V75: Största dagen i Danmark!

Denna skånepåg uppskattar danskarnas största dag. Ja, derbysöndagen är alltid den mest populära i grannlandet och nu är det dags för ännu en tillställning.
Dagen ger oss extra-V75 - min andel kostar 115 kr här!

V75-1

De bästa har svåraste lägena!

Morten Juul selar ut 8 Giantissimo och som vanligt körs av Birger Jörgensen. Sexåringen är tveklöst bästa hästen i fältet och det är imponerande hur han radat upp segrarna. 
Hans främsta motståndare är givetvis utgångsläget vilket man ska ha respekt för. Med spår längre in hade det varit toppchans men nu får det bara bli stark segerchans istället...
12 Funny Boy
har även han ett svårt läge men formen är absolut på topp och femåringen är mer stark än snabb. 

Carl-Otto Göransson är på plats med 3 Bull's Eyes som Victor Rosleff käner väl till och från spår 3 har jag svårt se annat än att ekipaget sitter i ledningen. Där kan sexåringen bita ifrån mycket länge.
Kioskvältaren i loppet är 5 Freddy Boy även fast han inte är någon segerstaplare direkt. Han får en perfekt smygare här och toppas i utrustningen.

      V75-2

      Ken Ecce är en kusk jag ofta förlitar mig på med lugn och säkerhet. I Consolationloppet kör han tveklöst bästa hästen i fältet i form av egentränade 1 Game On Butcher.

      10 Giant Design som utmanar först och främst och man ska se upp för Morten Friis bidrag i form av 8 Golden Stone som är väldigt vass bakom bilen.

           V75-3

           Ett välkänt och härdat gäng gör upp här över sprinterdistansen!

           7 Seven Nation Army har varit betrodd på slutet och var ruggig näst senast och senast i Ragnar Thorngrens Minne på Åby var han tydlig favorit. Han fick där gå först i andraspår och tyckte väl inte där var det där trycket i honom då. Får han istället en bra position i andraspår här kan han svepa ner allt över sista halvvarvet. Min knappa förstahäst!

           1 Festival of Speed är en stjärna för framtiden och som startade i självaste Copenhagen Cup som oplacerad. Senast sågs han på Åbergskvällen och med varvet kvar tog Steen Juul initiativ framåt men tröttnade från utvändigt ledaren. Dagsformen är litet frågetecken men visst kan det vända här.

           6 Tycoon Conway Hall är rysligt snabb och är väl den med 4 Asnaur dei Rum som gör upp om spets. Knapp fördel Tycoon. 8 Holy Water är en härdad hjälte som går hela vägen in i mål.

                 V75-4

                 Josef Franzl visar upp obesegrade 5 Schampus som ska vara klar favorit. Det kan rent av bli uppvisning, men det är intressant med 4 Herbie Peak invändigt om och som jag tror mycket väl kan fronta här och gå i den positionen. 
                 Det ska bli även bli spännande se 10 Dunga med ett lopp i kroppen här uppe i norr. Svårt med bakspår men ändå...

                 8 Dancer Brodde måste det lösa sig lite för härifrån men se upp för 2 Hilton som varit ute i tuffa lopp i Sverige. Läget är ju perfekt här!

                 V75-5

                 Det är möjligt jag gör bort mig med spik från det här läget, men för mig blir han så pass spelvärd nu att han spikas!

                 15 E Type Cash är en riktig tuffing och jag håller honom mycket högt i det här loppet. Trots det här blytunga läget med start borta i hamnen nånstans så tror jag han kan vända ut och in på allt till slut. Det är ju framförallt en riktigt stark femåring det här och distansen är ju så pass lång att jag tror han ändå kommer hitta in i den här matchen. När han väl får känning på övriga tror jag sen ingen kan stå emot honom.

                 Det är dock även vad Preben Sövik kommer vara inne på att leda med 4 Bottnas Idol som är under mycket stark utveckling just nu.
                 13 Marvellous Tooma
                 med lopp i kroppen blir spännande och han vann dessutom i den comebacken.

                      V75-6

                      Det är en fin upplaga av Danskt Travderby - men för mig finns det bara en häst som kan vinna

                      Jeppe Juel kommer garanterat vara resolut, offensiv och stensäker på sin 4 Garfield och även fast jag har stor respekt för 5 Get A Wish och 3 Gasolin så tror jag inget kan stoppa Garfield i årets upplaga. 

                            V75-7

                            Det är kul att se 7 Staro McMillan som kämpat sig tillbaka och han har verkligen visat sitt rätta jag. Med lite lite bättre utgångsläge hade jag sett honom som stark segerchans. Nu ska det ändå lösa sig lite härifrån, men gör det bara det tror jag han vinner. 

                            10 Even Steven brukar jag hålla högt i den här klassen och det tror jag även Flemming Jensen gör den här gången.

                            Bästa spelbolaget för travodds

                            Bet365

                            • Världens största spelsajt
                            • Egna fasta travodds
                            • Bra välkomsterbjudande
                            • Inget poolspel
                            Välkomstbonus
                            1250 SEK i spelkrediter
                            Hämta bonus Besök hemsidan

                            Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

                            Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
                            Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

                            Sammanfattning

                            Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

                            Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

                            Läs hela recensionen

                            Fler aktuella travtips

                            V75 vänder mot Bergsåker kommande lördag och det är både jackpot och en väldigt öppen omgång vi bjubds på!Travstugans alla andelar hittar ni här! ... Läs travtips

                            Skotvång, Bergsåker och strax över 40 miljoner extra i potten. Alla rätt i analysen förra veckan och veckan innan galet rätt på det i analysen men ... Läs travtips

                            Nästintill toppform för dagen med sjuor och åttor på V86, sexor på GS75 och sexor och sjuor på V75. Vi har varit rätt på det men stolpe ut när ... Läs travtips

                            Björn Goop är inte själv på plats på Bergsåker men han Andel i Björnkollen hittar ni här! 🔨 SPIKEN V75-1 1 Mellby Ironman gick senast ... Läs travtips

                            Lite tidiga tankar av mig till Jackpot-omgången på Bergsåker den 3 december. Härlig omgång där potentialen är stor för fin utdelning. Ni hittar mina ... Läs travtips

                            Äntligen dags för V75 igen! Förra helgen blev det återigen 6 rätt och vi närmar oss onekligen den där sjuan nu! Analysen då var i det närmaste ... Läs travtips

                            V75-jackpot som gäller denna lördag på Bergsåker. Det blir en fröjd och jag har mitt drag i kallblodsloppet!Mina andelar är som följer: Analysens ... Läs travtips

                            Idag har vi en härlig jackpot som kryddar tillställningen och spelvänliga lopp på skrällbanan Bergsåker - det finns absolut potential till riktigt ... Läs travtips

                            Söndagen ger oss en småtrevlig GS-omgång från Mantorpstravet och glädjande nog för att krydda det är att det är finfin jackpot att lira om! ... Läs travtips