V75: Umåkers storhelg! » 12 apr. | Martin - Travstugan.se

V75: Umåkers storhelg!

Umåkers storhelg för året är här! V75-omgången bjuder på både Guldbjörken, Berth Johanssons Memorial och Vårbjörken. En fin sportslig eftermiddag!

Här finner du V75-andelen!

V75-1

Berth Johanssons Memorial är åter ett topplopp som samlat flera fina femåringar.

5 Milliondollarrhyme charmade oss fullständigt i sin årsdebut senast som vanns med ett fantasiskt intryck. Fredrik B Larsson räds inte en enda i det här loppet och ekipaget är tveklöst det att slå.
9 Son of God
årsdebuterar och körs säkert försiktigt till en början, men kommer göra ett rejält slutvarv. 3 Transcendence hoppas jag alltid på, men han är aningen ojämn av sig. 

V75-2

Det mest öppna racet i hela omgången där jag kommer behöva en massa streck!

En felfri 10 Maverick Dream är trots bakspåret hästen att slå och 12 Nyhet är annan från tungt läge att se upp för direkt.
8 Valentine Heart tror jag även kommer göra ett topplopp trots sitt läge. 

V75-3

Världsstjärnan är tillbaka! 5 Propulsion har slickat såren efter Prix d'Amerique och är nu tillbaka igen. Laddas mot Olympiatravet men kan vinna det här på halvfart ändå känns det som.

Spikade 2 Muscle Hustle senast på V86 där jag blev lite besviken av insatsen. Han är ojämn som få, men när han är på humör är han bra nog att kunna utmana Propulsion.
Övriga? Ja, de får njuta av tillvaron.

V75-4

Jag gillar verkligen 11 Tangen Haap och Björn Karlsson lär säkerligen tro på seger även den här gången. Läget är inte det enklaste, men hästen är i fantastisk författning för dagen!

Värst emot blir 7 Art Kjarvald som troligen är den som tar hand om ledningen trots spåret. Hästen att nå ikapp.
9 Smedsbo Faksen
hamnar bra på det tidigt härifrån och vid ytterligare streck är detta ett måstestreck!

V75-5

Han är segervan och en som ska kunna svepa ner även det här sällskapet. Jag tror mycket på 9 Esprit Sisu. Fint fjolår som fyraåring och nu inlett årets säsong med två segrar. Rapporterna låter väldigt uppåt från stallet och jag tror han är starkast till slut.

V75-6

Efter stark seger i regidebuten var det en något svagare 9 Upstream senast för Oscar Berglund. Åter sitter Ulf Ohlsson upp och ekipaget känns klart svårslagna även fast det är bakspår.

1 M.C.C.Orlando får en perfekt resa på innerspåret hela vägen och tillhör även de bättre i fältet enligt mig.
4 S.G.Charpentier
 ska vara förberedd direkt i säsongens första start!

V75-7

Det är ett skrällbud, men jag kan inte låta bli att chansspika. Vi måste ju åt något form av värde och tempot på loppet bjuder in 11 Zorro Swing som återigen kommer spurta rejält och plocka placeringar över upploppet!

Jens Eriksson låter smyguppåt och trots läget bankar jag in denne!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Mantorp styr V64-kvällen denna måndag och där vi bland annat ser rutinerade miljonärer i V64-3. Loppet jag själv ser fram emot är V64-2 med flera ... Läs travtips

Lördagen på Solvalla håller hög klass! Det är V75-finaler, Walter Lundberg Memorial och framförallt uttagning till Europaderbyt som ... Läs travtips