältet och kommer garanterat runda majoriteten härifrån. Kim Pedersen brukar vara bra att ha hästarna i ordning så att det är första starten sedan oktober bekymrar mig inte! 

   2 Open Sky årsdebuterar och ska bli spännande att se igen! Oscar Berglund låter påställd inför uppgiften. 1 What A Winner har ett betydligt bättre läge den här gången än senast och är given vid gardering. Många lär tappa bort honom den här gången.

    V75-3

    Kallblodskungen 14 Odd Herakles comebackade förra veckan och vann utan att behöva ta i riktigt från ledningen. Nu är uppgiften något helt annan och någon tidig ledning blir det knappast. Läget är ändå riktigt bra från bakre tillägget och bäddar för offensivt avancemang. Det går inte att klaga på och Odd Herakles kommer tveklöst vinna det här. Det är bara att spika!

      V75-4

      12 Namanga Bo är klasshästen i det här stoloppet och var verkligen jättefin på Jägersro för två veckor sedan. Än bättre nu med loppet i kroppen och troliga vinnaren! 8 Bahama Passion satt sist i fältet in mot sista sväng på V75 senast men avslutade riktigt vasst ute i spåren till tredjeplatsen. 

      Från startvolten är det 3 Solar Wind med lopp i kroppen och 5 Listas Marion som är hetaste buden. 10 J.T.'s Moneypenny med ett lopp i kroppen ska kunna göra sig mer gällande den här gången.

      V75-5

      11 Elegant C N i toppform såg jättefin ut vid segern senast. Det är väl självfallet så att läget är allt annat än toppen, men när nu de två värsta motbuden försvunnit ur loppet så hoppas jag Nicklas Korfitsen kör ut med lite annan känsla inför loppet. Elegant C N är bra i ordning för dagen och jag tror han kan runda hela fältet. Lär harva runt 18-23 % på V75-kupongen.
      En elegant-spik för att förhoppningsvis koppla greppet om det här.

      V75-6

      Åke Lindblom ska sätta fart på Momarken-ovalen och han fick toppläge med 2 Chapuy över korta distansen och givetvis ska guldtanden försöka leda hela vägen runt! Given förstahäst i Guld!

      4 Bill's Man är motbudet nummer ett och som är van vid tuffare konkurrens än de han ställs mot här. 5 Remarkable Feet gjorde en ruggig insats senast på Axevalla och är värd att ta på allvar. 8 Floris Baldwin har visserligen genomkörare i kroppen och vi minns ju vad han slog till med ifjol. 1 Upper Face är också mycket tidig för mig vid garderingen.

       V75-7

       Det blev sjabbel för 1 Strong Heartbeat senast men nu får han åter gå ut över autostart igen vilket är gynnsamt för honom. Jörgen Westholm kommer så klart försöka ha koll på det här hela vägen.

       Bakom är det väldigt öppet och 2 Bismarck Comery är i fin form för dagen och kapacitetsmässigt är förmodligen 4 Hulken Sisu bästa hästen i fältet. Man ska heller inte nonchalera 10 Jackson Avery trots bakspåret för denne - skoryck! 12 Anchor Man är hela världens följetong på V75 som man hoppas på. Han sticker ut i loppet rent pengamässigt och kommer inte nå över 10% här!

       Bästa spelbolaget för travodds

       Bet365

       • Världens största spelsajt
       • Egna fasta travodds
       • Bra välkomsterbjudande
       • Inget poolspel
       Välkomstbonus
       1250 SEK i spelkrediter
       Hämta bonus Besök hemsidan

       Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

       Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
       Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

       Sammanfattning

       Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

       Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

       Läs hela recensionen

       Fler aktuella travtips

       Solvalla sätter fart på helgen och på V65 gör Hefner Am intressant debut i monté! V65-1 12 Beethoven Gar föll som jättefavorit senast där han ... Läs travtips

       Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta ... Läs travtips

       Analysen uteblev förra helgen då det var mycket annat, och då hittar vi dit med två 10% spikar i inledningen som jag hade kunnat bjuda på. Tyvärr ... Läs travtips

       Tidiga V75 tankar SM-lördag från Åby och det ska delas ut många medaljer under dagen. Det är alltid lite extra spänning sådana dagar och det gäller ... Läs travtips

       Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 8 Oktober från Åby! Här bjuder jag ( Andreas Stenberg ) på mina tidiga tips ... Läs travtips