V75: Tre spikar i jackpotomgången » 13 nov. | Martin Engström -…

V75: Tre spikar i jackpotomgången

V75 från Romme den här lördagen. Omgången innehåller framförallt två starka segerbud som jag spikar i jackpott-jakten - och för en gång skull är stoloppet inte alls öppet. Det räcker med två...!

V75-andelen kostar 199 kronor - klicka här!

V75-1

Det är givet för mig att lyfta fram 10 Kryptonite Hanover återigen. Senast spikade jag hästen på V86 där han svarade för ett topplopp. Nu blir det åter att attackera ute i spåren - det kommer räcka långt om han är som senast

3 Timetomakeitrite fick inte till det riktigt med positionerna i lördags och gick i mål med allt sparat som fyra. Jonas Moberg har säkerligen förhoppningar med 6 Gandalf Jaam som det verkligen lossnat för i två senast starterna.

V75-2

   7 Joyful Trix går iväg från perfekt läge i volten härifrån och ska kunna laddas iväg framåt tidigt. Stall Redén testar nu stoet med barfota runt om för första gången och det ska bli högintressant att se hur treåringen presterar här. 

   11 Laleh Pellini är i ruggig form för dagen och tar hon sig iväg är hon tidigt framme och utmanar Joyful Trix. Missar heller inte "bedövare som 13 Fuel Burn och 14 Dearest.

   V75-3

   Revanschdags återigen för storstjärnan.
   4 Very Kronos
   har onekligen varit en av säsongens utropstecken men var åter tillbaka i gamla synder senast i Müllers. Han kändes inte helt stabil den dagen och nu återgår sexåringen till skor runt om. Är bara Very Kronos på rätt humör igen ska han vinna det här enkelt.

   V75-4

   Med två raka segrar är 7 He's Marvelous åter till start. Han har kapacitet för högre klasser men där karriären fått sina stopp längs vägen. Nu verkar han verkligen vara på rätt väg igen! Det är ett jämnstreckat lopp det här och respekten är stor för Vikens Dome, men med tanke på att procenten knappast lär bli särskilt hög på He's Marvelous tar jag ställning för honom här!

   V75-5

   Håller Örjan Kihlström 1 Reigning Moni på ett behärskat humör tror jag detta kan vara lösningen i en annars väldigt öppen Silverdivision.
   Humöret har väl varit lite av hästens mindre goda egenskaper, men är han bara något så när lugn tror jag han segerstrider.

   Jörgen Westholms båda 2 Hossiana Boko och 3 Ebony Boko är båda två startsnabba och de som främst utmanar Reigning Moni. Spontant så känns båda två något vassare i startsnabbheten - den av de två med bäst form för dagen är dock 2 Hossiana Boko.

   Med tanke på hur öppet det känns i det här Silverfältet så är det inte omöjligt att vinnaren kommer från bakspåret.
   10 Exclamation Mark med två lopp i kroppen borde vara tillbaka på riktigt snart igen. Intressant den här gången är att sexåringen tävlar barfota runt om jämfört med tidigare två starterna.

   V75-6

    Knapp förstahäst i min bok blir 1 Gardner Shaw som återgår till amerikansk sulky den här gången likt tidigare när fyraåringen lekte hem två raka segrar.
    2 Dream Creation
    var ändå klart okej i lördags och har nu klart lättare uppgift än bakspåret senast. 3 Oxidizer stoltserar med tre raka segrar och har vunnit sex av åtta starter i år. Det är verkligen starka papper!

    6 Gazoline Mearas ska man inte tappa bort bakom de två. Står perfekt inne i loppet liksom 8 Danilo Brick som alla släpper nu!

    V75-7

    I avslutningen tror jag väldigt mycket på Robert Bergh som fick perfekt spår med sin 5 Van Gogh Z.S. - uppgiften ser närmast krattad ut för valacken. Spikar utan att tveka en sekund.

    Dela inlägg

    Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

    Bästa spelbolaget för travodds

    Bet365

    Bäst på fasta odds
    • Världens största spelsajt
    • Egna fasta travodds
    • Bra välkomsterbjudande
    • Inget poolspel
    Välkomstbonus
    1250 SEK i spelkrediter
    Hämta bonus Besök hemsidan

    Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

    Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
    Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

    Sammanfattning

    Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

    Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

    Läs hela recensionen

    Fler aktuella travtips

    Eskilstuna tar hand om veckans andra V64, igår var inte min spik i sista som bäst tyvärr. Idag tar vi nya tag och jag tycker bästa spiken finns i ... Läs travtips

    Det är verkligen ingen enkel omgång vi har framför oss på tisdagen från Eskilstuna. I avslutningen är det bra klass på fältet men jag tar ... Läs travtips

    Hallå där kära vänner! Dags för en ny vecka och ytterligare smaskiga omgångar väntar. Denna onsdag ska vi besöka Bjerke och Solvalla och som ... Läs travtips