V75: Storkvällen är här!

Äntligen ser vi fram emot Solvallas storkväll för året. Det är topplopp hela kvällen lång och V75 blir en fröjd!
Mina andelar är som följer:

 1. Analysens andel (175 kr)
 2. Lilla andelen (55 kr)

V75-1

3 Destino D.J. blir sannolikt blir mycket hårt betrodd. Det är även befogat efter att treåringen stormat runt ovalen med tre raka segrar. Stark segerchans om han är som han varit tidigare.
Treåringen har siktats hitåt och Jorma Kontio bör tidigt få ta hand om ledningen och därifrån kommer Destino D.J. bli mycket svår att passera för tilläggshästarna. Jag inleder med att spika!

      V75-2

      Även här är stall Nurmos högaktuellt med framförallt 10 Ivanka Amok som har en ruggig inställning. Senast hamnade stoet utvändigt om favoriten och kopplade ändå sedan greppet om loppet enkelt sista 300 meterna. Given etta i loppet och det sannolika är att hon rundar allt. 
      Stallkamraten 2 Karisma Boko är betydligt bättre än raden men har dessvärre inte alls fått till det i år. Dags att skärpa sig!

      Erik Adielsson sitter åter upp bakom 11 Tipsy Bartender som han vann med under Elitloppshelgen. Känns som tidigt bud här igen.
      1 Passion Tile
      myser med det här utgångsläget och ska tas med stor respekt och en jag tror kan överraska är 6 Honey Adore som ska bli spännande med Björn Goop!

           V75-3

           Sto-EM blir en kul kamp och ska bli intressant se 3 Honey Mearas. Det är ett stort plus att hon får starta på hemmabanan den här gången och hon kommer göra ett topplopp.
           2 Heliade du Goutier kommer garanterat utmana hela vägen och försöka trycka sig mot ledningen tidigt och gå där hela vägen.

           8 Zeudi AMG kan vara hur bra som helst om hon har sin rätta dag och 6 Kali Smart, som visserligen inte visat liknande som ifjol, återkommer nu efter vila. Hon ska bli jätteintressant att se igen och jag streckar henne då hon blir väldigt lågt betrodd.

                 V75-4

                 Jag gillar att Andreas Lövdal åter kör 10 Express Love som han trivs väldigt bra med. För mig är det loppets klara etta och mest sannolika vinnare.

                 4 Likeaboss gillar distansen och har äntligen ett vettigt läge att utgå från.

                 7 Red Rum har väl varit okej på slutet, men inte mer. Jag tror däremot han vänder på den trenden här och gör ett riktigt bra lopp.

                      V75-5

                      7 Margareta Tooma är väl ändå den som ska slås, trots att hon har spår 7. Det är samtidigt 2 640 meter och baserat på intrycket hon visat under en lång tid nu så vore det dumdristigt att ha henne som annat än förstahästen. 

                      Hennes inställning och jävlaranamma har verkligen imponerat på mig att jag håller henne väldigt högt i denna omgivningen! Jag känner ingen anledning att gå emot eller gardera henne, även fast loppet nu innehåller 2 Bentley Gar som man givetvis ska ha respekt för. Maggan vinner det här med!

                           V75-6

                           Nu blev det visserligen bakspår, men 10 San Moteur har verkligen fångat in mig och jag är rejält imponerad av honom. Jag håller som den självklara kulltoppen och trots bakspåret tror jag ändå han kan vinna det här relativt enkelt till slut.

                           4 Mister Hercules försöker följa startbilen mot ledningen och det låter väldigt, väldigt bra från stall Redén på honom. Jag har så pass stor respekt för Mister Hercules med det här läget att jag låser med honom. 

                                 V75-7

                                 Kul att avsluta med Jubileumsstayern över tre volter!

                                 Jag håller ändå lite fördel åt 1 Bitcoind' Arc med spår 1 och skulle han få bestämma där framme kan han vara väldigt stark.
                                 3 King Cole
                                 gäller det verkligen att ta på allvar och som stoltserar med tre raka segrar. Därtill älskar han längre distanserna och trivs med Per Linderoth. Anmäld barfota runt om för första gången! Når ekipaget ledningen ska resten vara riktigt bra för att besegra Kingen.

                                 11 Global Adventure är intressant längst bak och visade inte minst för tre starter sedan att den här typen av uppgifter funkar perfekt för hans del! Kul skrällbud här som blir helt borttappad av majoriteten är 12 Ferrari Sisu.


                                 Bästa spelbolaget för travodds

                                 Bet365

                                 • Världens största spelsajt
                                 • Egna fasta travodds
                                 • Bra välkomsterbjudande
                                 • Inget poolspel
                                 Välkomstbonus
                                 1250 SEK i spelkrediter
                                 Hämta bonus Besök hemsidan

                                 Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

                                 Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
                                 Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

                                 Sammanfattning

                                 Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

                                 Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

                                 Läs hela recensionen

                                 Fler aktuella travtips

                                 Vi går mot en lunch-torsdag på Rommetravet där tidigare hemmatränaren Jörgen Westholm har en kall chans som spikas!V4-1 Trots frånvaro av lopp på ... Läs travtips

                                 V64 är tillbaka igen efter över en veckas frånvaro! Spelformen gör comeback med smaskig jackpot direkt och en spik som skrämmer bort konkurrenterna. ... Läs travtips

                                 Solvalla sätter fart på helgen och på V65 gör Hefner Am intressant debut i monté! V65-1 12 Beethoven Gar föll som jättefavorit senast där han ... Läs travtips

                                 Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta ... Läs travtips

                                 Analysen uteblev förra helgen då det var mycket annat, och då hittar vi dit med två 10% spikar i inledningen som jag hade kunnat bjuda på. Tyvärr ... Läs travtips

                                 Tidiga V75 tankar SM-lördag från Åby och det ska delas ut många medaljer under dagen. Det är alltid lite extra spänning sådana dagar och det gäller ... Läs travtips

                                 Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 8 Oktober från Åby! Här bjuder jag ( Andreas Stenberg ) på mina tidiga tips ... Läs travtips