V75: Toppsport - och spikglatt! » 10 maj | Martin - Travstugan.se

V75: Toppsport - och spikglatt!

V75 körs denna helg från Åby med Kunga- och Drottningens pokal som främsta höjdpunkterna.
Jag fegar inte vid jackpottomgången - jag drar till med tre spikar!

Din andel löser du här!

V75-1

Inte ens en varg kan stoppa rödluvan...

Drottningens Pokal blir högst troligen ingen dramatisk tillställning.
3 Conrads Rödluva hade ett fantastiskt fjolår och har vid årets insatser fortsatt visat att hon är kullens etta. Det enda som ska få en att gardera är det tunga favorittrycket och att där faktiskt finns några bra bakom... Men, nej. Jag tror hon vinner och spiken är ganska stenklar.

V75-2

Ett mycket roligt Silverlopp som kan kräva sina streck...

...jag tror dock 3 Vlad del Ronco normalt blir mycket svårslagen. Lite bättre läge nu jämfört med senast och här med framspåret och Björn Goop i sulkyn tror jag femåringen blir svårslagen.
12 Martin de Bos
har fått ett lopp i kroppen och även fast läget är vad det är håller jag hästen högt och det är för mig fältets bästa häst. Vid bättre läge hade han kunnat vara spikförslag... Nu behöver han ändå en del tur med sig.

V75-3

Double Exposure skulle inte starta vilket gör omgångens Gulddivision mycket öppen i min bok.

5 Bahia Quesnot vill visa upp sig för Anders Malmrot och ordna Elitloppsbiljetten. Men hon har inte direkt radat upp segrarna... 8 Day Or Night In är trots läget hästen att slå, men vars utgångsläge är riktigt svårt. 
4 Montdore gjorde det bra senast och tog en stark seger. Jättelångskottet är 6 Going For Gold Zaz som gjort två fina insatser på raken och även fast han normalt inte är segervan mot dessa så kanske elvaåringen är på väg upp i toppform igen!

V75-4

Stall Timo Nurmos har tre hästar i loppet som alla har segerchans. 3 Viking Brodde, 5 Global Utopia och 6 Dallas Brick är alla segerbud i fältet liksom Conrad Luguaer med 1 Gambit Brodde.

12 Marcello Wibb gillar jag, men spår 12 över kort distans gör det oerhört svårt. Jag hoppas dock Marcello Wibb kan lösa det och ta en bra placering. Klart bra nog att skrälla härifrån.

V75-5

Hon var alldeles strålande i Sverige-debuten för Björn Goop, 5 Lesperanza. Segern på Solvalla senast togs i mycket imponerande stil och hur ska någon kunna stoppa henne här? Ja, det skulle väl vara att hingstar och valackerna kommer sätta stoet på ett rejält prov. Hon kommer knappast få något serverat här.

3 Island Life är på väg upp i toppform och är tidig bakom liksom 6 Master Crowe. 7 Hawk Cliff körs säkert lugnt och anfaller ute i spåren under slutvarvet - och tänk om det äntligen skulle lossna för 8 Sobel Conway igen!

Tror även hemmahästen 11 Great King Wine kommer göra ett riktigt bra lopp och för mig är detta tredjehästen i loppet.

V75-6

Spikfynd i jackpotten!

Jag gillar verkligen det här loppet. Det kommer verkligen bli en sevärd historia och hästarna känns oerhört jämna. Därför spikar jag...!

Jag är lite svag för 10 Randemar R.D. som jag ännu inte tror fått visa upp sitt allra bästa jag. Bakspåret är perfekt för att få en fin resa hela vägen utan att bruka några krafter. 2 640 meter är även det ett plus och vid avancemanget i tredjespår över slutvarvet tror jag det kommer bita riktigt bra.

Randemar R.D. blir troligen inte spelad över 10% vilket är ett kul spikfynd i en jackpottomgång!

V75-7 - Kungapokalen 2019

Det kommer garanterat bli ett vackert löp att vila ögonen på. Jag spikar min vinnare!

Respekten är verkligen stor för framförallt 2 Attraversiamo, men må hända att det är Jägershjärtat som pumpar - men jösses vilken häst 3 Campo Bahia är.
Visade talangen ifjol och har i år utvecklats till ett monster som vägrar förlora. Conrad Luguaer låter oerhört optimistisk vilket jag förstår. Han har stor respekt för motståndet, men känner sig väldigt segersäker bakom Campo Bahia.

Jag hade kunnat strecka loppets tre stjärnor som står ut - men fegar inte. Det är jackpott på V75, jag tror mycket på Campo Bahia och avslutar i bästa stil!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Dubbeltrav på Axevalla och analysen gäller för lördagens omgång! På resande fot just idag och lägger samtliga tre system lördag MEN på söndagens ... Läs travtips

Från Axevalla är det V75 som gäller under lördagen. Trippeltravets andra dag på Skaraslätten. Våra andelar hittar ni här!V75-1 Bronsloppet ... Läs travtips

V75 1 7 Randemar R.D gjorde det bra som 2:a bakom Zalie Gar senast och formen är på topp. Är snabb i voltstart. 10 Pastor Power såg smällfin ut ... Läs travtips

Dubbla V75:or är det dags för när vi beger oss mot Axevalla och dess härliga sommartrav. Lopparkiven har gått varma dessa dagar och här får det inte ... Läs travtips

Trevlig helg på er och dags för trippeltrav på Axevalla. Som rubriken lyder så tycker jag på förhand att de är den svåraste omgången någonsin sedan ... Läs travtips

V75 20/7 avgörs på Axevalla travbana. Omgången bjuder på riktigt grymma lopp och vi gör ett försök att nå sju rätt. Omgången ser riktigt klurig ... Läs travtips

Inte helt lättlöst omgång på Axevalla men jag tror mig ha lösningen, Häng på! Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR ... Läs travtips

Dagens V75 Från Axevalla är verkligen något utöver de extra. Vi har börjat se detta fenomen allt oftare i spellistorna och jag är nöjd, 3140 meter ... Läs travtips

På söndagen är det fyraåriga stonas stora dag. Stochampionatet 2019 ska avgöras och i övrigt fin klass på omgången!Din andel hittar du ... Läs travtips