V75: Topp-söndag på Solvalla! » 24 okt. | Martin Engström -…

V75: Topp-söndag på Solvalla!

Det är en söndag av yppersta toppen från Solvalla och V75-omgången kryllar av topphästar! V75-7 håller toppklass där vinnaren är Reijo Liljendahl-tränade Admiral As!
Andel i systemet kostar 149 kronor - fixa den här!

V75-1

9 Selected News ska räknas riktigt tidigt i inledningen av V75-spelet och med tanke på stallformen hos Robert Bergh ska det bli spännande att se vad de kan få ut av 7 Revelation den här gången - som vi vet är en topp i normala fall!
Som alltid när det vankas de lite större unghästloppen är Svante Båth-tränat med i matchen; här i form av 3 Armani Degato.

V75-2

  Pekka Korpi och 2 Mascate Match är inne på att ta hem Breeders' Crown i år istället. Ifjol var chanserna goda, men det höll inte hela vägen. Stoet har fortsatt utvecklats riktigt starkt även den här säsongen och när nu utgångsläget blev så här perfekt så har jag svårt att se att några av konkurrenterna kommer vilja "labba" mot henne.

  V75-3

  7 Brambling och 2 Elegant Ima är väl de två man främst fastnar för, men se upp för 6 Bandido Gar som jag tror kan vara en kommande topp hos stall Richter. 

   V75-4

   3 Barbro Kronos är den klara toppen i kullen så klart som åter ska ha god chans. Jag gillar 9 Honey Mearas bakom som kommer flyga längs sargen sista biten.

   V75-5

    10 Golden Tricks är tillbaka igen och är säkerligen redo att leverera direkt. Hon ska räknas som loppets främsta segerbud här, men jag har respekt för 1 Mellby Harissa och tycker en sådan som 8 Ghostintheshell verkligen tillhört en av höstens utropstecken. 

    V75-6

    7 Mister Hercules och 11 San Moteur är väl de två som står ut ur mängden lite här, men se upp för 12 Henry Flyer Sisu. Insatsen i Kriteriet näst senast var närmast ruggigt och han går alltid starkt ute i spåren.

    V75-7

    • Jag skriver det för tredje gången den här veckan; Stall Reijo Liljendahl är på gång! I onsdags spikade jag Kryptonite Hanover på V86 till finfint odds och hästen övertygade rejält.

    Här visar 3 Admiral As upp sig och gör det i ett stentufft sällskap så klart. Däremot är Admiral As en stjärna själv och så som han sett ut på slutet så kan man lita på att han är i toppform när det vankas semifinaler här.

    Jag tror han är vinnaren i avslutningen!

    Dela inlägg

    Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

    Bästa spelbolaget för travodds

    Bet365

    Bäst på fasta odds
    • Världens största spelsajt
    • Egna fasta travodds
    • Bra välkomsterbjudande
    • Inget poolspel
    Välkomstbonus
    1250 SEK i spelkrediter
    Hämta bonus Besök hemsidan

    Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

    Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
    Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

    Sammanfattning

    Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

    Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

    Läs hela recensionen

    Fler aktuella travtips

    Söndagen håller relativt god klass och framförallt är det jackpot på Grand Slam 75! Jag tycker tre hästar står ut - i en omgång som annars ser otäckt ... Läs travtips

    Hej!Grand Slam 75 från Eskilstuna denna Söndag. Det är på förhand en knepig omgång på så sätt att det finns ett par starka favoriter samtidigt som ... Läs travtips