V75: Svensk Uppfödningslöpning 2018 » 30 nov. | Martin - Travstugan.se
  • Hem
  • Martin
  • V75: Svensk Uppfödningslöpning 2018

V75: Svensk Uppfödningslöpning 2018

Åter dags för V75 på hemmabanan Jägersro. Omgången känns klart öppen på flera håll - vilket inte minst syns på mina spikar.

V75-1

  • Johan Jacobssons Minne är som alltid en lysande proposition och hoppas det blir rejäl tävling!

10 Candy La Marc är min självklara stjärna i fältet. Hade inte sin bästa dag i Breeders' Crown senast och kan ta snabb revansch här.
Med sig härifrån har han 11 Harran Boko som senast inte kunde göra något emot Bandit Brick. Föll med flaggan i topp där.

Thomas Uhrberg sitter upp bakom 5 Donatello Garbo som jag sett under större delen av säsongen i Danmark. Hästen är helt klart bra nog att segerstrida här och fastnat även lite för 6 Sweet On You.

V75-2

  • Det har gått upp och ner under hela året för 3 Aquamarin, men när han är uppe på toppen är han riktigt bra. Jag tror treåringen kan ta andra raka här. Stod för en kanoninsats på Jägers förra veckan.

Jag ser bara en häst emot (2 Master Hill) och då är det för mig givet att gå på spiken som inte ens är favorit.

V75-3

  • Fint Klass 1-fält över lång distans. Bäddat för en fin tillställning!

1 Illuminati känns som hästen att slå. Varit strålande i två raka segrar och Joakim Lövgren kör ut med stor självsäkerhet bakom fyraåringen. 

6 Invincible H.C. trivs över dessa distanserna och jag tror han kommer göra ett riktigt topplopp! 8 Harrington kan bättre än vad han visat på sistone. Intressant med Erik Adielsson upp för första gången!

V75-4

  • Kan Svante Båth och Erik Adielsson ta tredje raka Uppfödningslöpning-segern? Möjligt, men se upp för Sören Norbergs.

Det är klart möjligt att Adielsson och Båth åter står i vinnarcirkeln även det här året. 2 Global Adventure såg dock inte fullt lika vass ut senast men trimmas säkert igång igen här. Värst emot känns som stallkamraten 3 Bythebook.

Ett givet segerbud är 1 Trix On Line som imponerade på mig i uttagningen. Christoffer Erikssons val och han körde bland annat en minst lika grym 5 Aetos Kronos senast.

V75-5

  • Flera fina hästar som lottats till sämre utgångslägen. Det kan dock gå undan rejält där framme från flera håll.

10 Star Costashorta är den jag verkligen fastnat för. Kan avsluta vasst över sista halvvarvet och jag tror han kan bjudas in. Väl medveten om att en viss Gustafson finns i loppet - men jag har Star Costashorta fast i hjärnan och spikar!

V75-6

  • Untersteiner-duon blir hästarna att slå.

1 Isor Håleryd är tidig även fast han knappast kommer kunna försvara innerspåret. Stallkamraten 3 Sobel Conway är för mig loppets förstahäst. Var okej men inte mer senast och kan bättre än så.

Som garderingsbud är 6 Västerbo Exact alltid att se upp för - och framförallt 10 Olle Rols! Efter välbehövlig vila svarade han för en mycket fin comeback senast.  Bakom dessa är som alltid 9 Speedy Foxy Vicane intressant som plötsligt blir lite väl bortglömd nu.

V75-7

  • Guldloppet innehåller möjligen inga stjärnor - men gör det desto öppnare.

2 Poet Broline har åter tur i spårlotten, men för mig är det givet att hålla 4 Jairo som förstahäst. Slog Rajesh Face senast fullt rättvist och visade ett starkt intryck. Kan bli svårslagen!

6 Västerboonthenews vann enkelt senast i ett tunt fält. Brukar gå starkt den här tiden på året och nu sitter åter Örjan Kihlström upp.
Wilhelm Paal körde inget vidare med 3 Probo O P senast. Hästen är riktigt fartfylld vilket han inte minst visade på Åby i våras!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Countdown...till Elitloppet! Men vi startar med en jackpot på V86an. Denna vecka på Åby & Örebro, då Valla förbereder sig för helgens fantastiska ... Läs travtips

Bästa travveckan på hela året. Elitloppsveckan och först av allt är V86. En omgång som blir lite av ett antiklimax då omgångarna som kommer till ... Läs travtips

Superjackpott och en härlig V86 omgång, kan det bli mycket bättre? JO, det kan det faktiskt, det är ju för fasiken Elitloppet på söndag och ... Läs travtips

Solvalla får vila från onsdagens V86 när man ska bjuda på topptrav fredag, lördag och söndag. För egen del blir det besök och förhoppningsvis ... Läs travtips

V86-jackpott denna veckan och en riktigt rolig omgång som väntar från Åby och Örebro! V86-andelen löser du här! V86-1 4 Sanda Love startar ... Läs travtips

Full pott förra veckan på v86, dock ingen svårfunnen rad alls. Men 8 är 8. Kvällens tävlingar ser betydligt mer öppna ut och jag anser mig har ... Läs travtips

Elitloppslördagen håller som vanligt god klass! Det är V75-finaler och Harper Hanovers som förgyller vår lördag och här är tidiga tanken! ... Läs travtips

Dagen är här! Elitloppet 2019 ska avgöras och inom V75-spelet körs försöken! Därtill kryddas omgången med Elitkampen.Här är tidig analys av ... Läs travtips

Med 69 dagar kvar till Elitloppet känns det mycket spännande att besöka spelbolagen som redan nu erbjuder förtidsspel till den stora ... Läs travtips

Hon har imponerat stort på mig den här säsongen. I Elitloppet kan hon sluta topp 3!Det är riktigt kul att ett sto är med och slåss mot toppstjärnorna ... Läs travtips