V75: Tre starka favoriter vinner » 21 feb. | Martin Engström -…

V75: Tre starka favoriter vinner

Axevalla har verkligen en toppenomgång med V75 denna helgen. Det är fulla och jämna fält som gör upp och över Skaraslättens långa upplopp kan det bli en kul eftermiddag!

V75-1

 • Med springspår i voltstarten ser det verkligen upplagt ut för 7 Burning Man. Senast var det många som hoppades utgångsläget skulle sätta stopp för hästen, men inte ens det gick. Överlägsen där och åter är det Örjan Kihlström upp. Mycket svårslagen favorit i inledningen.

  V75-2

  • Kul och framförallt välförtjänt att ungdomarna får visa upp sig på V75! Flera av kuskarna är oerhört lovande och spås lysande framtid!

  Jag gillar 14 Bonny Boy som jag tycker gjort bra ifrån sig i båda två starterna i år. Kevin Oscarsson är en av de bättre kuskarna i loppet och jag förväntar mig att Bonny Boy segerstrider.

  Kim Moberg sitter åter upp bakom 4 Choco Garline som hon styrde till seger näst senast. Sexåringen har tre raka segrar och siktas här mot sin fjärde!
  11 I.T.Inventor
  gjorde klart bra ifrån sig på V75 senast och blir intressant med Magnus A Djuse. Vid gardering är detta måstestreck!

   V75-3

   Anders Eriksson får åter sitta upp bakom 2 Zenzero Jet och med tanke på hur femåringen såg ut på Åby senast är det svårt att tro på annat än lätt seger här.
   Distansen är bara ett plus för Zenzero Jet som är urstark. Jag har svårt att se honom förlora det här...!

   Hemmastoet möter sig själv

   V75-4

   Hemmastoet 12 Viola Grif var segerklar senast på Solvalla men sjabblade bort segern in mot upploppet. Sexåringen möter främst sig själv här. Felfritt ska hon ha bra segerchans. Som vi alla vet är upploppet långt och jag tror Emilia Leo är rejält revanschsugen att visa upp Viola Grif i segerstil den här gången.
   Motståndet är inte det hårdare och Viola Grif kommer leka hem det här.

   V75-5

   • Två fyraåringar är främsta segerbuden i orutinerat klass 2-lopp.

   4 Vitro Diablo galopperade bort sig i årsdebuten senast. Inte visat samma tendenser tidigare och jag litar på att Peter Untersteiner får iväg honom den här gången. 
   5 Brandy Flame
   var riktigt fin på Solvalla i fredags på topptid och känns som hästen att slå tillsammans med Vitro Diablo.

   3 No Regrets Trot ska först och främst sköta sig men är inte mycket sämre än Vitro Diablo och Brandy Flame. Trots läget ska man se upp för 12 Victorious Wine.

     V75-6

     3 Velvet Gio gjorde klart bra ifrån sig nere i Frankrike och är nu efter tre starter där nere hemma i Sverige igen. Gör helt klart upp om det här, men är knappast någon spik.

     5 On Track Piraten går mot start 162 och tolvåringen har väl mot slutet att han inte är självklara segerbudet på V75 längre. Vid gardering är det väl givet att plocka med honom dock.

     12 Gareth Boko och 11 Stoletheshow är intressanta från bakspåret. Framförallt Stoletheshow tror jag kan överraska.

      V75-7

      • Petri Puro sätter upp Erik Adielsson bakom 10 Martin de Bos vilket känns väldigt intressant. Sexåringen har inte fått det att stämma på slutet - men den här gången tror jag han strider om det. Min förstahäst i fältet.

      Silverdivisionen ä som alltid kul att kolla in.
      7 Grainfield Aiden
      gick riktigt bra som tvåa senast. Däremot tycker jag det är lite kuskminus med Mika Forss...
      8 Global Undecided
      är alltid att räkna med trots läget och 12 Niky Flax är i toppform för dagen!

      Dela inlägg

      Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

      Fler aktuella travtips

      Mars månads sista kväll genomförs från Sundbyholmstravet. Daniel Redén reser till Eskilstuna med Sorbet. Är han segermogen direkt? V64-1 Alla utom ... Läs travtips

      V86 1 2 Bucks To Burn har gjort två lopp nere i Frankrike, där han båda gångerna spurtade bra. Nu har han fått ett perfekt läge, innanför värsta ... Läs travtips

      V75 från självaste hemmabanan den här helgen. Jägersro i Malmö har hand om lördag eftermiddagen. Andra deltävlingen av Paralympiatravet innehåller ... Läs travtips

      Det är tydligt att dem hittat ytterligare en växel hos Disco som redan förra året var med i elitloppet nu har han fullständigt pulveriserat sina ... Läs travtips

      Oddset är för högt för att inte testa en slant på vinnare och plats på en av Sveriges bästa ston. Daniel Redèn har en handfull hästar som kan vara ... Läs travtips