V75: Två tunga favoriter » 24 nov. | Martin - Travstugan.se

V75: Två tunga favoriter

V75 med extraomgång på Örebro under söndagen. En ovanligt fin omgång som innehåller två tunga favoriter.

V75-1

Klart gynnsamt nu när Southwind Feji är struken, och nu ser det ut som en ännu enklare promenad i parken för 7 Double Exposure. Hon blir oerhört stor favorit och för en del kanske något att gardera med främst Hevin Boko, men jag tror inte det är värt det. Double Exposure löser det här.

V75-2

Tyckte comebacken var fullt godkänd för 12 Ready Ribb. Här tror jag han vinner. 

Trivs över dessa lite längre distanserna och även fast loppet innehåller några tuffa konkurrenter, tror jag Ready Ribb med loppet i kroppen är redo för en jätteinsats.

V75-3

1 Son of God och 6 Dream Night Palema höjer sig något i det här fältet, men 5 Kövras So Far var riktigt vass näst senast och hittar han tillbaka till den prestationen här kan han hota! Likaså 3 Lucifer Lane som vi vet kan prestera riktigt vasst.

V75-4

Flera i det här loppet är verkligen värda en seger nu, allra främst 7 Racing Brodda som radar upp topploppen utan att få sätta nosen först.
Slipper flera tuffa kullkonkurrenter nu och är för mig förstahästen tätt före 9 Ti Punch Broline och 4 Valetta.

Ju mer jag går igenom loppet desto roligare blir det och jag tycker det skiljer extremt lite mellan hästarna. Därför helgarderar jag treåringsloppet och hoppas på smällkaramell. Möjligen 1 Argbiggan?

V75-5

8 Ridgehead Kato kan helt klart vara totalt överlägsen trots sitt utgångsläge över kort distans. Bakom är 7 Deep Pockets inte mycket sämre och en kul skräll i fältet är 3 Copitex som siktar på att leda hela vägen.

V75-6

Imponerades av intrycket på Sign Me Up Too senast i montén och även fast hästen verkar vara bra i ordning för dagen så tror jag inte han kan strida emot 9 Laskari.
Stall Nurmos går rätt bra för dagen och Kontio kommer vara tidigt framme med den här högkapable femåringen som åter får besöka vinnarcirkeln.

V75-7

Omgångens öppnaste lopp avslutar omgången. Jag fastnade för 12 Claude Debussy som knappast lär gå över 5% och även 11 Global Thunder som är bättre än vad raden utvisar.

Jag tycker det är ett mycket svårt lopp att reda ut och skrällchansen är stor. Vi målar på och hoppas få in en lågprocentare!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Med 69 dagar kvar till Elitloppet känns det mycket spännande att besöka spelbolagen som redan nu erbjuder förtidsspel till den stora ... Läs travtips