V75 torsdag: Smäller till mot slutet!

Gävle drar igång Spring Race och jag tycker mig ha hittat tre väldigt starka spikar och där jag hoppas det smäller till rejält i avslutningen. Favoriten ska få jobba för det!

Andel i systemet kostar 99 kronor - du hänger på här!

V75-1

 • Racinglovers gillar vi och det är just vad vi kommer få se på här

Åke Lindblom reser till Gävle med 3 Chapuy och gläder favoritspelarna med att infria förväntningarna. Chapuy kommer tidigt sitta i spets här och sedan rusa runt ovalen på Gävle. Solklar spik!

      V75-2

      • En gång är ingen gång!

      9 Gorm fick segerraden bruten senast men jag tycker han gjorde en riktigt stark insats för det. Att han förlorade "räknas inte", en gång är ingen gång ju! 

      Nu slipper han stå för något grovjobb längs vägen och för mig är han en stark segerkandidat igen, trots att jag har stor respekt för Bokli Rapp och Gott Klirr.
      Gorm verkar vara något utöver det vanliga och inleder ny segerrad här.

           V75-3

           9 Gooner är favoriten och en stor sådan. Jag vajjar dock på varningsflaggorna då det föreligger viss galopprisk härifrån trots allt och framförallt ska han hinna fram till 1 Geronimo Am där framme. Denne varnade jag rejält för senast och jag säger likadant nu som då; när det lossnar för honom kommer det göra det rejält. Han har en rejäl styrka i sig som kan innebära ledning runt om här.

           Gooner garderas!

              V75-4

              6 Yankee Dee har verkligen gjort allt rätt och Kenneth Haugstad har sig en potentiell storstjärna här. Får Haugstad loppet dit han vill direkt så tror jag det kan räcka myyyyyycket långt.
              3 Hilltop Hawk
              känns klart intressant och för mig självklar att ha med, liksom 5 Berra Steel som var överraskande vass senast och kan mycket väl vara än bättre nu.

               V75-5

                6 Aragorn As var helt strålande i Sverige-debuten senast och jag ser fram emot ännu en strålande prestation här. Nurmos drar av skorna den här gången och Jorma Kontio vet minsann vad han sitter upp bakom.
                2 Deal Done Zet har radat upp segrarna och sådana har jag stor respekt för - men intrycket var inget vidare senast i aktionen och det där besegrar Aragorn As!

                     V75-6

                     • Såg ni henne senast...!? Mot toppensäsong

                      Hur länge leder Erik Adielsson det här? Ja, 1 Zagor Grif kan mycket väl göra det länge.

                      Men seriöst, ändå... Såg ni 10 Quarcia senast!? Stoet såg enormt löpglad ut i sin årsdebut och kommer inte bli lätt att handskas mot här heller. Quarcia kan gå mot en toppensäsong och med tanke på årsdebuten senast så blir ju hoppet än större sett till vad hon kan uträtta i år. 
                      Björn Goops stall är på gång igen och 11 Anita Roc är värd en seger.

                         V75-7

                         Ja, i normala fall är det ju så klart 8 Magnificent Tooma som på ett magnifikt sätt kan ha uppvisning. Nu återkommer hon igen från vila och gör det från struliga spår 8 i volten. Ja, jag hoppas hon kommer få jobba hårt för att hitta ut därifrån och att det blir så svårt som möjligt.

                         Det dräller av skrällar bakom henne och de båda hemmahästarna 5 Hombre D. och 7 Gassin Am är väldigt tidiga för mig. 1 Reven Dejavu infriade förhoppningarna med råge senast och sitter perfekt i ledning här och blir den att slå i loppet!

                         Bästa spelbolaget för travodds

                         Bet365

                         Bäst på fasta odds
                         • Världens största spelsajt
                         • Egna fasta travodds
                         • Bra välkomsterbjudande
                         • Inget poolspel
                         Välkomstbonus
                         1250 SEK i spelkrediter
                         Hämta bonus Besök hemsidan

                         Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

                         Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
                         Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

                         Sammanfattning

                         Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

                         Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

                         Läs hela recensionen

                         Fler aktuella travtips

                         Min V86-form har varit förbannat tung en längre tid. Förra onsdagen däremot satt verkligen ALLT och således vände trenden. Det var minsann på tiden ... Läs travtips

                         Dags för V86 igen där en ensam vinnare kan kamma hem 18 miljoner denna onsdagskväll. Denna omgång är det Åby/Solvalla som står som värdar. Formen är ... Läs travtips

                         Kylan har kommit till sverige och från och med idag så är det barfota förbud som gäller för samtliga hästar och det är som upplagt för skrällar ... Läs travtips

                         Åby och Solvalla med 18 miljoner i jackpot. Vi inleder med ett längre lopp på Åby och avslutar med två 1640 meterslopp på båda banorna. Det är ... Läs travtips

                         Stallet kallar även de flesta timmarna av dygnet den här veckan. Vilket gör att det tyvärr inte riktigt finns tid över för ett skriva en ... Läs travtips

                         Favoritbetonat i lördags och trots att mina spikdrag Prosecco och Unique Juni satt så blev det endast 6 rätt. Hands Down D.E. varnade jag lite för ... Läs travtips

                         Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 4 December från Bergsåker! Här bjuder jag (Andreas Stenberg) på mina tidiga tips ... Läs travtips

                         Jag kan förstå att det känns avlägset med Elitloppet när vi befinner oss mitt i den mörkaste tiden på året. Men faktum är att det står inte på så ... Läs travtips