V75: Trolig och rolig på Umåker » 24 dec. | Martin - Travstugan.se

V75: Trolig och rolig på Umåker

Juldagen spenderas från Umeå och Umåker travbana. Jag har hittat både en trolig och en rolig spik i omgången!

V75-1

13 Dusktodawn Sisu och 15 Jazza Håleryd är loppets två bästa hästar. Ska väl mycket till för att båda ska svika men se verkligen upp för 8 Flare och 9 Harryet Hazelaar som båda glömt bort helt och hållet. 

V75-2

  • Jag fastnade tidigt för 5 Okashi Cheri.

Den tidigare Jägersro-tränade femåringen trivs med Rikard N Skoglund som kört hästen ett par gånger nu, dessutom med lyckade resultat. Tror mycket på honom, men kan inte sitta utan 6 Our Soleado som troligen är bäst i fältet.

V75-3

  • Robert Dunder har en stor talang i stallet och det är 6 Pleasure For Cash.

Löser det sig bara någorlunda under loppet tror jag han skrattar hem det här loppet utan några vidare bekymmer. Har klar överkapacitet för klassen och Dunder har siktat hit för att ta hem en överlägsen V75-seger. 

V75-4

Ett av omgångens öppnaste lopp och där jag streckar på en del. 7 Backegubben kan vara överlägsen så klart, men bakom är det riktigt jämnt och en jag tycker blir alldeles för underskattad är 10 Stålville.

V75-5

11 Hagentoy har varit överraskande bra och efter två månader ifrån svarade han för en lysande insats på Umåker senast. 7 Wasa Warrior är tidiga motbudet liksom 12 Höwings Star som tuggar ner många över slutvarvet.
3 Viktor Barsk är den roliga överraskningen från start.

V75-6

6 Katla Kiro stormtrivs med dessa förutsättningarna och ska bli intressant att se. Den självklara förstahästen är så klart 14 Tangen Haap som är van vid betydligt tuffare gäng än det här.

En underskattad som är bättre än vad han visat på slutet är 12 Mino. Haft en mindre bra säsong och ska vara bättre än så. Kul med Kaj Widell upp!
Annat möjligt skrällförslag är 5 Närby Panik!

V75-7

Det ska vara dags för 2 Jeppas Picasso nu. Hästen får sällan sätta nosen först, men är alltid med och gör upp om det. Från bra utgångsläge hoppas jag Jeppas Picasso kan slå till och jag avslutar med att dänga in chansspiken!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

V86 på huvudstadsbanan Solvalla, med ett par favoriter i fara?!?!? Solvalla från start till mål med veckans V86a! Proppen höll för trycket och satte ... Läs travtips

V86 1 9 Mellby Free vann årsdebuten på ett mycket övertygande sätt då hon vann Stoeliten under Elitloppshelgen, en stjärna i Björn Goops stall och ... Läs travtips

V86 och jackpott, kan det bli mycket bättre? Ja, såklart det kan. Vi ska ju sätta åttan tillsammans! Härliga tävlingar att vänta och formen är ... Läs travtips

Som traditionen gör sig gällande är det från Kalmar vi åter får uppleva Midsommarhelgens V75-omgång.Omgången innehåller några profiler som blir ... Läs travtips