V75: Umåkers storhelg! » 12 apr. | Martin - Travstugan.se
Legolasbet P76 - Travstugan

V75: Umåkers storhelg!

Umåkers storhelg för året är här! V75-omgången bjuder på både Guldbjörken, Berth Johanssons Memorial och Vårbjörken. En fin sportslig eftermiddag!

Här finner du V75-andelen!

V75-1

Berth Johanssons Memorial är åter ett topplopp som samlat flera fina femåringar.

5 Milliondollarrhyme charmade oss fullständigt i sin årsdebut senast som vanns med ett fantasiskt intryck. Fredrik B Larsson räds inte en enda i det här loppet och ekipaget är tveklöst det att slå.
9 Son of God
årsdebuterar och körs säkert försiktigt till en början, men kommer göra ett rejält slutvarv. 3 Transcendence hoppas jag alltid på, men han är aningen ojämn av sig. 

V75-2

Det mest öppna racet i hela omgången där jag kommer behöva en massa streck!

En felfri 10 Maverick Dream är trots bakspåret hästen att slå och 12 Nyhet är annan från tungt läge att se upp för direkt.
8 Valentine Heart tror jag även kommer göra ett topplopp trots sitt läge. 

V75-3

Världsstjärnan är tillbaka! 5 Propulsion har slickat såren efter Prix d'Amerique och är nu tillbaka igen. Laddas mot Olympiatravet men kan vinna det här på halvfart ändå känns det som.

Spikade 2 Muscle Hustle senast på V86 där jag blev lite besviken av insatsen. Han är ojämn som få, men när han är på humör är han bra nog att kunna utmana Propulsion.
Övriga? Ja, de får njuta av tillvaron.

V75-4

Jag gillar verkligen 11 Tangen Haap och Björn Karlsson lär säkerligen tro på seger även den här gången. Läget är inte det enklaste, men hästen är i fantastisk författning för dagen!

Värst emot blir 7 Art Kjarvald som troligen är den som tar hand om ledningen trots spåret. Hästen att nå ikapp.
9 Smedsbo Faksen
hamnar bra på det tidigt härifrån och vid ytterligare streck är detta ett måstestreck!

V75-5

Han är segervan och en som ska kunna svepa ner även det här sällskapet. Jag tror mycket på 9 Esprit Sisu. Fint fjolår som fyraåring och nu inlett årets säsong med två segrar. Rapporterna låter väldigt uppåt från stallet och jag tror han är starkast till slut.

V75-6

Efter stark seger i regidebuten var det en något svagare 9 Upstream senast för Oscar Berglund. Åter sitter Ulf Ohlsson upp och ekipaget känns klart svårslagna även fast det är bakspår.

1 M.C.C.Orlando får en perfekt resa på innerspåret hela vägen och tillhör även de bättre i fältet enligt mig.
4 S.G.Charpentier
 ska vara förberedd direkt i säsongens första start!

V75-7

Det är ett skrällbud, men jag kan inte låta bli att chansspika. Vi måste ju åt något form av värde och tempot på loppet bjuder in 11 Zorro Swing som återigen kommer spurta rejält och plocka placeringar över upploppet!

Jens Eriksson låter smyguppåt och trots läget bankar jag in denne!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Från Solvalla hämtar vi tisdagens V64-tävlingar. Svante Båth selar ut två heta segerchanser i de två inledande loppen! V64-1 Han har verkligen ... Läs travtips

P76 från Solvalla och som vanligt erbjuder Legolas en mycket öppen omgång (läs spelvänlig) - med garanterat 500 000 kronor i omsättning! ... Läs travtips

Påsken är över och det är äntligen dags för V86 igen, min favoritspelform och efter två raka veckor med 7 rätt och bra återbetalning så är suget ... Läs travtips

Lördagen bjuder på topptrav från Mölndalsbanan Åby. Olympiatravet 2019 med toppstjärnor och V75-lopp med härligt stökiga inslag gör omgången till en ... Läs travtips

Med 69 dagar kvar till Elitloppet känns det mycket spännande att besöka spelbolagen som redan nu erbjuder förtidsspel till den stora ... Läs travtips