• Hem
  • Martin
  • V75: Svensk Uppfödningslöpning 2018

V75: Svensk Uppfödningslöpning 2018

Åter dags för V75 på hemmabanan Jägersro. Omgången känns klart öppen på flera håll - vilket inte minst syns på mina spikar.

V75-1

  • Johan Jacobssons Minne är som alltid en lysande proposition och hoppas det blir rejäl tävling!

10 Candy La Marc är min självklara stjärna i fältet. Hade inte sin bästa dag i Breeders' Crown senast och kan ta snabb revansch här.
Med sig härifrån har han 11 Harran Boko som senast inte kunde göra något emot Bandit Brick. Föll med flaggan i topp där.

Thomas Uhrberg sitter upp bakom 5 Donatello Garbo som jag sett under större delen av säsongen i Danmark. Hästen är helt klart bra nog att segerstrida här och fastnat även lite för 6 Sweet On You.

V75-2

  • Det har gått upp och ner under hela året för 3 Aquamarin, men när han är uppe på toppen är han riktigt bra. Jag tror treåringen kan ta andra raka här. Stod för en kanoninsats på Jägers förra veckan.

Jag ser bara en häst emot (2 Master Hill) och då är det för mig givet att gå på spiken som inte ens är favorit.

V75-3

  • Fint Klass 1-fält över lång distans. Bäddat för en fin tillställning!

1 Illuminati känns som hästen att slå. Varit strålande i två raka segrar och Joakim Lövgren kör ut med stor självsäkerhet bakom fyraåringen. 

6 Invincible H.C. trivs över dessa distanserna och jag tror han kommer göra ett riktigt topplopp! 8 Harrington kan bättre än vad han visat på sistone. Intressant med Erik Adielsson upp för första gången!

V75-4

  • Kan Svante Båth och Erik Adielsson ta tredje raka Uppfödningslöpning-segern? Möjligt, men se upp för Sören Norbergs.

Det är klart möjligt att Adielsson och Båth åter står i vinnarcirkeln även det här året. 2 Global Adventure såg dock inte fullt lika vass ut senast men trimmas säkert igång igen här. Värst emot känns som stallkamraten 3 Bythebook.

Ett givet segerbud är 1 Trix On Line som imponerade på mig i uttagningen. Christoffer Erikssons val och han körde bland annat en minst lika grym 5 Aetos Kronos senast.

V75-5

  • Flera fina hästar som lottats till sämre utgångslägen. Det kan dock gå undan rejält där framme från flera håll.

10 Star Costashorta är den jag verkligen fastnat för. Kan avsluta vasst över sista halvvarvet och jag tror han kan bjudas in. Väl medveten om att en viss Gustafson finns i loppet - men jag har Star Costashorta fast i hjärnan och spikar!

V75-6

  • Untersteiner-duon blir hästarna att slå.

1 Isor Håleryd är tidig även fast han knappast kommer kunna försvara innerspåret. Stallkamraten 3 Sobel Conway är för mig loppets förstahäst. Var okej men inte mer senast och kan bättre än så.

Som garderingsbud är 6 Västerbo Exact alltid att se upp för - och framförallt 10 Olle Rols! Efter välbehövlig vila svarade han för en mycket fin comeback senast.  Bakom dessa är som alltid 9 Speedy Foxy Vicane intressant som plötsligt blir lite väl bortglömd nu.

V75-7

  • Guldloppet innehåller möjligen inga stjärnor - men gör det desto öppnare.

2 Poet Broline har åter tur i spårlotten, men för mig är det givet att hålla 4 Jairo som förstahäst. Slog Rajesh Face senast fullt rättvist och visade ett starkt intryck. Kan bli svårslagen!

6 Västerboonthenews vann enkelt senast i ett tunt fält. Brukar gå starkt den här tiden på året och nu sitter åter Örjan Kihlström upp.
Wilhelm Paal körde inget vidare med 3 Probo O P senast. Hästen är riktigt fartfylld vilket han inte minst visade på Åby i våras!

Dela inlägg:

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

V75 på "hemmaplan" och äntligen lite mera #norrlandstrav! Våren på g i södra delarna av landet, vintern försöker bita sig kvar i norr och snart är ... Läs travtips

V75 från Bergsåker den här lördagen. Stall Timo Nurmos kommer med flera segerchanser till omgången, men spikarna hittar jag på annat håll. V75-1 ... Läs travtips

Då var det dags för V75 igen, en omgång som återigen är klurig och jag tror det kan bli hög utdelning. Jag kommer gå emot de stora favoriterna och har ... Läs travtips